Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  Здравейте,
(...)Става въпрос за 40 СОУ.
Групата на 5 годишните са до 11:30. Детето може да е и целодневно, но за това се искат служебни бележки от местоработата и на двамата родители. В такъв случай, децата обядват, спят и (мисля, че) в 5:30 ги взимат.

# 556
  • София
Здравейте отново,

Става въпрос за 6 годишно дете.Идеята е,че няма кой да я гледа следобяд и ако наистина трябва

да я взимам на обяд,ще си кара предучилищната в детската градина.

# 557
Не мога да твърдя със сигурност как е при 6 годишните, защото моето дете е от групата на по-малките.

# 558
  • София
Моя син е в 90то. Миналата година беше в 6год. група. Обучението им е целодневно.
Миналата година бяха от 8:30 до 16:30, а тази са от 8:00 (1ви клас).

# 559
  • София
  Здравейте,
 Бих искала да попитам знае ли някой,ако детето ми е в предучилищна група в училище,следобяд има ли занималня и до колко часа е?
И до колко часа на са обяд заниманията?Става въпрос за 40 СОУ.
  Благодаря предварително !

5 годишните зная, че имат целодневен вариант, 6 годишните са до 11.30. Но в класа на сина ми -от групата на 6 годишните има дете, което остава на занималня с група от 1 клас, защото няма кой да го взима в 11.30 и седи до 16ч. там. Така, че има вариант да е цял ден.

# 560
  • София
... то щото е супер възможно в 16 ч. да си в училище да си прибереш детето, ако ходиш на работа  ooooh! ooooh! ooooh!

А всъщност май в първи клас и нагоре занималнята е до 17 ч., ако правилно се ориентирам. Какво правят родителите, които нямат личен телепортатор и не могат да стигнат в това време до училището  newsm78

# 561
... то щото е супер възможно в 16 ч. да си в училище да си прибереш детето, ако ходиш на работа  ooooh! ooooh! ooooh!

А всъщност май в първи клас и нагоре занималнята е до 17 ч., ако правилно се ориентирам. Какво правят родителите, които нямат личен телепортатор и не могат да стигнат в това време до училището  newsm78

И са на работа до 18? Thinking Изобщо....

# 562
  • София
О, ама те децата вече ги приравняват с възрастните. Възрастният като е до 18-19 на работа - детето и то някъде. Не е нормално това. Поне според мен. И по тази логика щом в 16 не е възможно да се вземе детето няма никакъв смисъл то да виси някъде. Родителите на познатото дете просто свършват репетиции рано и това ги устройва. Всеки си намира начин. Или наемаш жена да ти прибира детето или баби или още куп начини.
По мое време беше лесно- сама се прибирах още от първи клас, сама си обядвах вкъщи и чаках родителското тяло. Преди това бях хвърлена на целодневна детска градина.
Ама пък и да си виждаш детето само за сън преди вечеря - егати родителството.
Сега времената са други.

# 563
  • София
ние сме в 56-то
занималнята е до 17,30
който не може да си вземе детето, остава при охраната, доста дечица остават-просто се попълва декларация
и хайде без лекции за родителството
някои нямат баби и дядовци, стринки, чинки и лели, които да им вземат децата от училище
пък и доходите не винаги позволяват да наемеш някой да ти взема детето от училище
така че моля без поучителни нравоучения
и на мен ми е ужасно кофти да стоят даже до 17,30, като се има предвид че са почнали в 8:00
но не всеки има възможност....едва ли някой с кеф и хвъля детето 12ч да кеси в училище

# 564
  • София
ние сме в 56-то
занималнята е до 17,30
който не може да си вземе детето, остава при охраната, доста дечица остават-просто се попълва декларация
и хайде без лекции за родителството
някои нямат баби и дядовци, стринки, чинки и лели, които да им вземат децата от училище
пък и доходите не винаги позволяват да наемеш някой да ти взема детето от училище
така че моля без поучителни нравоучения
и на мен ми е ужасно кофти да стоят даже до 17,30, като се има предвид че са почнали в 8:00
но не всеки има възможност....едва ли някой с кеф и хвъля детето 12ч да кеси в училище

Моля, без толкова лош тон!!!!
Никакви нравоучения няма в случая. Нито пък лекции.
Говорех за варианти- варианти всякакви.
Ето- вариант да се седи при охрана, вариант има и да се седи при съседи, ако децата са в един клас например.
Вариант - занималня, вариант- по-голяма кака или батко.....всеки се оправя някак си. Това писах!

Моля, да се чете правилно!

# 565
  • София
Aз вчера записах бебето при д-р Жана Тодорова в Медива. Вдъхна ми доверие, много мила и сърдечна, не бърза с АБ, занимава се с хомеопатия също. На мен не ми е толкова важно последното, но все пак...
Да попитам доволна ли си от д-р Тодорова?

# 566
Здравейте!От скоро се присъединих в групичката и с интерес следя темите които обсъждате.Тъй като не разполагам с много свободно време за стоене пред компютъра не мога да се връщан в стари теми които сте обсъждали.Бихте ли ми препоръчали курсове по английски език за 4 годишни в района.Ние в детската градина посещаваме английски език и доста добре се справяме,но бих искала и допълнително да го запиша на съботно неделен курс.  bouquet

# 567
Здравейте!От скоро се присъединих в групичката и с интерес следя темите които обсъждате.Тъй като не разполагам с много свободно време за стоене пред компютъра не мога да се връщан в стари теми които сте обсъждали.Бихте ли ми препоръчали курсове по английски език за 4 годишни в района.Ние в детската градина посещаваме английски език и доста добре се справяме,но бих искала и допълнително да го запиша на съботно неделен курс.  bouquet

има английски за най-малките в Британика, но май вече учебната година е започнала.

# 568
  • София
За мънички има в Хелен Дюрон, но намат филиал в Люлин.
Аз ще търся курсове като започнем първи клас, сега детство и почивка Simple Smile

# 569
Езикова школа "АЛИС" със сигурност имат курсове за най-малките. Намират се зад голямата поща в "Люлин"- 3 част.
Скрит текст:
Телефони: +359887684473 & +359878350950

Общи условия

Активация на акаунт