За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 421
  • 920
  •   1
Отговори
# 750
Tакъв почасов интерес към всекидневието на половинката е нездрав и ти гарантирам, че много мъже биха се изнервили, ако всеки ден трябва да ти обясняват къде са били.

# 751
Tакъв почасов интерес към всекидневието на половинката е нездрав и ти гарантирам, че много мъже биха се изнервили, ако всеки ден трябва да ти обясняват къде са били.
Не е въпроса дали много мъже биха се дразнели ,а моят да не е от тях .Няма да си подхождаме просто и всеки ще си продължи щенията другаде.  Peace

# 752

Преценявах му характера (как се държи с приятели, близки, помощен персонал, жени, деца ,възрастни) ,маниери , човечност , интереси,слава между приятели и познати както и склонността да се съобразява с партньора. Дали ще се живее леко с него ,или ще е драма всичко.  Peace

6-те месеца са и защото повечето хора могат, както вече писах, да задържат маската дотогава. След това почват да се издават, дори в началото да са били перфектни.

А виждането всеки ден ми е прекалено, дори много да се кефя на човека. Един от съветите на Дон Хуан, който спазвам, заедно с други. Не се овъртолвай прекалено с гаджето, бъди понякога недостъпен.

# 753
Вероятно си права. Но и аз като Barefoot Kontesa ще кажа, че ми е важно моят какъв е. Simple Smile Ние дори работим съвместно. След като заживяхме заедно, комуникацията ни още повече се увеличи и поради работата (имам предвид във времето, в което през деня не сме заедно).

# 754
Не е въпроса дали много мъже биха се дразнели ,а моят да не е от тях .Няма да си подхождаме просто и всеки ще си продължи щенията другаде.  Peace
Направо не мога да си представя някой да ми иска почасов отчет, или да ми дава такъв. Честно казано разговори от сорта на, закусих, ходих до тоалетната, после говорих с колежката Мара, ми идват в повече. Обичам да ми се говори по същество и не е лошо всеки да си има неговия живот и неговите малки тайни. Понякога най добре си личи дали сте подходящи с даден човек, когато си мълчите ... Ако не ви е скучно значи всичко е наред, ако имате нужда да ви говорят за да не ви е скучно ... Просто забрави... Simple Smile

# 755

Преценявах му характера (как се държи с приятели, близки, помощен персонал, жени, деца ,възрастни) ,маниери , човечност , интереси,слава между приятели и познати както и склонността да се съобразява с партньора. Дали ще се живее леко с него ,или ще е драма всичко.  Peace

6-те месеца са и защото повечето хора могат, както вече писах, да задържат маската дотогава. След това почват да се издават, дори в началото да са били перфектни.

А виждането всеки ден ми е прекалено, дори много да се кефя на човека. Един от съветите на Дон Хуан, който спазвам, заедно с други. Не се овъртолвай прекалено с гаджето, бъди понякога недостъпен.
След 6 месеца независимо дали правите секс или не, маската така или иначе ще падне. Никой не издържа толкова дълго време, а и ако не му пускаш гювеч, може да те разкара много по рано. Не казвам, че секса е начин да вържеш някой, но той е важен при създаването на една връзка.

# 756
Отчет на всеки час? Звънене по 50 пъти на ден? Ако някой процедира така с мен не на 6-тия месец ами и на 6-тата година няма да види секс! Наистина ли това ви харесва? Че това си е обсебване.

# 757
Направо не мога да си представя някой да ми иска почасов отчет, или да ми дава такъв. Честно казано разговори от сорта на, закусих, ходих до тоалетната, после говорих с колежката Мара, ми идват в повече. Обичам да ми се говори по същество и не е лошо всеки да си има неговия живот и неговите малки тайни.
Не става дума за искане и даване на отчет, нито пък за "днес в 8 правих това, в 9 еди какво си". Става дума за това, че знам днес за деня какви задачки има да свърши, къде ще ходи, с кого ще се среща. Съответно и той знае какво имам да свърша днес. Междувременно се координираме по телефона.
Такива взаимоотношения не са за всеки. Както казах, важното е нищо да не се случва насила или по задължение.

# 758
Хаха, ясно.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 23:55 от Анонимен

# 759
За мен това е нездрав интерес. Разбирам да излезе петък вечер с приятели и да искам да знам с кого излиза, но дори и тогава не бих питала. На другия ден може да ми разкаже как е било, но чак да го питам с подробности... Това просто говори за известна доза несигурност...

# 760
Отчет на всеки час? Звънене по 50 пъти на ден? Ако някой процедира така с мен не на 6-тия месец ами и на 6-тата година няма да види секс! Наистина ли това ви харесва? Че това си е обсебване.

Тръпки ме побиват от такъв вариант... Ще бягам много бързо, ако някой иска това от мен  Mr. Green

# 761
... Това просто говори за известна доза несигурност...
Мда, особено когато не съм сигурна дали той е звънял на клиент Х и трябва да гадая дали да звънна аз или той я е свършил тази работа.  Laughing

# 762
Босоножке, разликата е там че първоначално при вас е нямало искри и не си го харесвала, за това и ти е трябвало толкова време! Ако имаше мигновено привличане нито щеше да те преследва толкова месеци да излезеш с него, нито ти щеше да излезеш с него от кумова срама.

Ако вярваме на някои научни изследвания, на една жена и трябват точно 3 секунди за да прецени дали евентуално може да си легне с даден мъж... Случвало ми се е да излизам с страхотен мъж в продължение на много месеци, но така и не успях да погледна на него като на потенциално гадже и така си и останахме само приятели, без да стигаме до секс.... Явно че на някои им трябва повече време за да се научат да харесват, или обичат някой, но при други това не е необходимо защото нещата се случват по бързо и нямат нужда да чакат да припламне искрата Wink.

# 763
... Това просто говори за известна доза несигурност...
Мда, особено когато не съм сигурна дали той е звънял на клиент Х и трябва да гадая дали да звънна аз или той я е свършил тази работа.  Laughing

Виж сега, едно е да гоориш за бизнес отношения и съвсем друго за лични и ако не знаеш дали бизнес партньора ти си е свършил работата и трябва да го проверяваш, това означава че нямате добри комуникации Wink.

# 764

Тръпки ме побиват от такъв вариант... Ще бягам много бързо, ако някой иска това от мен  Mr. Green
нИ моЕш мА стигнеш ти казвам  Stop
То има диагноза за такива хора.

Общи условия

Активация на акаунт