Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Еее,Шери,тук ти ме изненада.Благодарско на всички.Мина,мина,започна деня с дъжд,но след църквата изпече.Та християнчето нервничеше и аз го държах,аз вир вода от напрежение.Бе зор си е.Хапнахме,пийнахме,свещичка духнахме.Още нз истина ли е,мойту ли е.Аз ли не съм у ред.В дилема съм да го подстрижа ли  newsm78 свиди ми сееее

# 331
Уанче,готова е снимката.
В албума има скоро качена снимка,ненадписана.Веднага да си признае на кого е.

Тарторина,като не иска малчо,не го насилвай.Аз уж захраних Алекс,но си реве и за млякото.

Звезда,ще му върви по вода на твоето момче Heart Eyes

# 332
Хм няма ми поста от преди два часа newsm78 сигурно не съм по постнала ли  newsm78
Мамчеееее  Hug Hug Hug Много се радвам, че сте напипали проблема  Hug и много се надявам да ни навестяваш по често  #Cussing out. Беше ли си сменила ника по едно време Thinkingче ходих да те търся  bouquet
Кей, у дома сте си вече / силно се надявам/ и се гушкате нали?
Кали, как си миличка? Хареса ли си някое сериалче?
Звезда, твое си е юначето не се чуди Hug
Честито на мама Пиаф  bouquet да расте детето здраво и безгрижно  Hug
Манди, преди около половин година и аз като теб ревах и гледах. Ма от страни много лесно.....какви неща преживяват момичетата не е истина  ooooh!
Тиквените кифтаци са супер и сега им е точно сезона. Следващите и аз щ ooooh! ги пробвам на фурна, че в жегите нито ми се седи на , нито е добре пържено ooooh!
Аз чакам да захладнее и ще ида в градината да си видя реколтата.

# 333
  • София
Привет, мацки! Много благодаря за поздравленията за моето момче с многобройни имена (Истатко, Капитана, Венци, Снусмумрик, Пингви и т.н.) !  Hug  Hug  Hug
Черпя торта http://prikachi.com/images/295/8237295K.jpg и сладкиш http://prikachi.com/images/294/8237294o.jpg
Звезда, Марти вече трети път ще го минаваме с машинката, ама той не е и с много буйна коса де. Честито ти християнче!
Тарторинка, нашият още не е пропил вода, само разредени сокове успявам да пробутам между 50-100мл на ден, което е ужасно малко, но все още кърмя вечер и сутрин поради това.

Толкова запомних  Embarassed

# 334
Пиаф , да е здрав, щастлив и безгрижен сладкия ви мъж Мартин! Hug Heart Eyes  bouquet Тортата я пропускам, че съм на диета,сладкиша ти е чудесен, вземам двойна доза  Wink Hug
Уанче , сияеш  bouquet Добре ти се отразява семейния живот.Ти от кой град си, приличаш ми на една съученичка Blush
Звезде ,честито ти християнче  bouquet Много е чаровен така Боги,но и да го подстрижеш, то си е хубаво детето  Wink
Мамче ,скоро да разрешите проблема  Hug чакам те с // теста  Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 18:54 от MamaSa

# 335
Ох, Пиафче, да е жив и здрав Мартинчо! Все усмихнат да е!

# 336
Моите кефтаци са у фурната   chef Ся да видим ММ дали няма да ми се смее както аз на него онзи ден  Rolling Eyes

# 337
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит Рожден Ден на Марти - да   е здраво и усмихнато дете   bigdance2 Пиаф много ти е сладък сладкиша  Heart Eyes

# 338
  • На остров
Страхотен сладкиш Пиаф  Hug Hug !

Аз правих лююбимата ни рибена яхния  Heart Eyes и пийваме бг бяло винце  Simple Smile .

Мамаса от София съм, ти от къде си  Hug . Благодаря ти аз по принцип не се харесвам на снимки защото не съм фотогенична.

# 339
Леле каква съм залюхана! За малко да изтърва сладкиша ! Страшен!Направо да го изядеш целия Simple Smile

# 340
Честит рожден ден на Марти  bouquet Щастливо детство му пожелавам Heart Eyes

# 341
Леле този сладкиш е много усмихнат и закачлив  Heart Eyes Пиав, да го нацелуваш целия  Hug
Танзу, после да драснеш рецептата  Naughty

# 342
Този сладкиш е чуден, Пиаф да дадеш рецепта  Mr. Green

# 343
  • София
Този сладкиш е чуден, Пиаф да дадеш рецепта  Mr. Green
.  Laughing Амини, това е кулинарният ми шедьовър, забъркван 4 години  Heart Eyes  Благодаря ви, много сте мили !

# 344
Цвети, давам рецептата за тиквените кефтаци и снимков материал
Скрит текст:
2 тиквички
2 яйца
100 г сирене
1 и 1/2 ч. ч. брашно
2 ч. л. бакпулвер
2 с. л. галета
1/2 ч. л. сол
1/2 ч.л. риган
щипка черен пипер
Тиквичките измих добре без да беля и настъргах на едро ренде. Отцедих водата от тиквичките. Добавих яйцата, смесеното с бакпулвера брашно, солта и галетата, настърганото на ситно ренде сирене. Разбърках добре. Пекох в тава с хартия за печене, без да мажа с мазнина. Кюфтетата оформих с лъжица. Фурната предварително загряла на 200 градуса, пекох 45 минути.
Отчитам няколко грешки:
1. Сиренето настъргах на дребно ренде, и то се стопи и загуби, остана само солеността от него.
2. Мисля, че брашното дойде в повече, следващия път ще пробвам с по-малко брашно.
3. Може би трябваше да добавя мъничко мазнина в сместа, например 1-2 с.л. зехтин

Общи условия

Активация на акаунт