За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 457
  • 920
  •   1
Отговори
# 645
Била е с не повече от 20. Щото ако кажеш "150", дори и най-добрите ти приятелки ще почнат да се дърпат. Ще усетят, че е толкова всеядна, та може да посегне и на безценните им мъже.

# 646
Повече от 50. Този ѝ период свърши преди доста години, така че не помня със сигурност. Но споделянето не е било самоцелно на бройката, а на преживяването, така че в някакъв момент и сам можеш да прецениш колко голяма е бройката.
В този период всички бяхме необвързани, нямаше на какво да посегне.

# 647
  • София
 Чакайте сега си записвам тия никове, дето пускат пооооо-лесно, за да може, ако се наложи някой ден, да не се обръщам към 6-месечно достъпните
 Joy Joy Joy
Сори за спама, обичам ви!

# 648
Бе вие сериозно ли мислите, че някой води тефтер, ако не е психопат?!
На 20 вече е изгубена бройката, а след години, когато се отдалечиш от тия неща, е трудно и имената да си спомниш.

# 649
Мда, представям си как компания от почтени майки с безценни съпрузи ще допусне между себе си жена, която в момента е в активен и плодоносен период на трупане на необвързващи бройки. Те дори и разведените жени ни гледат малко със съмнение като потенциално опасни.

# 650
Ами на мен лично след периода на изчакване ми отне точно 1 месец, за да пуснем в ход и размножаването. Защо едното да има общо с другото? Напротив, доста от уж сексуално закрепостените общества са фертилни и обратното- тия със сексуалната революция са безплодни. Вижда се с просто око дори. Не виждам как ще си фертилна, ако си навъдила от неграмотност едни хубави хламидии от много "забавления" и докато се прежалиш за брак и деца, те вече са ти изяли фалопиевите тръби.

Девствената поетеса я знам. Тъпа е. Девствеността не може да е самоцел. Но може да имаш цели, които да изискват някакво сексуално ограничаване.

Ох, всички за хламидии се сещате. Уж си умна жена, следва да знаеш, че ако си отговорен човек с достатъчно добра здравна култура рискът от болести е същият като този при теб и мъжа ти.

# 651
Абе да ти кажа, бая хора хич не се сещат за хламидии, не знаят ни какво е, ни защо трябва да се пазят. И после пълнят клиниките.

Не, рискът при теб е по-голям, но ти го управляваш, доколкото може. Дори и митигираният риск при теб е по-голям, защото предполагам, че се движиш в не-моногамна общност.

# 652
Абе да ти кажа, бая хора хич не се сещат за хламидии, не знаят ни какво е, ни защо трябва да се пазят. И после пълнят клиниките.

Не, рискът при теб е по-голям, но ти го управляваш, доколкото може. Дори и митигираният риск при теб е по-голям, защото предполагам, че се движиш в не-моногамна общност.

Аз не си лягам с хора, които смятат, че хламидия и гонорея са сестри от пиеса на Шекспир.
Риск винаги съществува. Но за две десетилетия полов живот не съм се сблъсквала с нищо, което да ме извади за дълго от строя или да има трайни последици. Единствено една гъбична инфекция на младини.

# 653
Ох, всички за хламидии се сещате. Уж си умна жена, следва да знаеш, че ако си отговорен човек с достатъчно добра здравна култура рискът от болести е същият като този при теб и мъжа ти.

Риска от полови заболявания се увеличава с броя на партньорите Peace .

# 654

Риска от полови заболявания се увеличава с броя на партньорите Peace .

Да, но не расте експоненциално, ако всички взимат нужните предпазни средства.

# 655
Обаче по твоята логика би трябвало вече да имаш 10 деца, щом аз съм задръстена и кой знае кога ще се размножа (но все пак някак съм успяла да се размножа 2 пъти...)

# 656
Да, но не всички се предпазват. А презерватива не спасява от ЧПВ.

# 657
Продължавам да твърдя, че е до сексуалност. За протокола съм имала точно 4 връзки, защото не мога да докосна човек, който не ме привлича. Първата ми връзка продължи 5 години, след нея имах две много кратки, а последната завърши с брак - 17 години.

При първата връзка чакахме - и аз не знам какво, но исках да навърша определени години  Joy.

# 658
Обаче по твоята логика би трябвало вече да имаш 10 деца, щом аз съм задръстена и кой знае кога ще се размножа (но все пак някак съм успяла да се размножа 2 пъти...)

Аз не мога да имам деца. Ако можех, щях да имам. Не е до липса на желание.

# 659
Понякога е нужен само 1 партньор, за да развали картинката, да рискът от болести при повече партньори е по-висок, но не значи, че при 1 не съществува.

Общи условия

Активация на акаунт