Астрология - 8 тема

• 27 783
  • 537
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
ТМ трябва да е изключително разумен  Blush  Hug

Аз гледам сега една карта (мъжка):

1. Прогресивна Венера съвпад с натален Вертекс.
2. Прогресивно Слънце - съвпад с натална Венера.
3. Прогресивна Луна минава през асцендента

Как Ви изглежда картинката  Blush

# 511
Интересувам се от дете от астрология, още като апокрифно се преписваха разни зодии от намачкани тетрадки/ първите ми такива бяха за Водолей и Телец/, просто това намерих.

Първите си книги купих на 20тина години, и като студентка, само ме караха да им правя хороскопи.
Записвала съм се към Московската академия да уча, но само първи курс.
Скрит текст:
Иначе имам подарък лекции от Вотей, както казах, нямам право да ги разпространявам. Ще трябва да намеря време отново да си ги чуя, много са.

Винаги съм вярвала в астрологията, никога не съм я подлагала на съмнение, както и прераждането, и кармата и законите на Вселената. Има си правила Wink

# 512
При мен интересът към астрологията дойде в последствие. Винаги съм имала интерес към мистичното, скритото. Като малка не ме задоволяваше знанието, че съм дъщеря на майка си и баща си, исках да знам коя съм, от къде съм дошла.
Скрит текст:
А знаете ли, че имам колега, изключително   аналитичен, който абсолютно отрича Астрологията, но заклето вярва в прераждането и кармата Crazy

# 513
  • София
Някой иска ли да погледне една синастрия  newsm78 ама някак ми се иска да чуя коментарите и после да си кажа чуденката, аз някак си го обяснявам ама се чудя дали съм права  Rolling Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/155/8257155S.gif

Лайтуъркър тоз твой колега много странен  newsm78

Аз честно казано нямам ама никакъв проблем с това, в какво вярват хората стига да не се опитват да ми натрисат убежданията си, ми е все едно  Rolling Eyes
Всеки има право на избор и не можеш да лишаваш никого от такъв  Rolling Eyes за мен най-важното нещо е свободата - явно все пак има нещо водолейско в мойта натура, или ретроградието вече си казва думата  Joy
Между другото по това което Вихрогонче беше постнала, мерси Вихрогонче  Hug днес наистина е крив ден, 5 човека ме питаха какво ми има че съм толкова сърдита  newsm78 а аз даже не бях сърдита  Rolling Eyes
И за десерт попаднах на една луда ревматоложка, която набързо ме разболя и ми изписа някакви "безобидни" хапчета от които само ще ме боли корема и няма да виждам, луда рабора  Joy

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 21:56 от Lailah

# 514
Ами то никой не те кара да влизаш в тази тема. Има я благодарение на мен, не на теб.
Бгмама е голяма, теми бол.

Темата е за западната астрология, която ти явно не разбираш, защото постоянно правиш грешни прогнози и тълкувания по моята карта.

На мен т.н. негативни аспекти не ми влияят. Всичко зависи от нивото на душата и възприемането на дадена ситуация. Аз приемам трудностите, като уроци и предизвикателства.

Благодаря ти за интереса към мен и моята карта, но апокалиптичните ти прогнози не ме плашат.

Сега погледнах и  транзитен Уран квадрат на стелиума ми, имало е и съвпад на Сатурн с натална Луна, нищо драматично. Студентка, ходех си по практики и почивки, любов с чужденец, емоции, имаше друг чужденец, който искаше да се жени за мен........дам, определено много тежък период, няма що.

Казах ти, пусни си една тема за джойш-мойш и се разтоварвай там, опс, изявявай там.

Вихрогонче, май ще се окажеш с изгорен Мерк и при по-широк диапазон може и Венерата да ти я бройнат за изгорена, 4 дом, направо си направи харакири по астрологията на Грийн/ шегичка

# 515
# 516
Някой може ли да ми препоръча хубава книга по астрология за начинаещи?

Опитах се да отворя линка с тази, която е показана в началната страница, но не не стана.

