Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 889
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 300
Ако се окаже жена, явно и моята интуиция е сдала багажа. Иначе по писане ми напомня за един мой ухажор, тръпки ме побиват и в момента като се сетя.
Има и доста мъже между 20 и 30, които изразяват подобни противни мисли по този противен начин, така че теоретично би могъл да е мъж, но реално - не мисла!
Много от по-старите потребители отдавна казаха, че Борил всъщност е провисял дълго време тук.

Задника на Ким К. го позабравихме в онази тема, жалко.

# 301
Е добре, че са ти казали  hahaha, отдъхнах си, да не вземеш да ми прескочиш и този път постовете, важна си ми, знаеш.

Този е последния на който о ръщам внимание. В общия чат във фейса стана ясно, че всъщност доста хора те прескачат Wink

smile3518 Верно ли, егаси гадното... много се натъжих.

Щях да кажа "можеш още", но по обективни причини - няма. Това ти беше максимумът  Laughing

# 302
Бела, на всякъде по света котките скитат през дена и ги прибират само вечер.

По света, тук белла ти показва нагледно мръсотията по хората до какво води. Всичко е сведено до парче салам, мироглед, мечти, стремеж - все за края на бахура иде реч. И то после колко да ти е капацитета. Това разбира се се отнася за тези, които си я носят тая жалка жилка, няма спасение. Нито ще разберат някои какво им казаха, а за осмисляне да не говорим, саламът е отгоре и поанта.

Цвети *, твоето е позиция, която е крайно различна от жестокост и едва ли има някой, който да не я разбира. Никой не е длъжен да храни бездомните или да ги харесва, да ги спасява - но виж да убиваш, вече е нещо коренно различно Stop
Твоите постове ги прескачам. Добре, че ми казаха да погледна, че за мен пишеш. Не знам за мърсотията по хората, но същата по двора си не я желая пък ако ще персийски котки да са съседските. Не съм длъжна да харесвам чуждите животни. Не се умилявам при всяко бездомно пале или коте.

Коя от двете ни цитираш? Не че има значение де, май с Мър сме на едно мнение.

За мъфините: Късно е за рецепти, мандалото хлопна и нещото се бърка. Оказа се, че нямам достатъчно брашно и уж намалих и от другите количества, но ще видим какво ще се окаже.

Снимки не обещавам, защото не искам да се компрометирам.

# 303
  • София
Тонка, ако искаш да върнеш темата в безпроблемния и вид, сподели рецепта за мъфини с боровинки, ама веднага:-)
Сватя, не те ли е срам да се гавриш така с мен. Аз и рецепти. Анатема!  Mr. Green

Ще ви споделя обаче, че с моя приятелка днес сме на Стриптизьорите и сме се спазарили специално за нас да ни пуснат 5D вариант - ще има статисти, които да опипваме.   Crazy

# 304
  • София

За мъфините: Късно е за рецепти, мандалото хлопна и нещото се бърка. Оказа се, че нямам достатъчно брашно и уж намалих и от другите количества, но ще видим какво ще се окаже.

Снимки не обещавам, защото не искам да се компрометирам.
Абе ще станат, къде ще ходят. То пък нищо сложно няма в мъфините.
Аз пък вчера правих еклери. Много добри ми се получиха.

Какви са тези стриптизьори?

# 305
Соу, дотук - Естел, Дари и последно Акаша, ако разбрах добре. Според мен не е никоя от тях.
Но на мен никой не ми каза на лични какво мисли, две от  горните предположения са на Жармен, ако не се лъжа.
Борил, моля яви се, шестото ми чувство не ме е подвеждало досега, караш ме да се съмнявам дали не се е бъгнало, от толкова жега днес:)
Мъж е! Ако и да пишеше, от женски профил в началото.

# 306
  • София
Още го изживявам този филм! По лошото - половинът също hahaha

# 307

С Янтрето добре го изживяхме  Laughing

# 308
Нещастна работа, ако е жена, дваж по-нещастна, ако е мъж.

# 309
Борил категорично не е Дари - съвсем различни образи са ми.

# 310
Е, Тонка, ти ако нямаш, поне бъдещия свекър или майка си можеш да питаш. Аз не държа да е твоя:-).

Бела, прекаляваш. Можеш да се измъкнеш културно от тъпата тема, ако желаеш разбира се и ако наистина е бил импулс постът ти. Виж за справка на Адри темата за аналните разширители. Девойката показа невероятно фофумско общуване, че и модератор стана.

Ая, не е Дари в никакъв случай.

Жаки, ако ми остане време ще ти цитирам няколко мои мнения за него на лична.

# 311
  • София

С Янтрето добре го изживяхме  Laughing

Няма бе, няма.....ох! Няма такъм филм. Чудесно ми се разхожда по тетивите. Дълголетието на Стар Трек му желая! Mr. Green

# 312
Бела, това не го каза сериозно? Ядосала си се и изпускаш парата, не би го направила, нали?

Голям пек днес, комай дойде лятото Sunglasses

# 313
  • София
Онна, филм е, за някакви стриптизьори, на които им падат гащите накрая! Поне така разбрах. Като си я познавам моята приятелка, няма да се учудя, ако ми се разпищи в ухото от вълнение.  hahaha

# 314
Скрит текст:
моите първи мъфини.

Общи условия

Активация на акаунт