За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 397
  • 920
  •   1
Отговори
# 120
Не, но рози и сладолед или поне романтична закуска е задължително.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз след като чакам да речем 3 месеца и настъпи точния момент, мисля да кажа на момата, че още не съм готов.  Joy

# 121
То ако видя един мъж и не ми трепне отвътре и не предизвиква никакъв сексуален интерес, дори да минат 6 месеца пак няма да ги има. Въпроса е кога ще го направя и ако привличането е силно, не виждам смисъл да изчаквам 6 месеца... Дори в последствие тази връзка да не стигне до никъде, пак не бих съжалявала.
Имам една близка дружка ,която все и трепва нещо и бройката може да засенчи доста Саманти  от едноименния сериал именно след такова трепване.

Заряза си мъжа и децата ,  няма самоконтрол и само някой по така да я загледа и вече са във връзка, защото какво да чака когато има тръпка. Надали е чакала някога .
Живее по 1-2 години с някого ,но като мине първоначалната тръпка и е аут, като междувремнно поне 2 други си върти .
На 50+ е вече ,познавам я от 20 години . Омъжи се за трети мъж и пак му изневерява и все търси идеалния за нея. Но само от нея точно тази дума за тръпненето и не-устояването на сексапила на някой мъж съм я чувала.  newsm78

# 122
  • София
То ако видя един мъж и не ми трепне отвътре и не предизвиква никакъв сексуален интерес, дори да минат 6 месеца пак няма да ги има.
Скрит текст:
Въпроса е кога ще го направя и ако привличането е силно, не виждам смисъл да изчаквам 6 месеца... Дори в последствие тази връзка да не стигне до никъде, пак не бих съжалявала.

Съгласна. Плюс, както стана въпрос по-рано - "късият фитил". Чакаш, чакаш, накрая се оказва такъв, и само си си загубил времето. Освен това, как може да прецениш дали една връзка си заслужава да стане сериозна, ако не си наясно със сексуалния аспект? Чисто практически, минусите на такова изчакване са много повече, от някакъв плюс или плюсове, за които в момента въобще не се сещам.
ПП Една от най-близките ми приятелки предпочиташе да чака. Дългогодишна връзка, превърнала се в брак, който завърши с толкова скоропостижен развод - няколко месеца след подписването, че по законите тогава (а може още да е така, не знам - минаха над 15-ина години), не можеха да се разведат по взаимно съгласие, а трябваше да е по нечия вина. Та така с чакането.

# 123
Значиии,ако не изчакам със секса видиш ли ти не съм била романтична и кво беше другото.....а,да "И аз по-скоро съм забелязала, че тия, дето драпат за секс, не са нещо особено, но пък тия, дето могат да чакат и да се владеят, показват доста повече данни." ooooh! Crazy Сериозно ли? Вече се смея със глас...Секса е нещо прекрасно!!! И го има за да се прави.Когато е желан,когато има тръпка,когато имаме нужда.И не,не се чака според мен с месеци,защото именно с ей такива изчаквания много хора пропускат страхотни моменти в живота си.Той не е отрова,не е табу,не е мръсна дума! Не пари и не боли от него,когато знаеш как го правиш и с кого го правиш.Той не е нещо забранено,не е нещо гнусно! За мен,подчертавам за мен,хора които чакат по сума ти време за да го направят с някой,при условие че този някой е желан обект са наистина асексуални и просто не обичат секса толкова и нямат нужда той да се случва по-често.
Извинявайте,ама бабите ми,които са доста възрастни жени имат моето мислене Wink

newsm10

# 124
  • София
На мен също ми хареса поста на Стефани. Напълно споделям написаното от нея.  Peace

# 125
Не е мръсна дума, но си има последствия, дори да е както трябва.

То ако нямаше последствия, сигурно вече щях да имам 150 любовника. Дето се вика, консервативна съм, за да се опазя от самата себе си. Щото имам много желани обекти, да му се не види...

# 126
Това, че не е необходимо да се чакат 6 месеца преди секса, не означава, че трябва да се прави на първата среща или с всеки срещнат, че да се навъртят 100 партньора.

The Siren of Titan Колко време след като започнахте връзка прави секс със сегашния си партньор?

# 127
Ники, важното е, че сме се разбрали една друга и всичко е точно.  Peace  Hug

Темата е станала същински приемен изпит по Далчев, оти разни неща присъстват с отсъствието си и като четиво определено не вървят с бира в топъл ден.  Crossing Arms

# 128
Това, че не е необходимо да се чакат 6 месеца преди секса, не означава, че трябва да се прави на първата среща или с всеки срещнат, че да се навъртят 100 партньора.

