Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 450
Здавейте и от мен. Simple Smile Чета ви редовно но не съм писала до сега. ИМам да свалям 25 кг.От 9 дни съм на НВД.Претеглих се в края на седмицата и кантара показа- 2.800 кг. за седем дни. Понамалила съм малко и обиколките.Всяла сутрин бягам на стадиона ,а слетобяд играя тае-бо и обилно мацотя с антицелулитни и стягащи кремчета.Дано всичко това ми помогне да ги махна тези раници от сланини,които си нося вече 10 месеца.

# 451
От 103 гръдна обиколка,вече е 96-7 smile3511явно само от там са свалени килата newsm61

# 452
Добро утро, момичета!
Евридика да се похваля, че издържах вчера на таратор и грепфрути newsm44
И съвсем не ми беше трудно, сега съм на 2ри ден и много ядене пада май  smile3521

# 453
  • New Zealand
здравейте, момичета! само ще се отчета, без да се похваля Cry при мен няма абсолютно никакъв напредък с килограмите...стоя си на едни и същи- между 69 и 70 Embarassed пълен застой! вече много сериозно започнах да се изнервям #Cussing out при вас какво е положението?

# 454
  • София
И аз съм в застой.  Close Не ям почти нищо, а взех да качвам по-малко.  #Crazy

# 455
Здравейте!
aventura,не се отчайвай и аз съм като теб,кантара не мърда на никъде -69 и 70кг. ,но продължавам.Дано тия дни да се похваля,а и вие Peace

# 456
Аз зациклих,защото съм в цикъл..няма да се отчитам тази седмица..в понеделник 4ак..НО,не съм се издънила,продължавам смело напред.КОрема вече ми се е свил и нямам никакви проблеми с сладкото,или храната като цяло..Другата седмица започвам и фитнес.

# 457
здравейте, момичета! само ще се отчета, без да се похваля Cry при мен няма абсолютно никакъв напредък с килограмите...стоя си на едни и същи- между 69 и 70 Embarassed пълен застой! вече много сериозно започнах да се изнервям #Cussing out при вас какво е положението?
И аз не съм мръднала,сигурно защото не мога да карам на пълен глад,поне лунната дано подейства тази седмица Sad

# 458
Да се оплача и аз два дни почти не ям и нищо кантара не мърда.Все си стои на 57.5кг
Май като ям по бързо свалям .каква съм такава незнам.

# 459
Здравейте момичета  Hug
всички сме в застой-спокойно...ще мръднем след някои и друг ден...аз вчера заради скапания цикъл лекинко се поизложих, но слава богу не съм мръднала нагоре  Praynig
сега ще карам само на кисело мляко 2 дни , и някой и друг плод сигурно,ако стане зор и после лунната...та да свърши цикълчо и да видим...иначе му ударих едно бягане по принуда днес и сега почвам тае-бо-то...

Добро утро, момичета!
Евридика да се похваля, че издържах вчера на таратор и грепфрути newsm44
И съвсем не ми беше трудно, сега съм на 2ри ден и много ядене пада май  smile3521

браво силверчеееее   bouquet   bouquet
само така...

# 460
Така  винаги ми се яде като съм в цикъл,че не знам как бих издържака на кисело мляко и някое плодче..Ограничавам се,но чм повече протеини,а въглвхидратите винаги гледам да не са много..За сладко даже и не си помислям...а много обичам,на мен та ми е проблема и слабото място..но много се надявам в понед. като се премеря поне да не съм качила....

# 461
Добро утро на всички  bouquet
Как върви ,мили дами? Flutter

# 462
  • София
Добро утро и от мен!  Grinning  Днес вече имам хубав резултат- след вчерашното хапване само на 3 ябълки, кантара наи-накрая мръдна с - 800гр.  Hug

Tristania,а при теб как е?

# 463
Анощи блъснах един сандвич(дето не трябваше) и разлика няма в кантара Sad

# 464
  • София
Спокойно, скоро ше мръдне кантара.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт