Искат хем жената да е интересна, вълнуваща, да им прави интересно. Хем в същото време да е кротка и послушна като домашен любимец. Някъде доста назад в темата бях споменала за един ухажор Телец, който преди около 4г. ми беше изпляскал твърдението, че едва ли не съм била шантава, защото съм била свободна, а като се омъжа - щяла съм да улегна.
Е, как да не избягаш с 200 от такова уникално предложение 
Чувала съм, че и мъжете Рак са много ревниви, въпреки че нямам лични наблюдения от познати. Но те поне, за разлика от гореизброените, си пазят личния живот за себе си..
От 20 години около мен имам само телци! Точно заради чувството им на притежание са много ревниви! Моето си е мое и край! Бях омъжена за телец, който беше ужасно ревнив! Не дай си боже някой от неговите приятели да каже нещо хубаво за мен, ...направо откачаше! Дори побесняваше от комплимент към мен за това, че съм подредила красиво масата за гости, или че съм сготвила нещо хубаво. Веднъж отидохме на сватба на негов приятел. Аз бях бременна с голям корем вече. Поседяхме малко и мъжът ми трябваше да тръгва за работа. Негови приятели предложиха аз да остана и после те да ме закарат до нас. Той като чу това, телето направо позеленя! Почти насила ме изнесе от ресторанта!!
Но съм ударила на камък.И на мъж Дева няма да откажа.