Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 722
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Макарон, аз също те съветвам да отидеш и да го върнеш! Peace  Има варианти да не е съхраняван правилно,както си написала.Може пък и да не е бил затворен хубаво още при производството и да е поизветрял.Аз лично знам за случай, при който друг вид продукт на марката е купен също от официален магазин и когато е отворен е намерен в половината му количество.
Бижу, аз си купих това Кавали на някакво намаление от emag пролетта и беше дори по-евтино от нашите сайтове, не беше тестер и си е едно към едно с това,което съм тествала в Дъглас.Изключително удоволствие ми носи в по-хладно време.Както подминавах Кавали, за една година имам 2 техни аромата и още поне 2 бих купила,ако си ги намеря изгодно.

# 346
Парфюмът е върнат съвсем успешно и без никакъв проблем - консултантките бяха повече от любезни, замениха ми го за друга бутилка. Нея отворих на място и се уверих, че всичко е наред. Излишно е да споменавам, че оставам техен клиент.

# 347
В бутиците на Ел са винаги много любезни и аз не съм се съмнявала, че ще ти върнат парфюма или че ще създадат някакъв проблем.

Аз искам да си купя нов парфюм не много тежък, но никой не ми харесва достатъчно, за да го прибера в нас. Привличат ме единствено парфюмите на Килиън, но те са си тежки и не са за жегите навън.

# 348
  • Велико Търново
Мили дами, може ли да ми предложите парфюми, сходни на класическия Адикт на Диор  bouquet

# 349
Мили дами, може ли да ми предложите парфюми, сходни на класическия Адикт на Диор  bouquet
Този парфюм е подобие на Адикт, не толкова траен обаче.
Но аз ти предлагам да пробваш този Жасмин ноар. На мен в голяма степен ми напомня Адикт или поне усещането, което той ми дава.

# 350
  • Велико Търново
Благодаря, Бижу Hug Жасмин ноар съм го имала, но Адикт - не Wink става въпрос за подарък на приятелка, а не съм много по асоциациите, и затова се обръщам за помощ. Може и по-висок клас да е Peace

# 351
Заговорихте за разликите между ЕДТ и ЕДП. Можете ли да ми ги опишете при "Шанел 5"?

Имам ЕДП, а ЕДТ-то го тествах набързо и то само върху блотер и нямам никакъв спомен, т.е. впечатление от него.

# 352
Заговорихте за разликите между ЕДТ и ЕДП. Можете ли да ми ги опишете при "Шанел 5"?

Имам ЕДП, а ЕДТ-то го тествах набързо и то само върху блотер и нямам никакъв спомен, т.е. впечатление от него.
За мен е огромна разликата. ЕДТ е много по-алдехиден, но също прекрасен. И все пак ЕДП ми е фаворита, особено за вечер и събития.

# 353
  • Франция

За мен е огромна разликата. ЕДТ е много по-алдехиден, но също прекрасен. И все пак ЕДП ми е фаворита, особено за вечер и събития.
Каквото казва densi  Peace
При мен лично изборът между едп и едт на Шанел 5 зависи много от настроението и сезона - ако искам да усещам повече сапунените алдехиди, избирам едт, ако предпочитам плътния дървесно-цветен акорд, тогава предпочитам едп, като два различни парфюма ги третирам.
Впрочем лично за мен напоследък смятам, че едт малко не си заслужава. Много по-елегантни и красиви са ми алдехидите в Шанел 22. Затова пък страшно харесах и вече придобих новата версия на Eau Premiere, напомня ми за чистия парфюм на 5-ицата. Щом си от харесващите по принцип този парфюм, непременно пробвай  Heart Eyes

# 354
Ох 22 ееее... оперна ария от най-добрите. Heart Eyes Той е следващия ми ексклузив догодина живот и здраве! Heart Eyes

# 355
моля , препоръчайте ми парфюм, но вечерен и с ефект уаууууу.В момента имам жълтото Версаче и Шанел Шанс Тендър.Не обичам много сладникави.

# 356
Момичета имам един въпрос,парфюмите имат ли срок на годност и може ли в парфюмерий ,като Дъглас-България да продават парфюми,които са произведени преди година и половина...това не е ли прекалено дълго време....струва ми се,че парфюма,който си купих не е вече в срок годен за продажба..може и аз да бъркам,не знам...  bouquet Hug

# 357
При правилно съхранение година и половина е нищо време, едва ли може да се е отразило на състоянието на парфюма.

# 358
Макарон, някаква дискусия проведе ли се при връщането на парфюма? Не може да не са те питали и съответно нещо да са отговорили при замяната.

# 359
Отидохме с майка ми заедно, при това не в същия клон, от който бях купила парфюма. Обяснихме, че има разлика в ароматите. Консултантката се опита да ме убеди, че греша или че се касае за хормони, но бяхме твърди за паралелния тест. Аз и най-вече майка сме редовни клиенти там и предполагам това допринесе.

Общи условия

Активация на акаунт