Мъж Телец - 13

• 67 173
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
С въпросният телец се познаваме от половин година, но доста рядко общуваме. Винаги той ме търси, той прави намеци за нас двамата, казва, че непрекъснато мисли за мен, той е инициаторът за срещи.

Късметлийка  Laughing на фона на мълчанието и игнорирането, на което съм подложена, твоето ми звучи като научна фантастика  Peace

# 376
А и последния път, като се чухме, не можа да ме разпознае в скайп Laughing
Tullip, мисля, че ще спре да те игнорира , след време ще си смените ролите.

# 377

а пък твоят априлски ли е ? дай му шанс. щом толкова време е упорит и те търси и иска да се виждате, според мен наистина те харесва.а това, че ти държи сметка, може би го е страх, че ще избереш някой друг, чувства се несигурен.внимавай да се чувства обичан, е не да тичаш по него и да си погазваш достойнството, ако сгафи, но ако се държи добре, дай му шанс.а това, че забравя..ами и моят априлски телец забравяше Laughing спомням си, че в началото, като се запознахме, 2-3 месеца не можеше да запомни някакви елементарни неща за мен, къде уча примерно  Laughing

Не, роден е през май. Наистина той е този, който настоява, но знам ли, кавал ми е, че всичко бързо му омръзва. Може да го приема като игра, имало е моменти в началото, когато съм го търсела, а той ми е връщал обаждането след ден. Затова ми е трудно да му се доверя и да го допусна близо до себе си.

# 378
Ооф..не че поставям всички под общ знаменател, но майските са малко по-инатливи да знаеш и не отстъпват лесно.то не че априлските не са сложни и те..но майските са по-ревниви и по-големи инати, поне при мен така беше

# 379

Късметлийка  Laughing на фона на мълчанието и игнорирането, на което съм подложена, твоето ми звучи като научна фантастика  Peace

Да ти кажа, май ние с него сме си разменили ролите  Laughing Laughing , поне за сега.

# 380
  • Тра-ла-ла
Е, какво ви учудва, че докато ви сваля, Телецът е много инициативен?! То си е баш логично за 90% от мъжете. Пък после като ви спечели....

# 381
Е, какво ви учудва, че докато ви сваля, Телецът е много инициативен?! То си е баш логично за 90% от мъжете. Пък после като ви спечели....
Joy много добре казано! само че априлският и при свалянето не беше много инициативен Joy и след време като вече бяхме заедно, ми каза, че докато събере смелост, аз си тръгвам Joy но иначе е сваляч Peace явно аз съм страшна жена Joy

# 382
Преди време се бяхме скарали,тогава бях много обидена и млъкнах.Той не се спря да звъни и пише и като цяло доста ясно си личеше,че му пукаше.
Сега има няма за една седмица се отдръпна плавно,потъна в пълно мълчание и все едно никога не сме си били никакви. Имам гадното чувство, че нещата ще си останат така. Което пък само ще покаже колко сериозно е било всичко, но все пак ми е криво. Да се цупи, да се кара, да спори - ок, но с мълчание как да се пребори човек?

# 383
Преди време се бяхме скарали,тогава бях много обидена и млъкнах.Той не се спря да звъни и пише и като цяло доста ясно си личеше,че му пукаше.
Сега има няма за една седмица се отдръпна плавно,потъна в пълно мълчание и все едно никога не сме си били никакви. Имам гадното чувство, че нещата ще си останат така. Което пък само ще покаже колко сериозно е било всичко, но все пак ми е криво. Да се цупи, да се кара, да спори - ок, но с мълчание как да се пребори човек?

оо добре ми е познато всичко това. може би се прави на засегнат или Бог знае какво..според мен ще чака ти да го потърсиш или ще минат 1483651793 месеца и ще се появи сам Grinning

# 384
  • Тра-ла-ла
Кел файда да се спори, ако отсрещната страна е...стена...убедена във вечната си правота. Ми само дуднене, нерви и никаква промяна. Колкото съм спорила и съм се обяснявала с Телец и Козирог...толкова не съм спорила/говорила сумарно с всички хора, които съм среща до сега в живота си. Десетки хиляди нервни клетки ми умряха покрай тия добичета. Толкова дуднене, че сама си опротивях. От тогава си ми е обица на ухото и не влизам в бесмислени спорове с никой. Пробвам лекинко и като видя на къде вървят нещата...айде кръгом. Тия двете зодии са способни да изкарат най-лошото от мен и да ме държат вечно кисела и нервна - нещо, което принципно се опитвам да контролирам и да не допускам. Crossing Arms

# 385
Джулая, така е, заинатят ли се, че са прави, не можеш да излезеш на глава с тях Stop

# 386
Здравейте, дами!
Нова съм в темата, но се нуждая от съвет.
С въпросният телец се познаваме от половин година, но доста рядко общуваме. Винаги той ме търси, той прави намеци за нас двамата, казва, че непрекъснато мисли за мен, той е инициаторът за срещи. Но когато му споделям нещо важно и лично, само след около ден той не помни ( и мисля, че не се преструва), което ме отдръпва от него. Твърди, че не е ревнив, но ми държи сметка, а не сме близки.
Та... въпросът ми е, на основа на това му поведение, дали да му дам шанс за нещо повече? Дали изпитва нещо повече към мен или не?

