За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 678
  • 920
  •   1
Отговори
# 285
Факт е, че по тези земи сексуалната революция още я чакаме. Не умеем да говорим за секс без да се хилим глуповато.

# 286
Лошото е, че на поведение я докарваме, като да има революция- но мисленето е някъде в 19-ти век. Следва да е обратното- мисленето за секса да е фино и правилно, а действията да не са прекалени. Щото сега е необмислена слободия, моди, премахване на ограничения, които може би не са съвсем безсмислени.

# 287
Аз лично изповядвам убеждението, че сексуалните табута трябва да бъдат разчупвани в рафиниран експериментаторски дух. Иначе е вярно, че на поведение го докарваме, но това често е заради комплекси по мое мнение.

# 288
Но не следва да се разчупват, за да не помисли някой, че си задръстена. Като например млади момичета, които смятат, че на трета среща се прави пълна програма като от филмите.

# 289
Подобно поведение на такива момичета говори за единствено за незрялост.

# 290
Комплексът "много съм разкрепостена" е жива болест. Сред младите момичета. Сваля им цената неимоверно. После се чудят защо са сами.

# 291
Аз например се сещам за случай, в който млада дама владее всички трикове и прави пълна програма, но е неспособна да изпита оргазъм. Сега, нейната сексуалност по-богата ли е от моята? Като количество и бройка го докарва много разкрепостено, но не знам това секс ли да го нарека или някакъв еквивалент на екстремна акробатика и гълтане на саби...но според мен дори петъчният секс с благоверния в мисионерска поза може да е по-задоволителен от такива изпълнения.

# 292
Как дефинираш "трикове и пълна програма"?

# 293
...за да не помисли някой...

Ето това се надявам един ден да го преживеем.
Да се научим да правим каквото каквото искаме и смятаме за редно, а не за да го докараме приемливо в очите на друг.

# 294
Как дефинираш "трикове и пълна програма"?

Във всички възможно дупки, по всички начини.

И други случаи знам- за девойка с много контакти, уж разкрепостена, но дори в стабилна връзка с постоянен партньр има задръжки и гълтането й се струва супер труден, екзотичен и перверзен номер. Иначе прави всичко друго...

# 295
Може да е гнуслива. Има хора, които не искат да се целуват с партньора си след орален секс, това така и не мога да го проумея.

# 296
При секс единствената причина за погнуса е липса на истинско привличане. Иначе в желателния случай чувството за отвращение се подтиска, поне временно.

Но е нормално ако е техничарка и прави всичко по заучен начин, да се сблъска с някои инстинкти и всъщност да има много повече задръжки.

# 297
Аз пък не вярвам, че тези, които чакат 6 месеца за първи секс после гълтат.  Mr. Green

# 298
Ми в каквото искаш вярвай. Двете неща въобще не са несъвместими. Не знам защо уж млади момичета, а мислите в клишета.

И да знаеш, Сиси, че не си единствения и пръв откривател на секса.

Както казах, секс игри има много, а една от най-екзотичните е отлагането. Креативно отлагане, не просто стискане на кълки. Такова, което изостря желанието.

Разбира се, винаги може да пускаш и пълната програма на третата среща, но това си е твоя работа.

# 299
Аз пък не вярвам, че тези, които чакат 6 месеца за първи секс после гълтат.  Mr. Green
Веднъж месечно,на тъмно,в мисионерската,да съвпада с овулацията Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт