Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Форумът предлага различни продукти за предотвратяване и лечение на стрии, като масла Mustela, различни чисти масла като кокосово, ший и какаово масло, лосиони като Palmer's, био олио и мехлемите на Lactacyd и Bilka. Въпреки че някои смятат, че предразположението на кожата играе роля, други споделят, че редовното нанасяне може да помогне за предотвратяването им.
-
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за предотвратяване на стрии?

до скоро
Ние с Мм се колебаехме за име между три.Имахме фаворит,но за да сме сигурни че трябва да е това,той казваше името и чакахме бебка да ритне.Хаха луда работа
И аз трудно вече спя и много ме боли кръста имам и дископатия и на моменти болката е ужасна.И аз гласувам за последната третина.
, но ако няма антитела, това значи ли, че и Беб е с отрицателен резус фактор като мен?
Аз не държа на българско име, надявам се децата ми да не израснат в тази страна и смятам, че е по-добре името на детето да бъде интернационално. 
обаче аз после ще си имам цял август за изработване, ти повече няма ли да се връщаш.
А уж беше правила повечето неща затова я взехме, а то какво стана ...............ще си я уча от А и Б нямам избор, то време няма