The Siren of Titan Колко време след като започнахте връзка прави секс със сегашния си партньор?

Тя каза,че 6 месеца,като преди това са се познавали още по-дълго.Някъде към годинката са навъртяли.

# 129
А то въобще някоя чакала ли е 6 месеца, или си разсъждаваме хипотетично?
Аз чаках със сегашната си връзка към година, а го познавам от 9, което сигурно ще смути някои. Изградихме силна емоционална връзка и не само. А момента с късане на слипове, който спомена Тонка го имаше още в началото. 
Скрит текст:
В предишната ми връзка пък беше ужас. Драпа за секс, та драпа за секс. 24/7 мрънкане. Не можехме да отидем на кино, на вечеря, на нищо. Никаква заинтересованост от моите чувства, какво ми харесва в леглото и извън него. Само да ми го набута между краката, без извинение.

# 130
^
Определено не е така, но не ми се споделят подробности.
Абсолютно. В съвременната култура на бърза работа, бързи разводи и бързи обороти ..някои нормални неща станаха ненормални .

Кое му е нормалното? Никога не е било нормално полово зрели индивиди, на които им бушуват хормоните, да бъдат държани месеци наред в сексуално въздържание. Винаги е било по-скоро изключение. Затова едно време, като им се пораздрусат хормоните, са ги женели набързо. Да правят секс легално. Затова и при някои нации с култ към девствеността, се пробват всякакви методи за заобикаляне на "проблема" и запазване на ципата.

Половото влечение и сексуалният акт не са просто удоволствие за запълване на времето. Те са преди всичко нужда, потребност. Силно се съмнявам, че човек, който казва, че културните и интелигентните хора винаги можели да правят нещо по-интересно и забавно от секса през месеците, през които не се прави секс, за да "изпиташ" някой мъж, в действителност има такава потребност. Вероятно просто правят секс, защото не им е неприятно и защото се налага, разбира се. Но не познават действителната нужда. Все едно да умираш от глад и жажда и някой да ти обяснява колко е по-добре и по-интересно да разглеждаш Лувъра и Уфици, вместо да си задоволиш глада и жаждата.

Поради тази причина изчакването може би работи единствено при мъже и жени с много ниско или никакво сексуално либидо. Доказано е, има изследвания в затвори, че мъжете страшно много свалят критериите, за да могат да правят секс. Редица затворници, които извън затвора са си строго хетеросексуални мъже, в затвора го правят с мъже. Като излязат от затвора, отново са си хетеросексуални. Но нуждата от секс ги кара да правят все пак секс с каквото има. При човекоподобните маймуни също се наблюдава подобна хомосексуалност, обусловена от липсата на партньори от другия пол, когато се наруши половата структура в групата. Живеещите на места с недостиг на жени понякога прибягват дори до коитус с животни. Само и само да правят секс.

# 131
Заяц, през тази 1 година без секс бяхте ли "гаджета", да си говорите любовно, да се целувате, държите за ръце?

# 132
А то въобще някоя чакала ли е 6 месеца, или си разсъждаваме хипотетично?
Аз чаках със сегашната си връзка към година, а го познавам от 9, което сигурно ще смути някои. Изградихме силна емоционална връзка и не само. А момента с късане на слипове, който спомена Тонка го имаше още в началото. 
Скрит текст:
В предишната ми връзка пък беше ужас. Драпа за секс, та драпа за секс. 24/7 мрънкане. Не можехме да отидем на кино, на вечеря, на нищо. Никаква заинтересованост от моите чувства, какво ми харесва в леглото и извън него. Само да ми го набута между краката, без извинение.

Мен това хич не ме учудва...Тука имаше и съфорумка,дето живяла 3 години с мъжа си без да правят секс,защото имала фанатичната идея да се оженела ''чиста''.Тук проблема не е религиозната фанатичка,ами какъв ще да е тоя мухъл мъжът да му пуснат след брака и оттам нататък по Гергьовден и Възнесение Богородично...не знам.Или ще да е същия откачалник или е някакъв асексуален,който не може да го вдигне и така му е добре newsm78

# 133
Заяц, през тази 1 година без секс бяхте ли "гаджета", да си говорите любовно, да се целувате, държите за ръце?
Разбира се Peace

# 134
Разбира се Peace

И като го вдигнеше,го оставяше да се оправя в тоалетната сам ли?

Общи условия

Активация на акаунт