ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 705

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  

Да ни гледат  Mr. Green, на меден месец сме  hahaha hahaha и я налази  Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Иве Hug Heart Eyes Heart Eyes
Не знам дали Мирка подлуди Яман, но Яман нас ни подлуди, със сигурност Crazy hahaha hahaha hahaha

А за Чачо да кажем ли  Whistling Whistling Blush

Crazy Crazy

# 706
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
Хайде малко йога упражнения! Много й се кефех на Седефче когато ги правеше! Peace

И тука имам малка забележка към изпълението на Чачо(щъркелчо), ама млъквам, че току-виж пак сте ме нападнали Wink Сладури са!  Heart Eyes И вие също! Hug Hug Hug Hug

Кажи, кажи, аз за кво съм тук  Mr. Green   smile3540

ШЕ се  бием ли Mr. Green hahaha Белла Hug Hug, изобщо не знам как трябва да застане, така че ти вярвам Peace

# 707

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  

Да ни гледат  Mr. Green, на меден месец сме  hahaha hahaha и я налази  Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Иве Hug Heart Eyes Heart Eyes
Не знам дали Мирка подлуди Яман, но Яман нас ни подлуди, със сигурност Crazy hahaha hahaha hahaha

А за Чачо да кажем ли  Whistling Whistling Blush

Crazy Crazy
Добре че беше басейна  Crazy Crazy Crazy Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

# 708
Гюнайдън Hug

# 709
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
Хайде малко йога упражнения! Много й се кефех на Седефче когато ги правеше! Peace

И тука имам малка забележка към изпълението на Чачо(щъркелчо), ама млъквам, че току-виж пак сте ме нападнали Wink Сладури са!  Heart Eyes И вие също! Hug Hug Hug Hug

Кажи, кажи, аз за кво съм тук  Mr. Green   smile3540

ШЕ се  бием ли Mr. Green hahaha Белла Hug Hug, изобщо не знам как трябва да застане, така че ти вярвам Peace
Идеално си е застанал  Joy Joy Joy Joy Joy все пак внимава да не си изцапа панталончето  Peace Peace Peace Peace

И аз се кефя на Седефче и сутрешната йога  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 710
# 711
# 712
  • Яко в Матрицата...

Аби още се подвизава У гръцко май Crazy Crazy Crazy

# 713
   Мераба........................ Hug Hug Hug

# 714
В Т взеха да се изнервят от отлагането на старта и както брояха - son 20 gun, son 7 gun и си сменяха заглавията всеки ден, сега зациклиха на 2, 2  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Интересно мен не ме нерви отлагането  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

# 715
В Т взеха да се изнервят от отлагането на старта и както брояха - son 20 gun, son 7 gun и си сменяха заглавията всеки ден, сега зациклиха на 2, 2  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Интересно мен не ме нерви отлагането  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

И мен изобщо не ме нерви  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Какво значение има дали ще почне днес, след 5 или след 20 дни. Така или иначе в близките месеци няма да го гледаме.  Peace
Ама те в туитъра обичат да си мрънкат  Mr. Green Mr. Green

# 716
  • Яко в Матрицата...
В Т взеха да се изнервят от отлагането на старта и както брояха - son 20 gun, son 7 gun и си сменяха заглавията всеки ден, сега зациклиха на 2, 2  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Какво значение има дали ще почне днес, след 5 или след 20 дни. Така или иначе в близките месеци няма да го гледаме.  Peace

Не ме нерви, а съм любопитна каква ще е историята. Надявам се все някакви подсказки да има, преди да излезе на екран  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 717
  • София

Не ме нерви, а съм любопитна каква ще е историята. Надявам се все някакви подсказки да има, преди да излезе на екран  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
И мен не ме нерви отлагането на снимките  Whistling Whistling Whistling Whistling Нерви ме, че вече не е готов филма  Crossing Arms Crossing Arms

# 718
Привет,прекрасни! Grinning

И аз тук да си кажа... Joy Седеф, по-скоро май актрисата, не ме грабна във втори сезон. Беше ми скучна, на места лигава ooooh!. Знам, ще кажете че стана опора на семейството, но загуби много от чара си... Абе Еджето #Cussing out
+1 
Joy  JoyДа вкарам малко интрига,че голямо единомислие сте постигнали. Wink  Wink
 Naughty Моето раздразнение е заради Ендер.Нали доста се писа,че причината да напусне актрисата е шуробаджанашка-Дафне да получи повече екранно време,защото героинята и присъстваше почти символично .И зае мястото на Ендер във втория сезон.Но не успя да я замени,особено пък в тандема с Баръш Фалай. Crossing Arms

# 719
Много харесах сериала, изгледах го с бг субтитри (страхотен труд на тима, благодаря!)
Препоръчвам на всички да го гледат със субтитри, озвучаването на български никак не ми харесва.
Красиви актьори, много естествена игра (с малки забележки към някои артисти само), сега какво ще гледам Simple Smile)))))))
Какво значи "лан" като обръщение? (за поназнайващите турски) Нещо като "пич", "брато"?

Общи условия

Активация на акаунт