Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 165
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
При 140 сякаш всичко би провиснало. Защо държачите да не са три?
Защото в Швейцария не ги продават, а в Милано намерих 2 и свършиха. Simple Smile))))) Мислех да мина с 2, бъдейки по-внимателна с материала, но май ще купувам трети, когато отново минавам към тази част на Милано. По-просто е.

Скрит текст:

# 361
За 140 см. по-добре с три държача.

Как ще изглежда кухнята през 2025 г. (според IKEA)

И нещо извън темата
Скрит текст:
Докато бях на къщата този уикенд, си направих експеримент - носих си цял ден телефона в джоба, който има приложение да брои крачки и да ги обръща в км. За един ден, без да правя ремонти или нещо по-особено, и без да излизам от границите на имота, врътнах малко повече от 4 километра Simple Smile

# 362
  • софия
Барба, тук няма ли ги, ще ти ги пратим Simple Smile

Жуля и търкам Иймсовете с доместос и веро  Crazy С чий акъл бели столове си купих, не знам!

Сетих се нещо да питам. Дървото по-тежко ли е от стъклото? На грозната ми маса мога ли да махна стъкления плот и някакъв интересен дървен да сложа?

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 13:40 от shhhh...

# 363
  • На брега
Има ли значение , и на мен ми се намират доста такива трупчета и бях писала ,че мисля да ги направя на ниски столчета и маса за градината за децата .
Като бях в детската градина си умирах седя на такова пънче! Имаше такива на двора. Бяха ги боядисали безумно отгоре в червено на бели точки, вероятно да имитират гъбки Laughing. Другото недоизмислено нещо бяха дъските за рисуване по оградата. Никой нищо не успя да нарисува на тези дъски, защото не им бяха уцелили боята, а ги минали с обикновена, блажна, дето не я лови тебешир.
Защото в Швейцария не ги продават, а в Милано намерих 2 и свършиха. Simple Smile))))) Мислех да мина с 2, бъдейки по-внимателна с материала, но май ще купувам трети, когато отново минавам към тази част на Милано. По-просто е.

Скрит текст:

Имаш два... а ако в средата монтираш скрит държач, както каза Дорис, дали пак ще провисва? Иначе, 2,5 е стандартна дебелина за дъска. Сигурно продават в строителните хипермаркети.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 14:06 от NovaTema

# 364
  • Варна

Скрит текст:

Можеш да поставиш външните в края, а в средата и скрит държач нещо подобно:
Скрит текст:

# 365
Барб, не знам колко ще я товариш, но ми се струва, че най-малко ще се деформира дърво. Няма да слагаш държачите съвсем в края, за да се разпредели по-равномерно тежестта и няма да провисне.

# 366
Да сте виждали някъде да продават точно тези столове?

# 367
както каза Stef4o за държачите - слагат се по-навътре и се получава греда на две опори с конзоли които облекчават провисването в средното полето при равномерно разпределено натоварване .

shhhh... по принцип като обемно тегло дървото е по-малко от стъклото , но всичко зависи от размерите на плота който искаш да премахнеш и на този който искаш да сложиш  .
Обемно тегло на стъкло   ;   Обемно тегло на дърво

Смяташ теглото на стъкления плот съгласно размерите му в план и според дебелината и после по-обратния път ще сметнеш колко дебел дървен плот може да сложиш за да са взаимно заменяеми . За справка 1 kN/m3=101.972 kg / m3

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 17:47 от Archo

# 368
Леле, shhh толкова ли е зле положението с Иймсовете? Аз нали точно бели съм се хвърлила да купувам, ама пусто много ме кефят! Ще търкам, кво да се прави!
Барба, тази серия май в Немско я няма, а е много хубава! Едно време, в хола на нашите, едната стена беше изцяло в такива рафтчета, напълнени с книги,само че в черно. Тогава ги ненавиждах, защото събираха адски много прах, но сега ми харесват, а почнах доста често да ги срещам по блогове!

# 369
  • софия
Зле е я, то мързела е голяма работа да ти кажа  Laughing
Явно бежови са били станали, щото кафява вода течеше  Shocked Но ние пушим вкъщи, та е нормално, просто на друг цвят някакви няма да личи толкова.
Сега си имам чисти бели столчета  Grinning

За справка 1 kN/m3=101.972 kg / m3

Ко речи?  Mr. Green Laughing
Абе стига да избера нещо и да ми се избистрят идеи някакви, все ще го сметна  Laughing

# 370
 Шшшшш, търкаш, но горда притежателка на иймс  Laughing
помня дървенията по стените дето пускаше, но най-помня един младеж пред стена като унгарски паркет( и той хубав като унгарски кон) Mr. Green

аз пък мисля какви дървени крака да сложа на моята стъклена маса, моето стъкло е много дебело и тежко, краката дето ми харесват са елегантни.

# 371
Соу ,пусни снимка на масата .

Нашата инспекция мина .Всичко е по код ,остава само да минем през застрахователите да ни вдигнат застрахваката и опишем новият имот към имота и ще се отдадем на един уикенд почивка .След това продължаваме с ремонта вътре и с ландскейпинга .

Ето готовия гараж без поставените лампи и без да са свалени протекторите на вратата ,защото механизма за повдигане не е монтиран още .

Скрит текст:

Другата година ще оправим и фасадата на къщата със същият цвят фасада и ще са еднакви с гаража. Заложих на светло сивото и вън и вътре Simple Smile

# 372
  • в семейството
Здравейте момичета!
Да се похваля, че след двудневна обиколка по мебелните магазини поръчахме  този диван https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=71292 , но в друг цвят. Диваните бяха на промоция -20%.Нищо, че с ремонта не сме напреднали много   Sunglasses.
Не можем да намерим майстор да ни шпаклова стените. Всички свестни са заети.
Монтирали сме прозореца, плъзгащата врата и камината.
Вчера в магазина на Бенджамин Мур седнах на тези столове http://stimexbg.com/bg/produkti/dizainerski-stolove/UP-CHAIR. Невероятно удобни. Въобще не ми се ставаше. Срам не-срам попитах момчето от  коя фирма  са доставени -  фирма Стимекс. Ще се обаждам да видя какви цени са  #Crazy .

# 373
Съпружка, за теб се сетих.
so what?Joy, то не бяха римляни, унгарци............, голяма палавница си ни ти.
fotka, разправят, че били хубави тези дивани, честито!

# 374
Joy

Интериорки и интериори bowuu, благодаря, че ме разсеяхте от лежерната заблуда, че просто може да се мине с два държача. На лов сме за трети държач, не са чак толкова неоткриваеми, ще го купим. Wink

Контеса, то цяла къща. Голям труд, браво!

Шшшшш, търкаш, но горда притежателка на иймс  Laughing
помня дървенията по стените дето пускаше, но най-помня един младеж пред стена като унгарски паркет( и той хубав като унгарски кон) Mr. Green
Хайде малко усмивки от старите ленти. Mr. Green
А за този "унгарски паркет" (в Италия така му казват) скоро прочетох, че точното име на шарката било "Chevron".

Общи условия

Активация на акаунт