НВ-ВМХ, част 91 - за здравословното хранене

• 57 780
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Никой не е длъжен да я харесва, разбира се, за уважение ставаше въпрос.
Даже не знам и защо изместихме темата на ВМ-НВХ към това, кой и защо харесва или не харесва Румяна ...  Rolling Eyes Но така сме жените, какво да се прави  Laughing Особено напоследък го наблюдавам в много теми  Crazy Може би всички сме изморени и ни се ходи на почивка  Mr. Green

# 121
Даже не знам и защо изместихме темата на ВМ-НВХ към това, кой и защо харесва или не харесва Румяна ...  Rolling Eyes Но така сме жените, какво да се прави  Laughing Особено напоследък го наблюдавам в много теми  Crazy Може би всички сме изморени и ни се ходи на почивка  Mr. Green

Е то оставаше и да направим тема "кой и защо не харесва Румяна".  Laughing Обсъждаме я в контекста на нашия режим в нашата тема.

# 122
След справка със сайта на Руми и тренировките й за начинаещи да споделя :Определено ми харесват . Освен това намирам дамата за жизнена , енергична и добронамерена . Така че май ще потренирам с нея .
Колкото до НВ ВМХ - то е незаменимо за мен .

# 123
  • SA
Абе, ясно е, че хората са различни и един харесва едно, друг друго. Това е естествено.
А в нашата тема сме коментирали доста диетолози, като се започне от проф.Байкова и се стигне до... д-р Емилова. То и те заслужават уважение, ако трябва да сме честни, ама и всеки може да си каже какво на него не му допада в техните теории.
Тони, хич не помня какво съм ти пращала, но не е лошо да погледнеш тренировките на Руми. Вероятно подобен начин на трениране не би допаднал на всеки, но за мен и моите цели са си чудесни.
А, сега видях, че си ги разгледала вече.  Simple Smile
Почвай и споделяй за ефекта по-нататък, ако искаш.
Аз септември ще направя година с тренировки от нейния сайт.  Embarassed

# 124
  • UK
 Какво значение има дали говори на английски, ако се правят тренировките на изключен звук?  Mr. Green Важното е, че са направени наистина с мисъл и примерно някой като Тони, който прави по 200 коремни преси ще разбере, че това е безмислено   bouquet  Hug
 Както за храната, така и за спорта човек трябва да се образова. Ще си позволя съвет към Тони - прави планкове и суингове, обще взето упражнения за core stability. Коремните преси нямат никакъв смисъл (но ако си решила поне ги комбинирай с упражнения за гръб)  Heart Eyes Иначе за тичането, едно голямо БРАВО  Heart Eyes
 Допълвам - сега видях, че си решила да правиш тренировките  Peace Така че спирам със съветите.
Личи си, че днес не съм на работа май  Joy

# 125
Освем правите коремни мускули има и горна и долна коремна преса , има и странични коремни мускули . Под 50 повторения според мен са безмислени и така ги докарвам до 200 .
Колкото до тренировките подредени с мисъл...имала съм възможност години наред да тренирам с много добър инструктор във Варна . За съжаление сега нямам време за тренировки в определени часове ...и така ....импровизирам в малкото си свободно време .
Другото за което май не намирам време са разгряването и разтягането в края на тренировките . А са много важни...май през просото си я карам . Така систематизирано ще ми е по - лесно .
Свидничка е била на работа през деня , а сега иде време на нощните птици Simple Smile
Хубава вечер , дами : newsm51

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 18:23 от tonyduve

# 126

Именно. Между не/харесването и не/уважението има огромна разлика  Peace

Какво значение има дали говори на английски, ако се правят тренировките на изключен звук?  Mr. Green

Това беше в контекста на това, че била единственият български треньор, който правил такива тренировки. За мен този факт се обезсмисля с английския, който например майка ми не владее и грам не я грее този факт  Mr. Green

Иначе аз си правя упражнения с англоговорящи треньори, но на пуснат звук. Просто не са ми неприятни.  Peace

И мисля да спра по темата с това си мнение, отсега нататък ще ви пиша само за пържоли, извара и яйца  Mr. Green

# 127

И мисля да спра по темата с това си мнение, отсега нататък ще ви пиша само за пържоли, извара и яйца  Mr. Green
А ако реша да плодувам, лунувам или смутувам  Joy Joy Joy ? Ще ме оставите да го направя ли? Ох, хвана ме лигата пак.  Embarassed Embarassed

# 128
  • София
Момичета, Румяна има 5-6 програми (те тренировки!) изцяло на български (включително старата за начинаещи с която аз започнах). Новата й програма за начинаещи също е на български. Само 90 дневното предизвикателство, Седмичните тренировки и Кросфита са на английски.
Разбира се, че не сте длъжни да я харесвате, няма спор по тази тема  Hug  Но пък и тотално да я оплюем, и то на база симпатия, не бива  Hug

# 129
  • SA
Цитат
отсега нататък ще ви пиша само за пържоли, извара и яйца

Ааа, ами тези дето не ядат извара и яйца, как ще се почувстват?
 Joy

# 130
  • София
Аа, радвам се, че не съм единствената, клоняща неволно към зиро-карб.
При тея температури единственото, което ми се яде, са ребърца или дробчета и нищо друго. Дори любимата гръцка салата едва побутвам в чинията.

Страхувам се, че другата седмица ще се наложи и аз като WASP да изкарам в ол-инклузив гигант и храненето май ще е проблем. Дано предлагат варени яйца, поне да си организирам един петдневен фаст  Twisted Evil

# 131
леле момичета, днес за първи път от не си спомням кога реших, че (вместо сметана) ще опитам майонеза - купешка е де, чак днес научих супер рецепта и вече с нея..   Rolling Eyes

# 132
Имам въпрос: Може ли заедно да се пие вит Д и магнезий? Имам някакъв спомен, че не беше препоръчително, но не можах да намеря къде е писано в по старите теми  Thinking
Аз тренирам с Руми и съм много доволна от резултатите.За режим не мога да коментирам, защото не съм запозната.

# 133
  • UK
 Даже е препоръчително да се пие магнезий, когато се приема витамин Д  Peace
 Да се включи и Шоки, тя е специалистът по добавките   bouquet

# 134
Асос, лека почивка
ние тръгваме днес
изкарах на патладжани, печени по различни начини - с домати, кашкавал
и задушени и печени меса
яйцата не струваха
маслото беше по-скоро маргарин
поне фрапето беше поносимо
напитките голям буклук
за човек, цяла година чакал с нетърпение гръцката храна и вино си беше голямо разочарование, особено на фона на цената от 500 лв на ден
в гръцко такива суми никога не сме плащали колкото и да вилнеем из таверните

Общи условия

Активация на акаунт