Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 745
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Стейси, дано все пак не излезе най-лошото!
Белла,момичета, малко вероятно, но... Явно първо правят цветна снимка на белите дробове и там са се видяли образуванията. А с биопсията ще се определи точно какъв е рака. Всъщност не съм много наясно.
Но е с разсейки и т. н. В понеделник ще е биопсията.
Сигурна съм, че цигарите са причината.
Уф!

# 706
  • София
Стейси, животът не е справедлив. В нашата фамилия кой ли нямаше рак, в какви ли не разновидности. Много ме е страх от тази болест, направо се ужасявам.

Онна, не се оплаквай, все пак детето ти е дало право на избор и никой не ти е виновен, че си направила грешният.  Grinning

# 707
  • Варна
То ракът на бял дроб при пушач не е нещо съвсем неочаквано.  Sad
И за мен се притесних. Ама хората все пак са с различна устойчивост на пороците-някои си пушат до дълбока старост и умират от друго.
А иначе свекърът имаше злокачествен рак на дебелото черво преди години, но го преболедува-спомням си, че мина на специална диета и на много чайове от билки. Или пък му е било писано на човека да пребори.
Извинявам се и спирам, натоварващо е да ви говоря за тази болест, знам по себе си.  Hug
Благодаря.

# 708
  • София, Младост
То ракът на бял дроб при пушач не е нещо съвсем неочаквано.  Sad

За съжаление се случва и на непушачи, така че застраховани няма...  Cry. Стискам палци за възможно най-благоприятен изход  Praynig

# 709
  • Ямбол
Стейси, не се притеснявай. който не иска, просто не чете.
На мен не че ми е интересно, но ми е информативно да чета.
Аз също много години пушех. Това е най-големият наркотик, който смятам, че трябва да не се продава толкова масово и да има още ограничения срещу него.
Не е било да сме някъде в заведение и да не се позволи пушенето след определен час. Цените също смятам, че са приемливи. Трябва да станат поне 10-15 лева.
А за учениците трябва да има санкции за родителите.
Съзнавам обаче, че заради огромната зависимост на многото пушачи, печалбата също не е малка и ако бъдат притиснати със строги мерки, ще падне тази печалба, а някой няма такъв интерес.

# 710
Стейси, кураж! Друго няма смисъл да се казва. И все пак дано не се потвърди диагнозата.

Аз най-сетне огладнях след цял ден на сладолед и малко череши. Но ми се яде бургер. Близо до нас ги правят страхотни! Големи и сочни. И пратих ММ да вземе и за двамата.

Какво ядете в тия жеги? Изобщо имате ли апетит?

# 711
  • Ямбол
Видях питането на Тонка към админите и искам тук да кажа нещо в тази връзка, за да не е там, че много чувствителни са станали в последно време.
Та, Тонка, може би ще ти отговорят, че не толерират мулти акаунти, или ако знаеш за такива, трябва да сигнализираш.
Усещането, което остана обаче е за нещо недоизказано, за нещо прикрито, нещо тайно, което се скри в тази връзка.

Цвети, ядем леки неща. Салати, плодове. Пуснах си климатика и взех да огладнявам. Та, мушнах едни бутчета с картофи във фурната.

# 712
  • София
Усещането, което остана обаче е за нещо недоизказано, за нещо прикрито, нещо тайно, което се скри в тази връзка.
Много добре го каза. Тия дето се хвалеха, че познават онзи/онази, подвиха опашки и се направиха на разсеяни. Другите, висшестоящите, няма да коментирам, че ще го отнеса аз заради едното голямо нищо.

Не съм гладна в жегите. Вечер ям задължително диня, понеже ми е любим плод, обаче цяла нощ се разхождам до тоалетната. На обяд хапвам супа или нещо, колкото да не е без хич.

# 713
  • София
Е какво? трабвао да знаеш всичките образи на някой за да го обявиш ли? И да се вземат мерки?

# 714
Стейси, дано да не е рак, възможно е да има нещо от прекарани пневмонии и т.н
Аз в крайна сметка не отказах цигарите. Не пушех близо четири месеца, но после се върнах към старите навици с двойна сила.
Цвети, имам апетит, но поради различни причини ям по-малко, отколкото ми се иска  Laughing Днес две яйца за закуска, крем супа от зеленчуци на обяд и за вечеря ядох две лозови сарми с кайма. Не ми се променя лакомията с жегата....

# 715
  • Sofia
Да не изреждам колко едене приготвих за вечеря аз  Embarassed и чувам моите да шумолят още с някакви пакетчета  Rolling Eyes.Лами!

Имаме си апетит,ама 'щот' при нас не е жега  Whistling и 'щот' сме лами  bowuu.Сега седим на двора с любимката и на мен ми захладня по голи кълки и без ръкав.А в къщата е прохладно,даже през деня  PeaceТа,си имаме оправдание да ядем  Mr. Green

Стейси,направо ми загасна цигарата, ей тъй както я бах навирила  Sad. Кураж!

И да се питам що "пуша" аз,от келешлък. Зимата не пуша, лятото компенсирам  ooooh!

Ухае на акация около мен  Heart Eyes

# 716
  • София
Стейси, дано се окаже нещо лечимо. Щом си решила да спираш цигарите, направи го, но не се вкарвай в излишни драми. За съжаление около мен примерите са точно обратните. Бащата на мъжа ми почина от рак на белите дробове без никога през живота си да е пушил или да е работил във вредна среда. Моя баща - от рак на черния дроб без да е пил повече от няколко питиета годишно и никога не е пушил.

# 717
1. По въпроса за яденето - снощи си направих 2 литра кисело мляко и това ям днес. Изобщо, от една седмица съм на вегетарианска диета, предимно зеленчукова. Салати, замразени боровинки, аспарагус на скара.

2. По въпроса за цигарите:
- относно рака на белия дроб при непушачи - има и пасивно пушене, което в България до скоро беше поголовно.
- ако видите поне един пациент с ХОББ, няма да ви се пуши въобще. По-рано беше болест на мъжете, но сега около 50% от боледуващите са жени. Явява се на 4 място по причина за смъртност и върви напред с мощни крачки. Голяма част от новите лекарства, които се създават, са за ХОББ, защото има огромно търсене, за да се поддържа животът на тези хора в прилична форма.

# 718
Трима човека си забъркахме три различни салати  Crazy  В моята сложих зеле, моркови, много магданоз, малко пиле, и пикантен сос, забъркан по мои си пропорции за моя си вкус.  

Имам си апетит, и на печено прасенце бих седнала, просто не ми се върти около печката и не ми се занимава. Но ако сготви някой, ще ям  Sunglasses

# 719
  • ту тук, ту там
Стейси, съжалявам да чуя за това изпитание! Но не се отчайвайте още, и най-лошото да е, много хора го преборват!  Hug

Дали имам апетит ли?! Майкоууу... голям порок ми е лакомията, да знаете!

Аз от модераторската тема разбрах, че Keep the change и Борил са един и същи човек!
Освен това, Тони, предполагам, че ще ти отговорят, че под неактивно ползване се има предвид, единият профил да е замразен например и тогава ще се допуска ползването на нов...

Общи условия

Активация на акаунт