Мъж Телец - 13

• 67 148
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Според мен не е нормално поведението му. В моята глава е ясна причината, но не е задължително да е точно така. Не го познавам. Но само отстрани погледнато, не изглежда ОК. На твое място просто бих се дистанцирала. Не настоявай, не го търси. И престани да търсиш вина в себе си!

# 391
blackkkrose, имала съм две много близки приятелки Овен(априлски), с които, за съжаление, пътищата ни се разминаха. Направило ми е впечатление, че са доста своенравни и искат мъжете до тях да се вслушват в думите им и да ги разбират Simple Smile; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. Wink
Телецът е доста консервативен като знак и изгради ли си мнение за нещо или някого, трудно може да му се въздейства отстрани. Дори вътрешно да проумее, че не е прав, подхожда с "рогата напред", заинатява се, не отстъпва. Заобиколена съм от Телци все пак. Simple Smile

Ти лично не си ли се влюбвала в някой по-лесен характер, някой по-отстъпчив?: )) Според мен един "въздушен" мъж ще ти пасне добре, "воден" - ще потушава страстите ти Simple Smile, а защо не и друг Овен?: ))
Земните зодии сме инатести, падаме си леко "коне с капаци". Mr. Green

Не знам дали е характерно за Телците да не поемат инициативата в началото на връзката, както спомена ти, но... знам, че е напълно типично за жената Овен да направи първата крачка. Simple Smile Sunglasses

Да, много добре те разбирам какво имаш предвид. Но не съм се влюбвала в друг, по-отстъпчив, само Телци Laughing не знам съдба ли е, какво е, но само в такива се влюбвам..иначе майският ми телец си беше много активен в началото, но априлският беше пас и така продължи и по време на връзката ни, все аз поемах инициативата.характерно е за жената Овен да прави първата крачка, както каза, но в един момент започваш да си задаваш въпроса, нали аз съм жената, нали трябва да съм ухажвана, защо все аз правя първите стъпки.. newsm78

# 392
Според мен не е нормално поведението му. В моята глава е ясна причината, но не е задължително да е точно така. Не го познавам. Но само отстрани погледнато, не изглежда ОК. На твое място просто бих се дистанцирала. Не настоявай, не го търси. И престани да търсиш вина в себе си!

Аня сподели я и без това вече съм достатъчно наранена ...

# 393
  • България
blackkkrose, имала съм две много близки приятелки Овен(априлски), с които, за съжаление, пътищата ни се разминаха. Направило ми е впечатление, че са доста своенравни и искат мъжете до тях да се вслушват в думите им и да ги разбират Simple Smile; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. Wink
Телецът е доста консервативен като знак и изгради ли си мнение за нещо или някого, трудно може да му се въздейства отстрани. Дори вътрешно да проумее, че не е прав, подхожда с "рогата напред", заинатява се, не отстъпва. Заобиколена съм от Телци все пак. Simple Smile

Леле момичета това все едно мен сте описали. Аз аорилски Овен а той майски Телец. Да ви кажа мнго голям сблъсък на характери и наистина големи караници и разправии. И няма кой да отстъпи всеки дърпа чергата към себе си. А имаме две деца момета и дето се вика "Отпред морето - отзад магарето". И хич не съм наясно със себе си.

# 394
  • България

Леле момичета това все едно мен сте описали. Аз аорилски Овен а той майски Телец. Да ви кажа мнго голям сблъсък на характери и наистина големи караници и разправии. И няма кой да отстъпи всеки дърпа чергата към себе си. А имаме две деца момета и дето се вика "Отпред морето - отзад магарето". И хич не съм наясно със себе си.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 12:04 от taniah

# 395
: ))
"Телецът е безкрайно толерантен и все пак няма да се остави да го водите за носа. Държи на свободата си прекалено много, за да хареса жена, която ще му се лепне като пиявица и ще циври за това и онова. Той няма нищо против една огнено-въздушна жена. Тя балансира собствената му стабилност и сериозност. Със снизхождение ще я наблюдава как кокетничи и се изобразява по женски, както се наблюдава любимото коте, играещо си с кълбо прежда. Но котенцето трябва да знае, че когато неговият господар дръпне конеца, време е играта да спре. Никой не може да бъде по-мил, по-нежен и по-търпелив от Телеца, когато мъжествеността му е ненакърнена. Той ще направи всичко за жената, която обича, само няма да й позволи да му носи панталоните."

# 396
sladkoto_agi, защо изобщо си го причиняваш? Карай си живота, работа, домакинство, самата теб, на кино, театър, книга Simple Smile но заради някой, който явно не знае какво иска, да си тровиш живота - смисъл няма.
 Бившия Телец, ей така ме увещаваше в някакви си приказки а аз Телицата, която не вярва в принцове на бял кон и приказки от "1001 нощи" му се бях хванала толкова здраво, че сега се чудя и като го виждам колко го е яд, че не съм се борила за "принца на белия кон" ме хваща смях и осъзнах, че ние Телците до някъде сме садисти в любовен аспект... Харесва ни да има драма, ревове и някой да се чуди и мае какво се случва...
 Сладкото_аги, едно ще ти кажа Телец, които много говори значи те мами, искрено и най-добросъвестно ти го казвам, Телец който ти казва "Искам да живеем заедно", и "Обичам те" за мен си е чисто мамене, защото в повечето случаи представител на тази зодия, не споделя планове и чувства. Повечето ги чувстват доста съкровени и за това казвам, че Телците материализираме всичко, защото е "МОЕ", и точно както пазим любими и си крием парите под килимите, зад картините, така и си крием материализираните чувства, емоции - да не би някой да ни ги отнеме!

