Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предложените заглавия за темата?
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предложените заглавия за темата?
-
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са предложените комплекти за бебета?
-
Какви са мненията за сутиените за кърмене и как да избера правилния размер?
. (Бебето да се обърне
katya_pk Като казваш за неприятни спомени от градината, аз никога не съм обичала да ходя. Всяка сутрин нещо ме болеше
освен това не съм купувала нищо , не знам суеверие ли е или по - точно притеснение дали всичко ще е наред, иначе от братовчедка ми ще вземем една торба с дрехи и отделно майка ми ще купи още и докато лежа в болницата ще ги изпере и изглади. Гледам повечето сте с втори деца и сте подготвени , но мен ме е страх , искам първо да се роди. А и най- вероятно ще лежа 5 нощи в болницата , има достатъчно време да се купят нещата и да се изгладят.
Уж вървеше по-малко от кака си, ама явно е дръпнало на финала. За капак ще е в отпуска и ще се върне 4 дни преди термина ми, ама дали ще я дочакам, кой знае... И се чудя какво да правя, може би трябва да търся друг доктор