Мъж Телец - 13

• 67 763
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Същите са и Козирозите...земна му работа Crazy Искат хем жената да е интересна, вълнуваща, да им прави интересно. Хем в същото време да е кротка и послушна като домашен любимец. Някъде доста назад в темата бях споменала за един ухажор Телец, който преди около 4г. ми беше изпляскал твърдението, че едва ли не съм била шантава, защото съм била свободна, а като се омъжа - щяла съм да улегна. hahaha Е, как да не избягаш с 200 от такова уникално предложение Joy
Според мен тези 'изисквания' на мъжете вървят ръка за ръка и с ревността. От лични наблюдения и от моята връзка и от познати - Овенът, Козирогът и Телецът са най-големите ревнивци в зодиака; като Телецът е 'най-безобиден': ). Разбира се, когато обичаш някого, винаги има ревност, дори не е задължително отсрещната страна да е дала повод. Аз също съм ревнива. Но при тях чувството за притежание е силно развито. Сякаш искат да покажат пред другите, че ТИ си ТЯХНА. Rolling Eyes Донякъде съм доста независим човек и такова поведение не ми се нрави.
Чувала съм, че и мъжете Рак са много ревниви, въпреки че нямам лични наблюдения от познати. Но те поне, за разлика от гореизброените, си пазят личния живот за себе си..

От 20 години около мен имам само телци! Точно заради чувството им на притежание са много ревниви! Моето си е мое и край! Бях омъжена за телец, който беше ужасно ревнив! Не дай си боже някой от неговите приятели да каже нещо хубаво за мен, ...направо откачаше! Дори побесняваше от комплимент към мен за това, че съм подредила красиво масата за гости, или че съм сготвила нещо хубаво. Веднъж отидохме на сватба на негов приятел. Аз бях бременна с голям корем вече. Поседяхме малко и мъжът ми трябваше да тръгва за работа. Негови приятели предложиха аз да остана и после те да ме закарат до нас. Той като чу това, телето направо позеленя! Почти насила ме изнесе от ресторанта!!  #Cussing out

# 241
  • София
Тогава значи съм голяма късметлийка, че моето Теле е по-малко ревниво! bowuu

# 242
Аз преди бях с един Водолей,който не беше никак ревнив,а аз Девата се чувствах едва ли не все едно не му пука за мен.Даже го тествах дали ще ме изревнува.Всичко пробвах без изневяра,нО НИЩО.И сега си търся едно теленце Simple Smile Но съм ударила на камък.И на мъж Дева няма да откажа.
Мен пък точно чувството за собственост и ревността ме привличат Grinning

# 243
  • here and now
Девите, които познавам са кръшкачи и съответно ревниви..
Независимо от зодиите съм забелязала, че повечето ревнивци или са прелюбодейци или имат слаба психика и травми от предишни връзки и нямат никакво самочувствие..

# 244
  • от Луната
И телешкото търпение,  с което търпи рибешките истерии и смяна на настроенията. Ако той беше аз  да съм го наритала двеста пъти досега.  Laughing
И моето Теле ме търпи  Mr. Green. ма и аз го търпя с ината, мудността и спокойствието му  Mr. Green. Чета, че били ревниви и не мога да повярвам. Мен грам не ме ревнува, чак ме дразни понякога с това, все едно не му пука за мен, а знам, че не е така  Thinking

# 245
Здравейте, идвам да се оплача ...
запознанството с телеца започна много добре, личеще си, че се харесваме ...той се сещаше по-често за мен ...сега като, че ли изгуби интерес или аз си вкарвам филми, но определено има разлика ..преди идваше да ме взима от работа, минаваше "просто да ме види", а сега се сеща по-рядко ...не знам какво да правя, а искам да си дадем шанс, все пак още сме в самото начало, а имам чувството (поне така си мислех до сега), че може да се получи ...какво да правя и да се мъча ли изобщо ...

# 246
запознанството с телеца започна много добре, личеще си, че се харесваме ...той се сещаше по-често за мен ...сега като, че ли изгуби интерес или аз си вкарвам филми, но определено има разлика ..преди идваше да ме взима от работа, минаваше "просто да ме види", а сега се сеща по-рядко ...не знам какво да правя, а искам да си дадем шанс, все пак още сме в самото начало, а имам чувството (поне така си мислех до сега), че може да се получи ...какво да правя и да се мъча ли изобщо ...

А от кога забеляза този уж по-слаб интерес, ако мога така да го нарека? Какво се промени от тогава?От колко време сте заедно? Възможно е просто да се си внушаваш, може да е бил по-ангажиран...но е възможно и обратното.

# 247

А от кога забеляза този уж по-слаб интерес, ако мога така да го нарека? Какво се промени от тогава?От колко време сте заедно? Възможно е просто да се си внушаваш, може да е бил по-ангажиран...но е възможно и обратното.

иска ми се да си внушавам, защото наистина напоследък работи доста..., но миналата седмица се видяхме с негови приятели и малко ме хвана алкохола, притеснявам се да не би това да го отблъсна ...макар, че не съм правила някакви изцепки ...за пръв път ме вижда пияна ...от тогава като че ли има някаква промяна към мен ...
мен пък ме обижда това, че правя много компромиси със себе си, за да се видим ...а когато аз го помолих, той каза, че е уморен ...

# 248
Щом е нямалко пиянска изцепка, не я мисли въпросната вечер, не е никакъв фактор за това. Но, внимавай с компромисите, не трябва да свиква така. Ако си решила да имате по-сериозни отношения, покажи че не може да си винаги на разположение. Това също леко отблъсква мъжете. Не казвам да се държиш, като дръпната лелка, ама...не и да си винаги готова. Нека цени и уважава твоето време, така , както ти цениш неговото. Като бяхме гаджета,  моя телец винаги е правил доста компромиси, за да се видим, предвид доста натоварения си график. С две думи, не му се давай хей така и си дръж на твоето във всяко едно отношение. В началото може и да му е странно, но определено ще му хареса. Ако иска да си е с теб, ще обърне земята, вярвай ми. Ще те чака и търпи.  Peace

# 249
Щом е нямалко пиянска изцепка, не я мисли въпросната вечер, не е никакъв фактор за това. Но, внимавай с компромисите, не трябва да свиква така. Ако си решила да имате по-сериозни отношения, покажи че не може да си винаги на разположение. Това също леко отблъсква мъжете. Не казвам да се държиш, като дръпната лелка, ама...не и да си винаги готова. Нека цени и уважава твоето време, така , както ти цениш неговото. Като бяхме гаджета,  моя телец винаги е правил доста компромиси, за да се видим, предвид доста натоварения си график. С две думи, не му се давай хей така и си дръж на твоето във всяко едно отношение. В началото може и да му е странно, но определено ще му хареса. Ако иска да си е с теб, ще обърне земята, вярвай ми. Ще те чака и търпи.  Peace

Благодаря  Hug Hug

# 250
жената везна като е пинала стажа доста агресижна и  не се нрави на мажа  телец това  особено ако има маже  повече спирка няма тогава

# 251
  • Тра-ла-ла
sladkoto_agi, нали знаеш какъв е танцът на бика?! Оглежда се, набелязва, напада, после се оттегля мързеливо, после пак може да нападне. От друга страна има мъже, които се опитват да впечатляват само докато жената им падне в ръчичките...после за чий им е да се напъват Whistling

manq4e_cbr, с този правопис...само козичка ще хванеш, ама не жена зодия Козирог Laughing

# 252
добре че е Джуая да ни рекламирва че иначе до сега само козите на село щяха да ни знаят

# 253
Записвам се да следя, защото имам опит с трима мъже, зодия Телец. Единият беше ученическа неосъществена любов, другите двама са бивши, като с единия всичко приключва, край, после се събираме. Последния път беше окончателен, защото след мен тръгна с друга. Наскоро исках да ми помогне със съвет за мъжки подарък, и го излъгах, че гледам на него просто като на добър човек и приятел, никакъв отговор и след няколко дни получих поздрави от него. Освен това са големи инати, ако пожелаят. Много са странни тия хора...

# 254
Мен ме посъветваха да се дръпнамалко, да не показвам така желание, да не го търся много да съм във застой и телето щяло да се събуди  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт