Лидл ::68::

• 86 671
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Е може ли вечерта в първия ден на промоцията да са изчерпани номер 38 и 45 на Пумата? При условие, че пише до 14.09 / или до изчерпване- но да се изчерпят в 17:30!!/ . знаят, че това са най-търсените номера!Мога ли всеки път да дебна сутрин и да отварям магазина в ранни зори?!

Не знам как е възможно, обикновено майките се редят пред детските дрешки...
Аз си взех на Пума лилавите, 37ми номер, още се чудя дали са изгодни, дали са качествени или да ги върна...

Какво ще кажете за качеството? Аз за 1ви път си купувам по-скъпи кецове... досега съм била с 15-25-левови и нямам наистина представа.

# 256
  • София
Някой има ли спомени дали миналата есен пускаха детски затворени обувки? Не балеринки, не кецове, не маратонки, а кожени затворени обувки?   bouquet

Да, ние имаме едни кафяви с вързанки от тогава-27 номер, момче Peace

Супер, дано и да ги дочакам, че това лято чаках сандалите и накрая ми писна и взех от Дайхман, а на другата седмица пуснаха в ЛИДл.

# 257
  • велико търново
Да похваля Лидл- писах им че в първи ден на промоцията няма моят номер пума и хоп доставят ми го до 5 работни дни! Hug Hug как да не пазаруваш там- кеф ти безплатна доставка, кеф ти връщане на стоката..  bouquet
---------------------------------------------------------------------------
Ха честито дано не се налага да ги връщаш.
Днес погледнах другата седмица ще е за ученици .Плакатите след касите.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Момичета търся от лидл сандали 33 номер/момичешки/ останали не продадени ,че нашите се разлепиха .Купих 2 чифта различни модели сандали в началото на лятото и двата чифта се разлепиха .Едните от пред на пръстите ,а другите на петата лепиха ги /на обущар/ ,но няма да ни изкарат до септември .Днес като ходих имаше много сандали бебешки до 30 номер светещи на петата ,но няма 33 номер за нас.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 17:36 от YSMIV4ICA

# 258
  • На брега на реката
Моля за спешна помощ Praynig. Купих миди в пакет, но понеже никога не съм правила такива имам въпрос. Преди няколко дни някой в темата питаше и му казаха да отдели някакво зелено, като тревичка, при моите миди няма такова нещо, но има нещо като "зеленикаво тумбаче", това нещо маха ли се?

# 259
  • на Мелмак
А какво ще има за учениците - дрехи , пособия ?

# 260
  • София
Моля за спешна помощ Praynig. Купих миди в пакет, но понеже никога не съм правила такива имам въпрос. Преди няколко дни някой в темата питаше и му казаха да отдели някакво зелено, като тревичка, при моите миди няма такова нещо, но има нещо като "зеленикаво тумбаче", това нещо маха ли се?

Тумбачето не го махам, само където има тревичка при разтворената част.

# 261
  • На брега на реката
yovanka   bouquet!

# 262
teta75
не е ставал реотана червен ни от горе ни от долу... Другата е АЕГ но е вградена и няма начин да видя какво пише на гърба. Спокойно мога да сложа тази печка в другата и ще има място. От началото на годината готвя по два пъти дневно и ми идва много голяма за по едно хранене тава. Тази малката е чудесна на големина но....

# 263
Мая, освен да я подмениш...
Иначе горния реотан става червен, ако е пусната на горен само или и на горен, и долен едновременно. Но щом казваш, че си готвила на нея, значи я пускаш правилно...не вярвам само на долен да си я нагласила примерно и затова да не загрява вътре добре и да не се зачервява горния Thinking Наистина съм изненадана, пробвай още веднъж примерно да видиш дали загрява горния реотан, защото той поне се вижда, и ако не почервенява - значи има дефект и я връщай/подменяй Peace

ПС...да, наистина и мъничка Laughing аз вече й свикнах де, но в началото ми беше странно малка отвън...

