Късметлийка
много добре казано! само че априлският и при свалянето не беше много инициативен
и след време като вече бяхме заедно, ми каза, че докато събере смелост, аз си тръгвам
но иначе е сваляч
явно аз съм страшна жена
Как ги привличам все такива. ...божа работа!
Едното теле не знам колко пъти ме пита - "Ама ти имаш два телефонни номера!?" Казвам му, че единият е чуждестранен, а другият е българският ми!" След няколко месеца пак същия въпрос!
И понеже аз съм през няколко месеца ту у нас, ту в чужбина, и той пак - същия въпрос!
Не може ли да погледне и да види, че започват с различни кодове, ами все ме пита!?
Мисля също, че когато става въпрос за домашна работа си падат мързеливи, освен ако не е нещо, което им харесва да правят, например хоби, или нещо което те са си наумили да направят! Но жена да ги накара....все отлага, все е като глух...Бившият ми мъж месеци наред прескача едни касетки с буркани в коридора, които майка му ни беше донесла. На края видях, че няма да ги премести и бременна с голям корем започнах по един, по два сама да си ги нося и подреждам на балкона и да се катеря по едни рафтове. Като гледам какво пише Bubolinkar за нейния...моят беше същият!!!!
; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. 

, а защо не и друг Овен?: ))
Препоръчани теми