Hug

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 22:46 от Adriana11

# 517
Аз харесвам това:

http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/prod … i-marks?sef=hcfpm

Обикновено се започва с томовете на Марион Марч.

# 518
Аз харесвам това:

http://liraprint.com/knigi/detail/4-astrologiyasebepoznanie/prod … i-marks?sef=hcfpm

Обикновено се започва с томовете на Марион Марч.

Благодаря, Ани!

Ще видим утре дали я има, ако не, по-нататък ще ги търся.

# 519
Анке, големо постижение си направила, че си пуснала една тема   ooooh!

Разбирам, че това  го нареждаш по значимост някъде между първото и второто дете  Mr. Green.

Вече и други ти казаха, че  си абсолютно никоя за да казваш кой къде ще ходи и за какво ще пише! Тая тема не е твоя! На бг-мама е! Като искаш твоя тема си направи личен сайт, блог,  форум и развивай там нереализираните си писателски мераци. Вече на никой не си интересна!

А аз със сигурност ще съм тук, точно в тази тема - и сега и след още някоя година, та пак ще си говорим как не те ловят негативните аспекти. Досега никой не е надскочил хороскопа си!  Mr. Green

# 520
Грийн, ама разбира се, че никой не е надскочил хороскопа си, само че ако е правилно тълкуван последния, а твоето тълкуване на моят определено е катастрофа, никакви точни попадения.

Както казах, няма защо да вярвам на женичка от бгмама криеща се зад ник Грийн, а не на един от най-добрите астролози в Бг.
Даам ти беше по-добрата, помня hahaha, но пишеш тук, и си храниш егото с лаици.

Ще видим кой колко години ще изкара в темата, защото и аз знам нещо за Вселенските закони, и определено си мисля, че те няма да те подминат Wink, всъщност вече е започнало

Препоръчвам ти тази книга:
http://egmontbulgaria.com/marki-i-geroi-2/disni-50/filmovi-geroi … e-navan-2546.html

Препоръчвам ти и това, след него няма как да ме впечатлиш:
http://www.book.store.bg/p21946/hrabri-dushi-robyrt-shvarc.html

Ти не знаеш, но  има сайт, в който се изявявам, както казах правила съм консултации на хора Wink

Интуицията ти е много зле, явно ти липсва вода и водни домове, поработи над това.

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 23:30 от aniram*

# 521
  • Варна
Ами то никой не те кара да влизаш в тази тема. Има я благодарение на мен, не на теб.

Не знам благодарение на кого я има тази тема , но благодарение на теб стана отвратителна / държа да поясня , че не познавам и не съм контактувала нито с  aniram*  нито с  Greene  / .

Крайно време е модераторите да се намесят .  Peace

# 522

Не знам благодарение на кого я има тази тема , но благодарение на теб стана отвратителна / държа да поясня , че не познавам и не съм контактувала нито с  aniram*  нито с  Greene  / .

Крайно време е модераторите да се намесят .  Peace

Върни се на зад и прочети благодарение на кого стана отвратителна тази тема, кой започна пръв, кой всеки пост реди обиди и негативни пожелания.

Обърни се към Мод, нямам търпение, да видим кого ще санкционират Peace

Мен и Грийн не познаваш, но Гали/ Галина от Варна сигурно, щом защитаваш позицията на Грийн Wink

# 523
ани, време е да спреш. сериозно. ужасно грозно стана всичко.

# 524
  • в 1001-та нощ
Момичета, мисля да пусна една нова тема, но трябва да е с различно заглавие, за да няма дублиране, например:"Астрология за начинаещи" - или давайте идеи за име. Няма да е моя тема  Peace Темата е за всички, които имат желание и ентусиазъм. Темата се прави от тези, които пишат в нея и е за всички, които се вълнуват Simple Smile Няма собственост и авторски права. Който има желание може да пуска следващата нова тема  Simple Smile Ако сте съгласни - ще се заема при първа възможност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт