Парфюмни размисли и страсти - 191

• 101 388
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Враца
Не ми харесва червената звезда на Ейнджъла..
прекалено ми е кичозна .. трябва вече да се спрат с тези хиляди вариации..  #2gunfire

# 616
  • София
Момичета, препоръчайте нещо бюджетно смокиново, моля Praynig!
Хедера Л'ерболарио. Peace
При мен е зелена, прохладна, но категорично бръшлянова, не и смокинова. Naughty

goddess - Много интересно  Simple Smile В началото на лятото си го взех Хедера, със спомените, че е основно зелен и свеж аромат, но всъщност, върху мен именно смокинята е доминираща и дори бих могъл да намеря сходство с Hermes Un Jardin En Mediterranee.
Разбира се, това е моето усещане.

# 617
Никакъв бръшлян /и слава Богу, защото не понасям/ не е при мен Хедерата, а си е млечна смокиня и много се радвам за това. Нося много често парфюма и дори не съм подновявала любимата, Гуталска смокиня заради него.

# 618
Благодаря за предложенията за изгодна покупка на Пантерата.Чувствам се неловко от развихрилите се страсти Cry Confused.Ще поръчам тази вечер и ще дам отзиви като дойде парфюма.  bouquet
Междувременно се чудя и за още един любимец : Narciso Rodriguez- For her Musc Intense ..
Имам още малко от for her класическия парфюм,но трайността му върху мен е много кратка..имате ли отзиви за Musc версията??

# 619
Колкото до бадемите и ванилията, ето това непретенциозно бутилче Mandorla L`Erbolario  при мен си е горчиви, та чак отровни бадеми от началото до средата някъде, после уляга и стават по-сладки, до степен някои да ги оприличават на шоколад, за мен е марципан с черен шоколад в базата си.
Mandorla на L`Erbolario е една много, ама много приятна изненада за мен. Този аромат започна да ми харесва все повече с времето и сега мога да кажа, че е сред любимците ми. Ароматът започва действително остро - горчив, суров бадем. Ако някой не обича много аромата на бедеми - началото ще е почти непоносимо. На мен лично ми харесва, но аз пък обичам бадемите в почти всякакви вариации, печени сурови, сладки, горчиви и т.н.
Истинската любов дойде, когато измъкнах един позабравен от предна седмица шал, от който се носеше много красив горчиво-сладък аромат (може би точно марципан, както отбеляза goddess   newsm78). Непрекъснато се душех и размотавах шала, за да усещам аромата. Хем ми звучеше познато, хем като да не беше мой парфюм....огледах всички заподозрени и се сетих откъде е познатия аромат, развил се толкова красиво и нетипично на шала ми. Вече, разбира се нямаше нищо остро, накъртващо, бодящо....просто само красота.

А Хедерата - и при мен студ и зелинина и никаква смокиня, камо ли млечна...

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 12:49 от gumenka

# 620
Благодаря на всички, отговорили на моето увлечение (май моментно, заради сезона) по смокините!
Спрях се на едното предложение и вече е поръчан, въпросният аромат. Като пристигне, ще споделя впечатления. Благодаря и за ревюто на Аква Девина!  bouquet

# 621
  • на терасата
имате ли отзиви за Musc версията??

Любим парфюм... Heart Eyes Ако познаваш MaxMara Le Parfum е доста сходен с него, без индийското орехче. Мускусов, нежен и ненатрапващ се. Не приличa на For Her. Трайността му при мен е отлична, но предвид, че е ненатрапващ се, не влачи шлейф от километри.
Има го в БЗ, пробвай на твоята кожа как ще се държи.

Повтарям питането си, че се загуби в последните страсти...
Някой да има преки впечатления от сравнение с разносване на Narciso EDT и Narciso EDP.
Пръсках на едната китка единия, на другата другия и не мога да реша кой да взема.
И двата ми харесват, хем сходни, хем различни...
Помагайте  Praynig

# 622
Дами, имате ли впечатления за Ванилията на L'Erbolario?Simple Smile

# 623
Влизам да се оплача. Направо съм изумена от некопентността на някой продавач-консултантки и се чудя как ги назначават. Пробвах да попитам за няколко аромата, но срещах само опулен поглед. От тази марка имали нещо ново, но какво е новото и как се казва не знае. Пробвах с няколко неща, но се отказах след като попитах за Modern Muse Le Rouge и ми се разясни, че такова животно няма. И, че последната излязла муза е "Муза ЧИК". Shocked
Аз всъщност бях отишла да тествам Infusion d'Iris, но нямаха. Къде може да се тества, освен в БЗ и Дъглас?

Тествах жълтия тотем на Кензо. За мен е почти едно към едно с Moschino Funny. Като Moschino е една идея по-сладко.

# 624
С новите аромати се случва да не са наясно консултантките наистина, поне да не говореха толкова убедено какво има и какво не Simple Smile

Преди време търсех Infusion d'Iris - в Pretty Shop (The Mall) го намерих, не знам дали още го има  Peace

# 625
Преди време търсех Infusion d'Iris - в Pretty Shop (The Mall) го намерих, не знам дали още го има  Peace
Много ти благодаря! От толкова време се каня да посетя Pretty Shop, обаче все нямам път натам. Сега поне ще отида с конкретна цел. Simple Smile

# 626
Хм, аз лично не съм виждала Infusion d'Iris в БЗ или Дъглас, за Пловдив говоря newsm78

# 627
  • Пловдив
Няма го в Пловдив,и аз съм питала в БЗ и Дъглас,а много искам да го пробвам. Няколко пъти го слагах и махах от кошниците в различни англ.сайтове,и така и не го купих.

# 628
goddess - Много интересно  Simple Smile В началото на лятото си го взех Хедера, със спомените, че е основно зелен и свеж аромат, но всъщност, върху мен именно смокинята е доминираща и дори бих могъл да намеря сходство с Hermes Un Jardin En Mediterranee.
Разбира се, това е моето усещане.
Направо ти завиждам Rage
И аз си го взех с идеята за аналог на Ninfeo mio, но не ми се получи.

gumenka, не ти ли отнема въздуха при тези 30+ градуса Mandorla L`Erbolario? Зазимила съм го аз, втората бутилка де, първата свърши.

Дами, имате ли впечатления за Ванилията на L'Erbolario?Simple Smile
Твърде монотонна ми се стори зимата, та чак скучна.

# 629
gumenka, не ти ли отнема въздуха при тези 30+ градуса Mandorla L`Erbolario? Зазимила съм го аз, втората бутилка де, първата свърши.
Аз нещо не съм съвсем наред напоследък. Вместо да искам да мириша само на вода и сапун в тези жеги, все посягам към някакви по-тежки, есенно-зимни (поне за моите представи) аромати. Mandorla я слагам по-рядко, но ето - днес например съм си нея. Какво ми става и аз не знам - искам шоколад, бадеми, всякакви гурмета...пък не е да нe си ги хапвам иначе  Laughing  

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 19:38 от gumenka

Общи условия

Активация на акаунт