# 397
: ))
"Телецът е безкрайно толерантен и все пак няма да се остави да го водите за носа. Държи на свободата си прекалено много, за да хареса жена, която ще му се лепне като пиявица и ще циври за това и онова. Той няма нищо против една огнено-въздушна жена. Тя балансира собствената му стабилност и сериозност. Със снизхождение ще я наблюдава как кокетничи и се изобразява по женски, както се наблюдава любимото коте, играещо си с кълбо прежда. Но котенцето трябва да знае, че когато неговият господар дръпне конеца, време е играта да спре. Никой не може да бъде по-мил, по-нежен и по-търпелив от Телеца, когато мъжествеността му е ненакърнена. Той ще направи всичко за жената, която обича, само няма да й позволи да му носи панталоните."

За мен по-големи играчки не съм имала от "въздушно-огнените" знаци Simple Smile Лично аз, се забавлявам много но връзка с тях не мога да имам, на мен ми харесват Телци и Козирог, обичам да ми е трудно и да бъде пожар Simple Smile

# 398
sladkoto_agi, защо изобщо си го причиняваш? Карай си живота, работа, домакинство, самата теб, на кино, театър, книга Simple Smile но заради някой, който явно не знае какво иска, да си тровиш живота - смисъл няма.
 Бившия Телец, ей така ме увещаваше в някакви си приказки а аз Телицата, която не вярва в принцове на бял кон и приказки от "1001 нощи" му се бях хванала толкова здраво, че сега се чудя и като го виждам колко го е яд, че не съм се борила за "принца на белия кон" ме хваща смях и осъзнах, че ние Телците до някъде сме садисти в любовен аспект... Харесва ни да има драма, ревове и някой да се чуди и мае какво се случва...
 Сладкото_аги, едно ще ти кажа Телец, които много говори значи те мами, искрено и най-добросъвестно ти го казвам, Телец който ти казва "Искам да живеем заедно", и "Обичам те" за мен си е чисто мамене, защото в повечето случаи представител на тази зодия, не споделя планове и чувства. Повечето ги чувстват доста съкровени и за това казвам, че Телците материализираме всичко, защото е "МОЕ", и точно както пазим любими и си крием парите под килимите, зад картините, така и си крием материализираните чувства, емоции - да не би някой да ни ги отне

Разби ми живота и мечтите тоя човек ...съсипа ме физически и психически ...явно наистина не се получава между земни и въздушни знаци ..(аз съм везни)

# 399
sladkoto_agi, според мен, поведението му не е повлияно от зодята, явно е, че е с друга или с други (всеизвестно е, че телците са женкари и ако не са хлътнали до уши или със строги принципи, имат повече от една изгора). Не искам мнението ми да те наранява, но от чиста психологическа точка или е това или е установил, че не изпитва чувства към теб.

# 400
sladkoto_agi, според мен, поведението му не е повлияно от зодята, явно е, че е с друга или с други (всеизвестно е, че телците са женкари и ако не са хлътнали до уши или със строги принципи, имат повече от една изгора). Не искам мнението ми да те наранява, но от чиста психологическа точка или е това или е установил, че не изпитва чувства към теб.

Изглеждаше много искрен, дори влюбен ...аз не му се вързах направо, после си казах, че трябва да е егати добрия актьор ...

# 401
sladkoto_agi, писала съм и преди това, точно мъж Телец ми разби сърцето като разбрах, че след дълга връзка той е имал паралелна с друга жена, почти всеки ден се виждахме защото и аз си обичах свободата но след като разбрах, се бях смяла с глас, какъв ти актьор, той е цял кино сериал  Joy И до ден днешен всеки път му казвам "ЕВЕЛА" как е успял толкова време да не позволи да разбера нещичко поне, а тази жена и още няколко мимолетни са знаели за мен от самото начало на връзката ни  hahaha
Такъв манипулатор, играч, женкар, комплексар, лъжец и то толкова добър в това, не бях чувала, виждала пък дори не познавах  Laughing
Тогава нищо не му казах(защото преди да се разделим, безмълвно,  той милия, ми каза че не я познава и сега съм щяла да го предам, да станел най-черния в очите ми), дори не му се обадих и след време се "появих" и играх по неговите правила, с неговите камъни по неговата глава, ту бях готова за среща, ту не бях, ту много страдах за него, ту не и накрая сега като ме види не може да си намери място тая гад ама красива  Heart Eyes
 hahaha

# 402
Отворих да видя на телето профила поне дали е жив, не издържах  Laughing и гледам някакви прочувствени песни и слова как е наранен и как хората лъжат и прочие.....  ooooh! чак на мен ми стана тъжно  Stop Първоначално реших, че може да са към мен насочени, но като размислих може и да са за някоя друга "фенка"  Crossing Arms

# 403
Изглеждаше много искрен, дори влюбен ...аз не му се вързах направо, после си казах, че трябва да е егати добрия актьор ...

Повярвай, телецът е добър актьор, братовчед ми е представител на тази зодия... е няма такъв Дон Жуан, в рамките на 1 час се обади на три свой "приятелки", от игла до конец ги разпита за деня им, проблемите, интересуваше се с какво може да помогне; и към трите проявяваше собственически инстинкт, и се кълнеше във вярност...

# 404
aashiqui уби всичко детско в мен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт