Мъж Телец - 13

• 67 154
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Ти трябва да бъдеш търсената, виждаш че след всеки твой опит да се оправят нещата, не се получава, спираш и си тръгваш, той ще те потърси, не се подавай на емоциите. Той все някога ще те потърси но тогава може би ти няма да искаш да си потърсена Simple Smile
Или има друга, или има многооо други Simple Smile Понякога не знаеш съдбата от какво те избавя... за това го приеми и си продължи по пътя  bouquet

# 421
И аз категорично споделям мнението, че жената трябва да бъде търсената. Нямам предвид да го игнорираш или да играеш игри чак, но определено инициативата е добре да идва от Него. Бившият ми Телец почти винаги само той ме е търсил. За мен човек, който не те търси, просто няма нуждата да те чува Wink Всичко останало са глупави оправдания. Обикновено в женската глава. Особено пък мъжете Телци, ако искат една жена, ама изобщо няма да я чакат тя да го ухажва. Драпат с пълни сили, за да я имат. В останалите случаи, те са с онази напористата, защото не умеят и да отказват Laughing

# 422
Написаното от Аня е изтрел, точно в целта Wink Жените умеем да оправдаваме до глупост, когато сме увлечени....а това е напълно неоправдано! Не си го причинявайте момичета, а на мъжа телец вържеш ли му се....ще те разиграва до безкрай Wink Те и без друго рядко знаят, какво точно искат Simple Smile))
Но ако са наясно, то преследват явно целите си!

# 423
Не мога да се откажа и да си продължа по пътя,  като съм влюбена в него и постоянное в мислите ми...  Sad

# 424
А и аз никога не съм била напориста.  Просто го виждах,  че ме харесва, но изчаквах да направи нещо по-сериозно и след като не се случи,  аз му поисках фейсбука.  Просто ако го познавахте,  щяхте да знаете за какъв честен,  мил,  възпитан,   добросърдечен, забавен,  красив и амбициозен мъж става дума.  Имаше и някои недостатъци,  но всички ги имаме.  От позицията навремето не мога да се сетя за нищо,  което да го очерни.  А това,  че аз го търсех,  беше защото така се разбрахме в началото.  Е и той ми се е обаждал,  но в случая това са подробности.  По-важно е че на фона на цялостната картина наистина няма нещо кой знае какво,  с което да кажа,  че ме е разочаровал.  Той не беше като майския телец,  беше замесен от друго тесто и толкова силно се надявам да се сдобря с него,  защото си казвам всеки ден каква глупачка съм да изпусна този прекрасен мъж..

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 17:13 от blackkkrose

# 425
Аууу тоя "моя" си живее живота и хич не му е, а аз го мисля милия ми той актьор Rage А като си помисля, че щях да развея бялото знаме.....  ooooh! добре, че са коментарите на Нелка и Джулая , та се въздържах да не го потърся.

blackkkrose само ти си знаеш какво ти е, но си имай едно на ум. Все пак един трябва да е мъжът в семейството. Колко пъти ще поемаш ти инициативата, в една връзка трябват двама.

# 426
Разби ми живота и мечтите тоя човек ...съсипа ме физически и психически ...
sladkoto_agi, изобщо, ама изобщо не обичам да говоря за личния си живот,.. особено да давам примери с него и да разказвам в детайли за нещо толкова неприятно.. Но ще кажа, че наистина разбирам как се чувстваш и ще ти дам един съвет. Simple Smile ; ))
Според мен причината за терзанията у повечето жени се крие в това, че нямат яснота какъв всъщност е проблемът; създават сами предположения, причини в главата си, което води до състоянието, описано от теб по-горе. Не мисля, че тук ще намериш правилния отговор или утеха;.. единствено нови предложения/причини, които дори могат да те объркат още повече.

Поговори с него, бъди искрена и максимално спокойна; нe го карай да се чувства като на разпит. Flutter Кажи му, че поведението му те наранява; че предвид, че сте били заедно, ти дължи поне едно обяснение. Кажи му, че се чувстваш объркана от неяснотата в отношенията ви. Питай го дали си го отблъснала по някакъв начин; дали нещо в поведението ти го е наранило.
 Naughty И тук не става въпрос кой всъщност е виновният... нито пък каква зодия е въпросният човек или ти самата.
Тук става въпрос за определен подход към мъжката психика. Peace
Предвид емоционалното ти състояние в момента надали има какво да губиш или да отстояваш нещо.. Важен е крайният резултат - отговорът. Peace

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 21:15 от green_eyes14

# 427
green_eyes14, по-добре от теб не мога да го кажа.  Има и една много интересна книга относно мъжката психика,  която лично на мен ми помогна да си изясня много неща. Мъжете попринцип мислят доста по-различно от нас. 

