Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предложените заглавия за темата?
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предложените заглавия за темата?
-
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са предложените комплекти за бебета?
-
Какви са мненията за сутиените за кърмене и как да избера правилния размер?
. (Бебето да се обърне
Аз нещо съм се отчаяла
От вчера пуснахме детето на ясла, ама май няма да е толкова лесно, колконо си мислех... Вчера като я взех, лелките се оплакаха, че за всичко казвала "не, не, не" изобщо не искала да сяда на гърне, пищяла и бягала и се напикала няколко пъти, при това солидно. А принципно тя отдавна е без памперс, казва си и рядко се изпуска. Днеска ги питах дали е възможно да не са я чули, че тя тихичко казва "пиш, пиш" и тая ми вика " Ааа, ние си ги слагаме под режим на гърне - след хранене, след сън, преди и след излизане навън" У, да, ама мойто дете не е свикнало да живее под режим! А си е и малко непокорна, няма да направи нещо, ако не иска. Освен това вчера се прибра освирепяла от глад! Само повтаряше"Ам,ам,ам.Ам,ам,ам." Питах дали е яла - на обяд си изяла цялата супа, второто и третото не ги искала. Следобедната закуска изобщо не я е искала. Ама то и аз не бих го яла това дето са им го давали - овесени ядки със сушени плодове, натопени с вода. А за днес за обед айран, овесена супа(предстявям си какво ли е на вкус) и печено пиле със зеле. Дано свикне, особено с пишкането, че ако искат да ми я връщат към памперсите я спирам веднага. Аз толкова усилия съм положила, няма да стане тая работа!
отдавна не съм писала, но си имам извинение. Ще се побъркам.