Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Форумът предлага различни продукти за предотвратяване и лечение на стрии, като масла Mustela, различни чисти масла като кокосово, ший и какаово масло, лосиони като Palmer's, био олио и мехлемите на Lactacyd и Bilka. Въпреки че някои смятат, че предразположението на кожата играе роля, други споделят, че редовното нанасяне може да помогне за предотвратяването им.
-
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за предотвратяване на стрии?
По принцип се прави 28-32 седмица. И Марков е на работа до 23 юли и след това излизал дълъг отпуск, така ми казаха като записвах час. 
Мисля, че третaтa ФМ е зa дa се проследи евентуaлен проблем, зaсечен нa ФМ през 18-22рa седмицa. Но товa е мое лично мнение и нa моят доктор по ЗК
По отношение на шасито дали се събира в багажника - аз нямам личен опит, но сестра ми има количка на ABS Design Viper 4S. Та значи шасито на тази количка (а тя е с огромни гуми,които се махат) едвам се събира в багажника на Тoyota Auris. Постоянно се налага да й свалят гумите, в каквато й кола да се налага да я слагат, и отзад освен шасито трудно би се сложил друг багаж. Според мен си зависи от колата, и от количката. Другото което съм чувала, че някои колички може тръдно да с епобират в асансъор, така че, тези от вас които ще ползват асансъор, нека го имат впредвид. И тази АBC на мен адски много ми харесва, но е факт че е доста тежка количка.
Иначе за наводняване от комшии: като бяхме на квартира съседите ни осъдиха нашият хазяин да им плати ремонта и разноски по делото, само така се оправят нещата 

всеки ден се движа, къде спортувам, йога 6 пъти седмично по 70 - 80 мин. и пак....направо от въздуха качвам