# 264
Миналата година купих на дъщеря ми затворени обувки, 27-ми номер- розови кецове (странно, че още и стават, защото иначе носи 28/29) някъде през септември- на 15 септември помня, че с тях беше.  Laughing После мсиля, че пуснаха затворени детски обувки и през октомври, но за по-студено време, топлички- от тях също и взех и сме доволни. Peace
Лепените стоки с тиксо обикновено са от предни промоции, останали бройки или преопаковани (ако са били разопаковани и не могат да се затворят по друг начин). Дори и да не са били пускани в България, може да са пренасочени бройки от друга държава, според мен.... newsm78 Аз лично съм си купувала няколко пъти опаковани по този начин стоки, с тиксо и не съм имала проблеми, обаче доста съм избирала кутиите... Laughing
Детските панталонки според мен ще са за деца с повече дупе. Laughing Не ми се виждат тясна кройка. Имаме подобен, размер 86, без възможност за регулиране (стесняване) на талията- ами, на моята дъщеря и стана на 2 и половина-3 години....все още и става като панталон 3/4 дължина... Mr. Green Не е от най-кльощавите чак, но слабичка и по-височка върви и с по-тясно дупе. Аз съм най-доволна от лидълските детски дънки "права кройка" bootcut, регулират се в талията и кройката е супер. Само взимам една идея по-малък номер, че са уголемени.
Някой има ли проблеми с детската ел. четка за зъби? newsm78 Или ние изтеглихме късата клечка... Crazy Включвам- започва да работи и след секунди спира. Предния път като ставаше така смених батериите и се оправи...уж. Но тогава батериите бяха на месец и половина може би. Сегашните бяха от най-много 2 седмици. Все пак ги смених- с новите пак същото, или изобщо не се включва и за секунди. Смених и главата на четката с резервна- и това не е проблемът. ooooh! Хич не ми се занимава с ремонти и гаранции, детето си иска четката.... Sad

# 265
  • Велико Търново
Някой има ли проблеми с детската ел. четка за зъби? newsm78 Или ние изтеглихме късата клечка... Crazy Включвам- започва да работи и след секунди спира. Предния път като ставаше така смених батериите и се оправи...уж. Но тогава батериите бяха на месец и половина може би. Сегашните бяха от най-много 2 седмици. Все пак ги смених- с новите пак същото, или изобщо не се включва и за секунди. Смених и главата на четката с резервна- и това не е проблемът. ooooh! Хич не ми се занимава с ремонти и гаранции, детето си иска четката.... Sad

Миналата година имах проблеми с ел. четка за възрастни. Просто спря да работи, не зе зареждаше. Замениха ми я с нова.

# 266
  • Бургас
Мая, освен да я подмениш...
Иначе горния реотан става червен, ако е пусната на горен само или и на горен, и долен едновременно. Но щом казваш, че си готвила на нея, значи я пускаш правилно...не вярвам само на долен да си я нагласила примерно и затова да не загрява вътре добре и да не се зачервява горния Thinking Наистина съм изненадана, пробвай още веднъж примерно да видиш дали загрява горния реотан, защото той поне се вижда, и ако не почервенява - значи има дефект и я връщай/подменяй Peace

ПС...да, наистина и мъничка Laughing аз вече й свикнах де, но в началото ми беше странно малка отвън...

+1 за фурничката. От 3г я използвам и е като хала - до сега нищо не е излизало недопечено. Става много по-бързо и не я чакам да загрее предварително, защото има малък обем, а почти мигновено се затопля. С голямо неудоволствие пека в голямата фурна, когато се наложи.

Фурната ако е използвана и връщана няма начин да не си личи при отварянето й, ще има пръски, нагари.
мая06, изчети си инструкциите за употреба. В тях обикновено има й рецепти с времетраенето на готвене на различни продукти, които са съобразени с мощността и това може да помогне за изясяване на избора ти. Може пък новия модел да има принципни разлики, нали от тази година имаше някакъв закон с ограничение на мощностите на ел.уредите в продажба?!

Наистина ако горния реотан не почервенява, просто я подмени.

# 267
Търся си кухненска везна, дали сте мяркали из магазина?

Маратонките Пума, не са ли от четвъртък?

# 268
  • София
Не, от понеделник бяха.

# 269
Има ли цедено кисело мляко, не съм заглеждала до сега? И ако са няколко марки, да ми препоръчате някое?

Общи условия

Активация на акаунт