Суровоядство - трета тема

• 55 784
  • 369
  •   1
Отговори
# 135
ДолиLaughing Благодаря, хубаво се посмях.

# 136
Здравейте от скоро съм на суровояден РЕЖИМ.
Търсех форуми\теми , за режима и с удоволствие ще следя тази!  Hug

# 137
Как точно се храниш?

Питам, защото има няколко течения в суровоядството.

# 138
Как точно се храниш?

Питам, защото има няколко течения в суровоядството.

В момента основно консумирам и ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ със зелени смутита,различни салати от разнообразни зеленчуци и летните плодове.Също така семена и кълнове.Както казах експериментирам с различни рецепти в момента.Скоро ще прибавя и малко ядки в менюто си.  bouquet

# 139
Simple Smile То така се започва, Елена. Дано ти харесва!

# 140
Да си ви следя, че от края на предишната тема малко бях поизостанала...     Grinning

# 141
"Да се храним ,за да живеем" от Джоуел Фърмън-особено полезно четиво за вегетарианци и може би за суровоядци:) ...аз не съм 100% суровояд ,но много обичам да следя темата тук/освен огромното количество свежи плодчета и салати,си обичам и варивата-около 20% от дневното ми меню,спрях рибата и единствено понякога залитам към миди и др.морски дарове:)/и на мен ми беше много полезна -просто преоткрих на теория моя хранителен режим.препоръчвам!

# 142
О, д-р Фърман е изключително известен. Радвам се, че има негово книги, преведени на български.

# 143
  • на острова на мечтите
Фея, какво стана с материала, който щеше да споделиш с нас! Май ваканционното настроение все още не е отминало!
Аз съм почти на сурова храна с изключение на печените червени чушки JoyАма без тях през лятото не може Wink
Голяо ядене на български домати! Италианците останах очаровани! А и всичко останало естесвено- чушки сиврия,с много нежна люспа, дини, пъпешчета, абе дарове божи! Hug

# 144
Уф, Данилу, трябва да пусна каквото имам готово, че от тогава нищо не съм пипнала по превода...

# 145
  • на острова на мечтите
Уф, Данилу, трябва да пусна каквото имам готово, че от тогава нищо не съм пипнала по превода...
Hug,хе хе! Благодаря и не се притеснявай,аз съм малко като гузната съвест, все боцкам!
Пусни каквото ти е на сърце!

# 146
  • на острова на мечтите
Днес съм решила да съм на плодово-разтоварващ ден. Закуска малко хляб и грозде. За обяд смятам диня. Без хляб. За вечеря все още не съм решила, но ще се опитам да издържа на плодове. Може отново грозде. За динята съм малко скептична, защото ме вдига от леглото по няколко пъти Mr. Green

# 147
А защо само грозде и диня, Данилу? Пазарът е пълен с пресни сезонни плодове: праскови, сливи, горски, смокини...

# 148
  • на острова на мечтите
 Embarassed Embarassed,ами защото това имах купено, нищо конкретно. Обаче, засрамените личица в началото са, защото снощи бяхме на рожден ден, та днес започвам отново.Повтарячка Confused
За начало праскова! 
Днес ще проверя дали са узрели сините сливи на дръвчето в двора. При всички случаи май трябва да ги обера,защото птички и разни насекоми ще им видят сметката преди мен Naughty             

# 149
Чудесна и много полезна тема! Живот и здраве, скоро и аз ще съм в суровоядния отбор.  balloon

Общи условия

Активация на акаунт