; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. 

, а защо не и друг Овен?: ))

; тогава стават спокойни. Това в никакъв случай не означава, че харесват или търсят слабохарактерни мъже.. със сигурност ме разбираш какво имам предвид. 

но заради някой, който явно не знае какво иска, да си тровиш живота - смисъл няма.
Лично аз, се забавлявам много но връзка с тях не мога да имам, на мен ми харесват Телци и Козирог, обичам да ми е трудно и да бъде пожар
но заради някой, който явно не знае какво иска, да си тровиш живота - смисъл няма.
И до ден днешен всеки път му казвам "ЕВЕЛА" как е успял толкова време да не позволи да разбера нещичко поне, а тази жена и още няколко мимолетни са знаели за мен от самото начало на връзката ни
чак на мен ми стана тъжно
Първоначално реших, че може да са към мен насочени, но като размислих може и да са за някоя друга "фенка"
Препоръчани теми