Астрология - 8 тема

• 28 152
  • 537
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Значи се плаща на час, а не на сеанс, защото той може и един сеанс да е по-дълъг от 1 час. До колкото знам, не съм ходила, при този Петър Петров, който прави регресии, мисля е в Хаджи Димитър, първи сеанс 50лв и после има по-ниска цена, но там няма значение продължителността на сеанса.
Може да отида, интересно ми е. Моля те, напиши ми адреса на ЛС, но като се върна в Сф, и поне баткото тръгне на училище.
Всеки сеанс досега ми е около час. Така че винаги съм плащала по 40 лв. Казва се Лъчо и не, не е Петър Петров.
При него бях на регресия и именно по време на нея осъществих среща с духовния си Водач. Беше важно, полезно и ценно за мен изживяване. Отидох заедно с майка ми. В Подуене е.
За ЛС ме подсети, няма проблем, ще ти дам координати.

# 106
  • в 1001-та нощ
vihrogonche  Blush пак гледам картата и съм пропуснала Плутон, но ще помисля, сложно му е мястото в 12 дом във Везни  Thinking ... Струва ми се, че трябва да те научи да губиш всичко и да започваш отначало  Rolling Eyes

# 107
vihrogonche  Blush пак гледам картата и съм пропуснала Плутон, но ще помисля, сложно му е мястото в 12 дом във Везни  Thinking ... Струва ми се, че трябва да те научи да губиш всичко и да започваш отначало  Rolling Eyes
И моя е там, на 4-5 градуса от асцедента.

# 108
Значи се плаща на час, а не на сеанс, защото той може и един сеанс да е по-дълъг от 1 час. До колкото знам, не съм ходила, при този Петър Петров, който прави регресии, мисля е в Хаджи Димитър, първи сеанс 50лв и после има по-ниска цена, но там няма значение продължителността на сеанса.
Може да отида, интересно ми е. Моля те, напиши ми адреса на ЛС, но като се върна в Сф, и поне баткото тръгне на училище.
Всеки сеанс досега ми е около час. Така че винаги съм плащала по 40 лв. Казва се Лъчо и не, не е Петър Петров.
При него бях на регресия и именно по време на нея осъществих среща с духовния си Водач. Беше важно, полезно и ценно за мен изживяване. Отидох заедно с майка ми. В Подуене е.
Чакай, нали каза Борово, на последната спирка на трамвая?

# 109
  • Sofia
vihrogonche  Blush пак гледам картата и съм пропуснала Плутон, но ще помисля, сложно му е мястото в 12 дом във Везни  Thinking ... Струва ми се, че трябва да те научи да губиш всичко и да започваш отначало  Rolling Eyes
Плутон ми е във Везни, но в 11 дом.
Възлите ми са ретроградни, а не директни.
За другите неща си напълно права.

Поточе, Христо Нанев от Пловдив е личен приятел на баща ми и майка ми. Лекувал ме е като малка. Имах проблем с очите тогава.

Аз мисля, че някои неща сама съм заключила вътре в себе си и нарочно не осигурявам достъп до спомените от минали свои прераждания...

И ... БЛАГОДАРЯ, че НЕ ми се присмяхте и охулихте!!!
Аз помислих, че ви споделям някаква такава информация, заради която ще ме ... както и да е.

# 110
  • Sofia
Чакай, нали каза Борово, на последната спирка на трамвая?

Лъчо - Борово, последна спирка на 7, иглотерапия и консултацията днес с това, което той видя от минал мой живот.

Петър - Подуене, с майка ми, регресия уж, но всъщност стана среща с Водача ми.

# 111
  • в 1001-та нощ
vihrogonche  Blush пак гледам картата и съм пропуснала Плутон, но ще помисля, сложно му е мястото в 12 дом във Везни  Thinking ... Струва ми се, че трябва да те научи да губиш всичко и да започваш отначало  Rolling Eyes
И моя е там, на 4-5 градуса от асцедента.

Абе - направо си е на асцендента  Rolling Eyes Нищо чудно, че се интересуваш от астрология Simple Smile

Blush

Вихрогонче  Peace така и прави секстил с Нептун - пак имаме връзка с историята, но ще го гледам на спокойствие  Peace

През деня още някой спомена за грешка, по-късно ще се връщам Simple Smile

# 112
Аз не виждам нищо смешно, за мен, това са нормални неща.

# 113
  • Sofia
Благодаря ви   bouquet

# 114
аз само да кажа, че Петър Петров прави групови регресии всяка сряда. мен сега една приятелка ме кара да ходим на 22-ри, но като че ли груповото не ме привлича особено. ще го помисля още малко.

