Отговори
# 240
Да разбирам от понеделник съм в 8-ми месец ли?  Shocked Аууууу отивам да пера дрехи .  hahaha

# 241
  • Пловдив
Здравейте,свърши почивката и пак на работа...вчера бях на преглед и получих каране,че съм качила 2 кг за един месец,от началото на бременността са общо 3 с тях,били много за 27 г.с.Направо срам нямат.....Споделете как се борите с хемероидите,че ме мъчи един от 3 дена външен като топче,но не могат да го махнат докато не родя.

# 242
От началото си качила.3, два в последния месец и ти се скараха???  Shocked А те какво искат, да не качваш ли?
Хемороидите....трудно... Излиза ми.един, скрива се... Общо взето повече фибри, плодове, че да е лесно в тоалетната. Иначе мажа с лидукаин,  ако много ме боли.

# 243
diana87, според моята акушерка нормата е 2 кг. на месец, а пък ти да си качила общо 3 и да ти се карат, кво правят тия хора  Shocked
Аз съм +9 от началото и тя ми вика, че съм супер, даже последния месец съм качила само 1 и ме пита защо, да не би да не ям  Laughing
а за хемородите преди съм се мазала с някакъв крем, ама за бременни не знам дали става, освен да питаш в аптеката да ти препоръчат нещо или доктора  Rolling Eyes

# 244
Това с кг си е вятър и мъгла, аз се тегля в нас всяка седмица сутрин на гладно, и ми се струва, че наддавам нормално и не обръщам внимание в кабинета колко излиза, че съм качила. В 4-ти месец имаше едно голямо разминаване и излезе, че за един месец съм качила 4 кг, което не беше вярно. Сега например съм 64, при нея излезе 66. Ами как няма, като отивам наобяд на преглед - нахранена и напоена  Laughing Не им обръщай внимание, даже е трябвало да ти се скарат, че си качила малко отначало досега Simple Smile

# 245
  • В къщурката на хълма на феите
да и на мен онзи ден на ЖК, като ме изтеглиха, че съм +8, доктора каза - ууу ма ти си супер бе, точно колкото трябва .. някой май се е престарал с Диана newsm66 newsm66 newsm66

оф боже, аз още в 6тия месец не съм влезнала, вие вече в 8мия .. почвам да се депресирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 246
  • Пловдив
Благодаря на всички, аг ми изписа за външен хемороид масту,но не съм сигурна дали не е противопоказен.Вече не  зная какво да го правя...

# 247
mecani, и аз тъкмо това си мислех, че другата седмица влизам в 7 - ми  Praynig, а ти как така не си влязла в 6 - ти, да не би да имаш предвид 7 - ми  newsm78

diana87, щом аг го е изписал едва ли е противопоказен  Peace

# 248
И аз съм от прецаканите с помощта за майки-студентки. За съжаление, проектът е приет и на второ четене Sad Промяната касае само тези, които работят на трудов договор. Няма да имаме право на помощта  Sad Cry
Само за безработните студентки, редовно обучение остава в сила... Не ми се коментира, имах огромното желание да запиша втора бакалавърска програма, но явно няма да ми се получи. Таксите в НБУ са достатъчно високи и няма да мога да си позволя да уча. Децата са на първо място и ученето ще почака... #Cussing out
Абе момичета, то хубаво приет, ама не влиза ли в сила от догодина? Нас касае ли ни това?

Влизат в сила три дни след обнародване. Обнародването става 15 дни след приемане. Следователно до края на месеца ще бъде в сила.

Имаше начин да се прекъсне практиката за записването на семестър само заради помощта, но не това е целта. Целта е да се спре тази помощ или да се ограничи максимално. Това направиха с промените.

Аз ще раждам в МД, ако нещо не се разочаровам от АГ, който си избрах дотогава. Вариант Б ми е Токуда, а Ц - 2ра градска Simple Smile)))))

За дрехите и аз започнах да се вълнувам, но още не купувам, само гледам и проучвам Simple Smile)))

От няколко дни съм на тема легла и съм си харесала от люлките. Знам, че не са много практични и бързо излизат от употреба, но много ми харесват. Аз имам този проблем, че като се захласна по нещо, разумът малко остава на заден план. Някой имал ли е люлка и доволен ли е?

Вълнувам се много и от темата за бебешката козметика. Каква мислите да ползвате?

# 249
Дианка, не им обръщай внимание  Whistling Това 3 кг досега са нищо. Аз вече гоня 10 и си мисля, че съм си ок  Whistling

С хемороидите ще се раздвам никога да не се запознаваме  Praynig

Аз от другия четвъртък влизам в осмия.... denis, аз нямам какво да пера, трябва на пазар да се отправям  Mr. Green

Слънчице, аз засега съм в Шейново. Мойта АГ там изражда. Ако не ме ядоса до края ще съм при нея. Иначе освен там, Надежда оглеждах. Ти къде си планувала? 

# 250
  • София
Здравейте!
Аз сколасах да ви изчета и реших да се разпиша.
Много ме е яд за помощта за майки студентки. Мислех и аз да се възползвам, но няма как. Първият път бях една от първите, която взе, но тогава и стаж нямах, вече работя и съм прецакана. А нямах намерение да запиша фиктивно семестър, че да забогатея.
Дианка, как 3 кг ще са много, тези лекари се чудят какво да измислят. Ми то детето, плацентата, водите и т.н. са към 2-3кг. вече.
Аз ще раждам в ТК. Сутринта доста обстойно обясних в групата във фейса как, кога, колко...
И аз от другата седмица съм в 7-ми месец, но то е нормално да се разминаваме. Аз съм с термин края на октомври.
За малко околоплодни води, съм чувала, че се препоръчва пиене на повече вода. Но дали променя нещо, не знам.

# 251
Ами тези,които сме в първата седмица се различаваме е има няма месец с тези в последната. 😊

# 252
  • В къщурката на хълма на феите
mecani, и аз тъкмо това си мислех, че другата седмица влизам в 7 - ми  Praynig, а ти как така не си влязла в 6 - ти, да не би да имаш предвид 7 - ми  newsm78
май съм слънчасала преди още да изляза на слънце Blush Mr. Green Mr. Green 7мия имам предвид, просто в бързината да пиша малко съм се огелпила Blush

# 253
Аз пак в Лозенец. Август месец затварят, но се надявам да няма проблеми и да си родя там октомври.

# 254
Аз се ориентирам п една табличка, според която 7ми месец е от 27 до 30 завършена седмица. В 8ми месец влизаш от 31г.с.+0дни. Т.е. аз влизам след 2 седмици с термин 01.10. Иначе накрая ще излезе при вас, че или 9ти месец ще е 6 седмици дълъг, или няма да имате бременност от 40 седмици. НО в случая на Денис признавам сметките за вярни, понеже трябва да се пере вечееее  Joy

Общи условия

Активация на акаунт