а пък твоят априлски ли е ? дай му шанс. щом толкова време е упорит и те търси и иска да се виждате, според мен наистина те харесва.а това, че ти държи сметка, може би го е страх, че ще избереш някой друг, чувства се несигурен.внимавай да се чувства обичан, е не да тичаш по него и да си погазваш достойнството, ако сгафи, но ако се държи добре, дай му шанс.а това, че забравя..ами и моят априлски телец забравяше Laughing спомням си, че в началото, като се запознахме, 2-3 месеца не можеше да запомни някакви елементарни неща за мен, къде уча примерно  Laughing

Ха ха... и аз да споделя нещо за забравянето:) Моите телета са все майски. Дори са около едни и същи дати, а двама са родени на една дата  Joy Как ги привличам все такива. ...божа работа! newsm78  Едното теле не знам колко пъти ме пита - "Ама ти имаш два телефонни номера!?" Казвам му, че единият е чуждестранен, а другият е българският ми!" След няколко месеца пак същия въпрос! Joy  И понеже аз съм през няколко месеца ту у нас, ту в чужбина, и той пак - същия въпрос! Simple Smile Не може ли да погледне и да види, че започват с различни кодове, ами все ме пита!?  hahaha newsm78 Мисля също, че когато става въпрос за домашна работа си падат мързеливи, освен ако не е нещо, което им харесва да правят, например хоби, или нещо което те са си наумили да направят! Но жена да ги накара....все отлага, все е като глух...Бившият ми мъж месеци наред прескача едни касетки с буркани в коридора, които майка му ни беше донесла. На края видях, че няма да ги премести и бременна с голям корем започнах по един, по два сама да си ги нося и подреждам на балкона и да се катеря по едни рафтове. Като гледам какво пише Bubolinkar  за нейния...моят беше същият!!!!
А също и за ината - НЯЯЯЯМА други с такъв инат като тях! Това са истински добичета, както казва Джулая - може да ти скъсат всички нерви! И да си говориш - все едно говориш на стената! Те си държат на своето! И все те са прави за всичко!!

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 01:42 от chanteuse

# 387
Ами това че когато му кажа нещо дори да съм права не го приема, Но виж каже ли същото
някой друг негов приятел - Тогава вече се вслушва. Е аз как да търся все някой да му казва , .. да слуша хората но не и мен

# 388
blackkkrose, имала съм две много близки приятелки Овен(априлски), с които, за съжаление, пътищата ни се разминаха. Направило ми е впечатление, че са доста своенравни и искат мъжете до тях да се вслушват в думите им и да ги разбират Simple Smile; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. Wink
Телецът е доста консервативен като знак и изгради ли си мнение за нещо или някого, трудно може да му се въздейства отстрани. Дори вътрешно да проумее, че не е прав, подхожда с "рогата напред", заинатява се, не отстъпва. Заобиколена съм от Телци все пак. Simple Smile

Ти лично не си ли се влюбвала в някой по-лесен характер, някой по-отстъпчив?: )) Според мен един "въздушен" мъж ще ти пасне добре, "воден" - ще потушава страстите ти Simple Smile, а защо не и друг Овен?: ))
Земните зодии сме инатести, падаме си леко "коне с капаци". Mr. Green

Не знам дали е характерно за Телците да не поемат инициативата в началото на връзката, както спомена ти, но... знам, че е напълно типично за жената Овен да направи първата крачка. Simple Smile Sunglasses

# 389
Здравейте, момичета ...
Идвам за съвет, защото съм много объркана ..направо не знам какво да правя ...както бях казала нещата с телеца, с който се виждам започнаха много добре ...направо прекрасно ...аз бях малко дръпната в началото, но после като че ли се отпуснах ....само че не знам дали не беше късно ...Пълна промяна в неговото отношение към мен  ...той казва че има много работа и да не си мисля глупости, но като знам какво беше ...възможно ли е толкова рязка промяна ...от писане и чуване по телефона по 10 пъти на ден до обаждане, най-много 2, кратки разговори ...от срещи през ден до 1 път в седмицата и то с триста зора ...Все е изнервен, все има проблеми ...и секса не върви ...Аз му казвам, че искам да съм с него, чудя се дали това не го притиска? Вчера вече цял ден не ми звънна ..аз му се обядих да го питам дали не иска да се видим ..той отказа ..не бил в настроение ...е за приятелите си винаги намира време, за тях не е зает никога ...питам се дали съм важна за него, държи ли на мен ...мисля да се откажа ...чувствам се ужасно, избива ме на рев постоянно...нямам желание за нищо ...толкова съм объркана ...залагах много на тези отношения, исках да се получи нещо и затова тази промяна не мога да я приема за нормална ...той искаше да живеем заедно ...какво да правя, как да постъпя ...много ми е тежко, наистина ...Чудя се как го отблъснах ...дали със своите скруполи в началото, дали с нещо друго ...

Общи условия

Активация на акаунт