вхрогонче, завидях, че си била с майка ти. моите родители са много готини, ама пусто земни знаци и грам не вярват в никакви такива неща, вкл. в астрологията.

# 115
  • Sofia
Мама е Риби с асц. Дева, а татко е Дева с не зная какъв асцендент, защото той не знае кога точно е роден. Разбирам те. Но някак мама много ме обича и не искаше да ме оставя сама да ходя при Петър.  Hug  /мисля, че се боеше за мен/

# 116
Моята майка е пълен атеист.
Скрит текст:
Да не казам, че за погребението на баща ми имахме спорове да има ли поп, или не, но с мен на глава трудно се излиза.
Баща ми вярваше и винаги ме е подкрепял, казваше, че всичкото инфо е на един голям компютър и на всеки му е писано колко да живее и кога да умре, това на мрънканиците ми, че не се храни здравословно и много пуши.

# 117
  • Sofia
Скрит текст:
Дано не ми се присмеете, упрекнете или помислите за пълно ку-ку...
Но все пак ще споделя:
От повече от половин година ходя при един специалист, казва се Лъчо. Много ми помага. Предписва ми хомеопатични продукти и ми провежда иглотерапевтични сеанси. Много интересен и хубав човек. Днес на поредната ни консултация и лечение той видя мое предишно прераждане. Видя ме като съпруга на военен, с много деца, на Йонийско море, Италия или Гърция, живели сме добре, обичали сме се, обаче аз много съм се притеснявала за него, той отсъствал много заради работата си и много съм се тревожела за оцеляването и бъдещето на децата ни, често съм оставала съвсем сама вкъщи с тях и ме е било страх от това... - оттам сега затворена първа чакра, трупане на излишни килограми, страхове, хронични депресии и тревожност, подсъзнателен страх за оцеляването, страх да не остана без мъж, неистов копнеж за много деца /а имам само едно/...
За справка: моят натален ЮЛВ е в Овен, в 5 дом /военен, много деца/. Той НЕ познава астрологичната ми карта.
Мнения?  Hug

1.) Погледнах къде е върха на 5 дом - в последните градуси на Риби .... може би наистина си живяла край морето  Peace Т.е. край море си обичала и имала деца и то много деца - все пак - Риби  Peace  Ако допуснем, че върхът продължава от там, където е бил  Rolling Eyes като с планетите Simple Smile

2.) В добавка - възлите са директни, а не  с движение назад, което е "нормалното"  Peace така, че носителството то минал живот е по-силно Simple Smile

3.) Марс е ретрограден  Peace

Другите рертоградни планети - според мен допълват картината:

4.) Ретрогр. Сатурн на върха на 10 дом - за да се научиш да усещаш сигурност в "перспективите" - тогава майчинството ти е било "кариера"

5.) Ретрогр. Уран на Асцендента - да се научиш да приемаш обратите, които персонално те засягат  Peace

И общо по т.4 и 5. да не се безпокоиш от несигурността  Peace

Да, интересно. Въпреки че ЮЛВ ми е в Овен, в 5 дом, всъщност върхът на 5 дом наистина ми е в Риби  Heart Eyes  Благодаря, Аленка, за припомнянено и цялостния анализ по-горе. Много си мила!!!

Тогава майчинството ми е било "кариера"! Ами че ДА !!! Така явно ще да е било. С толкова много деца. Колко ли ще са били?  Rolling Eyes

А сега обожавам да работя извън дома и да печеля пари!  Sunglasses

Урок: да спра да се страхувам и да не се боя от промените.

Мерси още веднъж, наистина.

# 118
Evil, погледнах картата ти за деца - сега и следващите 2-3 години ти е много благоприятен период. Simple Smile

# 119
  • в 1001-та нощ
Да споделя нещо за себе си. Вчера ходих на последна проба на протезата - много бях обезсърчена - не ми беше добре Sad  Тр. Меркурий и Марс правеха квадват към наталния ми Юпитер - а той също и към наталния меркурий + тр.Плутон.

Погледнах (вчера) за днес, когато протезата ще е окончателно готова - гледам Меркурий вече прави тригони към Асцендента и Венера. Ама си бях със свито сърце. Слагат ми я вече готова - ами не е толквоа зле и говоря перфектно, без грам дефект Simple Smile ММ много ме хареса, истински се зарадва, като се има пердвид, че е голяма драка Simple Smile   bowuu

До скоро ме дразнеше, че ЗЕТ гони аспекти с малък орбис, но ето, че пък така дава по-отчетливи ефекти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт