За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 460
  • 920
  •   1
Отговори
# 660
Обаче по твоята логика би трябвало вече да имаш 10 деца, щом аз съм задръстена и кой знае кога ще се размножа (но все пак някак съм успяла да се размножа 2 пъти...)

Аз не мога да имам деца. Ако можех, щях да имам. Не е до липса на желание.

Мда, рядко има екстремно поведение без някакъв корен...

# 661
Обаче по твоята логика би трябвало вече да имаш 10 деца, щом аз съм задръстена и кой знае кога ще се размножа (но все пак някак съм успяла да се размножа 2 пъти...)

Къде видя екстремно поведение и какъв корен те гони?

# 662
Поведението ти е екстремно, защото е доста отдалечено от разпространеното. Далеч е от центъра, така да се каже.

Интересно ми е доколко е компенсация за това, че сексуалността ти няма пълно изразяване, защото доказаната фертилност също е част от човешката сексуалност. Неслучайно татковците и мамите придобиват още един слой сексапил.

И при Кукумицинка има подобно компенсиране, с опитите да се изкара супер-сексуална и супер доволна, но всъщност има някаква пречка да стане майка.

# 663
  • София
Скрит текст:

Заяви привърженичката на "стоенето на сухо" в продължение на месеци.

ПП Съни, така де  Wink

# 664
Скрит текст:

Заяви привърженичката на "стоенето на сухо" в продължение на месеци.
И то си има корен Simple Smile

# 665
Мамасита, верно яко ти хлопа дъската.

# 666
Кукумицинка не се е изкарвала и за миг супер сексуална и с перфектен живот, за разлика от мнозина други тук. Просто нормална жена.
А изобщо да ти хрумне да споменаваш евентуална пречка тя да стане майка, е безвкусно, меко казано, и е на ниво догадки. Да го използваш като аргумент е още по-лошо и вече те праща на ниво "злобна клюкарка от входа".

# 667
Поведението ти е екстремно, защото е доста отдалечено от разпространеното. Далеч е от центъра, така да се каже.

Интересно ми е доколко е компенсация за това, че сексуалността ти няма пълно изразяване, защото доказаната фертилност също е част от човешката сексуалност. Неслучайно татковците и мамите придобиват още един слой сексапил.

И при Кукумицинка има подобно компенсиране, с опитите да се изкара супер-сексуална и супер доволна, но всъщност има някаква пречка да стане майка.

Мисля, че тезата ти издиша. "Екстремното" ми поведение е от години. Невъзможността да имам деца е сравнително от скоро.

# 668
  • София
Ама че глупост. Фертилна съм, майка съм, но светоусещането ми е по-близо до това на Keep The Change, отколкото на Мамасита.
Шест месеца на сухо, как ли пък не!

# 669
Сори, мен са ме анализирали по доста по-гаден начин. Просто предположения.

Какво му е екстремното на месеците флирт и заигравки? Никого не наранявам, никого не принуждавам, не създавам драма, давам пространство за мислене и решаване. А и не знам дали е екстремно или се доближава до средните нива.

Виж решението да водиш немоногамен начин на живот е доста нестандартно. И не е безобидна ексцентричност. Защото ако всички утре решат да чакат по 6 мес., няма да стане нищо лошо, а може и да е хубаво (след като премине първоначалното недоволство). Но ако всички утре решат да водят немоногамен начин на живот, ще стане доста по-трудно (след като премине първоначалната еуфория).

Асос, едно е светоусещане, друго е реално да си сваляш гащите за един автобус хора.

Ми какво да правя, като не може да си запълните 6 месеца така, че да не се усещате "на сухо"...

# 670
Неконсумирана връзка за мен не е връзка. Да опознаеш някого преди да задълбочиш отношенията е едно, секса е част от задълбочаването им, но 6 месеца връзка без секс е нещо друго, но не и партньорство. Иначе Мамасита я разбирам, бих могла да се съглася с нея, стига да не е толкова крайно колкото се изказва, иначе има доста логика. Ако са поразграничени видовете отношения, се разбира по-ясно замисъла с изчакването.

Е, платоничната любов какво е ? Междуличностни отношения съществуват и без секс. Асексуалните също имат връзки.

Аз не съм асексуална и това са моите разбирания за мен си. Не мисля, че съм във връзка с някого, че ми е гадже мъж и тем подобни, ако не сме правили секс или ако не смятям да  правим. Според мен секса е естествена част от една връзка, другите както си мислят за тях  си, аз така виждам нещата за себе си. Нито съм бързала да спя с някого, нито съм наричала романтична връзка приятелството си с някого.

# 671

Какво му е екстремното на месеците флирт и заигравки? Никого не наранявам, никого не принуждавам, не създавам драма, давам пространство за мислене и решаване. А и не знам дали е екстремно или се доближава до средните нива.

Виж решението да водиш немоногамен начин на живот е доста нестандартно. И не е безобидна ексцентричност. Защото ако всички утре решат да чакат по 6 мес., няма да стане нищо лошо, а може и да е хубаво (след като премине първоначалното недоволство). Но ако всички утре решат да водят немоногамен начин на живот, ще стане доста по-трудно (след като премине първоначалната еуфория).

Асос, едно е светоусещане, друго е реално да си сваляш гащите за един автобус хора.

Ми какво да правя, като не може да си запълните 6 месеца така, че да не се усещате "на сухо"...

Твоето поведение е девиантно в случая. Нормалните хора не чакат 6 месеца за да си легнат.

# 672
Освен, ако не са на 15...

# 673
  • София
Скрит текст:

Е, не за всички сексът е толкова лесно заменим.

# 674
  • София
Леле, какъв змиярник е станал тука! Ссссс....

Общи условия

Активация на акаунт