Апропо къде изчезна Сибилла?

LU4IQ, защо реагираш така - след като аз именно от твой пост видях снимките на Берен и Есра и изразих мнение и точно ти показа какво са писали рускините за охраната и 'липсата' на настроение и изобщо разни подробности за Берен , които нямат нищо общо със сериала ....???
опитваш се да ми кажеш , че ти можеш да правиш и постваш и пишеш каквото пожелаеш , а аз не ....
Е съжалявам , че не си познала !
Никого не 'прогонвам" , защото чета само онова , което намирам за смислено , към никого не се обръщам персонално , не обиждам и не провокирам ...пиша си мнението каквото е и ако някой , както ти в случая се обърне персонално към мен - протокола изисква да се отговори
Относно въпросите и намиганията ти ,питайки ме за " къде изчзна Сибилла' също не разбрах какво означават ?
....но както казах всеки има право да си пише и да си пита каквото пожелае !

Сега за сериала - с надеждата , че няма да ми изчезне и този пост , като един предишен без никаква причина.
Берен е в лошо разположение на духа, което искрено се надявам да не попречи на представянето й по време на снимките.
Успех !
Мисля, че има поне няколко начина човек да изрази неодобрението си към нещо или някого и винаги би трябвало да избере този, който няма на наскърби останалите фенове, които четат или пишат /независимо къде в публичния нет/. Преценила съм, че си достатъчно интелигентен човек, за да ме разбереш с малко думи.

Не се съмнявам , че каквато и роля да й бъде поверена .....ще ни зашемети с нейното изпълнение !!!