# 428
  • here and now
Аууу тоя "моя" си живее живота и хич не му е, а аз го мисля милия ми той актьор Rage А като си помисля, че щях да развея бялото знаме.....  ooooh! добре, че са коментарите на Нелка и Джулая , та се въздържах да не го потърся.

blackkkrose само ти си знаеш какво ти е, но си имай едно на ум. Все пак един трябва да е мъжът в семейството. Колко пъти ще поемаш ти инициативата, в една връзка трябват двама.
Какво имаш предвид?
На тия хора(ако мога така да се изразя) все нещо не им е в ред (и аз съм в това число). Нещата никога не са такива, каквито изглеждат. Трудни са за разбиране, безгранично търпение и голяма доза мазохизъм ти трябват за да си ок с тях, но пък са способни на жестове, с които да те спечелят и за миг да забравиш цялата гадост на която са способни..

# 429
Какво имаш предвид?
На тия хора(ако мога така да се изразя) все нещо не им е в ред (и аз съм в това число). Нещата никога не са такива, каквито изглеждат.
Че празнува като рок звезда - заведения, момичета около него, много приятели, отбелязвания, снимки, твърде много показност "колко съм щастлив".
Не че и аз не правя така, но разликата е, че той не ми излиза от главата, докато той едва ли се сеща, че съм жива.

# 430
Какво имаш предвид?
На тия хора(ако мога така да се изразя) все нещо не им е в ред (и аз съм в това число). Нещата никога не са такива, каквито изглеждат.
Че празнува като рок звезда - заведения, момичета около него, много приятели, отбелязвания, снимки, твърде много показност "колко съм щастлив".
Не че и аз не правя така, но разликата е, че той не ми излиза от главата, докато той едва ли се сеща, че съм жива.
Не ти ли хрумва,  че това може да е начин да преодолее станалото между вас?  Защото съм съгласна,  че са трудни за разбиране Телците,  но има и хора със сърца сред тях,  способни на чувства.  Ако прекалено показно се отбелязва,  е нарочно.

# 431
blackkkrose, разковничето се крие в това мъжът да не се чувства притиснат по време на разговор. Peace Жената трябва да е достатъчно убедителна(дори пред себе си.. така или иначе взаимоотношенията може да са приключили), че и е нужно едно простичко обяснение, че не очаква нищо..: )
Емоциите и настоятелността няма как да се избегнат, те са част от женската природа..
Мъжете, както и ние, жените, имат нужда да бъдат разбирани. Simple Smile Ако една жена убеди отсрещната страна, че присъствието му в живота й просто като познат е също толкова важно, че не иска да се разминат в живота и пр., то, мъжът може да погледне по друг начин на ситуацията, на Нея.. Simple Smile Тогава пред него няма да стои разплаканото момиче, на което е нужно "някакво си" обяснение, за да го "остави на мира", а жена, която го приема такъв, какъвто е, и желае единствено лоялност в отношенията. Simple Smile

Не виждам да прави нещо по-различно от всеки друг човек, показвайки начина си на живот във Facebook! Flutter

Не знам каква е разликата, но приликата е, че ти не демонстрираш нищо по-различно от него. Flutter
За съжаление голяма част от хората са устроени така да дават мило и драго да правят на някого "напук", да го нараняват - къде с показност, къде с безразличие,.. съзнавайки, че така нараняват единствено себе си, но гордостта не се изкоренява току-така.
Откъде си сигурна какво в действителност се случва в сърцето му и дали не се чувства по същия начин, както и ти?

# 432
green_eyes14, изразявам пълното си съгласие с теб и те подкрепям изцяло в написаното към мен,  както и това към Tullip.  Относно написаното към мен, действително много пъти го притисках,  преди и след като се разделихме.  След като му написах,  че искам да си останем приятели,  той започна с поздравите,  което не е кой знае какво,  но преди изобщо ме отбягваше тотално като бях настоятелна.  Има и куп други неща,  които съм сгафила. Проблема при мен е,  че е след дъжд качулка.  Той вече си тръгна, преди да се осъзная и да сляза на земята.

# 433
Не виждам да прави нещо по-различно от всеки друг човек, показвайки начина си на живот във Facebook!
Не знам каква е разликата, но приликата е, че ти не демонстрираш нищо по-различно от него.
Откъде си сигурна какво в действителност се случва в сърцето му и дали не се чувства по същия начин, както и ти?

До сега не е демонстрирал такава показност, заради това разликата се усеща. Може би и двамата си правим напук, но аз до последно държах на него и го показвах. Не моето, а неговото отношение се промени,той се отдръпна от нищото,той спря да ми отговаря. Едва ли не му се молих да ми обясни какво се променило, но нищо. От постоянното му присъствие до пълното му безразличие.От това да ти звъни и пише през 20 минути до зает съм, нямам време. Аз не искам да го преживявам,още не мога да повярвам, че даде назад така рязко.Но какво да направя като не подлежи на диалог?  
Забравих да добавя, че последно постоянно ми повтаряше, че не съм държала на него, че всичко било лъжа, че не съм го обичала и че ми било все тая за него. И то при положение, че аз бях тази, която реално правеше повече...

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 14:29 от Tullip

# 434
Не виждам да прави нещо по-различно от всеки друг човек, показвайки начина си на живот във Facebook!
Не знам каква е разликата, но приликата е, че ти не демонстрираш нищо по-различно от него.

До сега не е демонстрирал такава показност, заради това разликата се усеща. Може би и двамата си правим напук, но аз до последно държах на него и го показвах. Не моето, а неговото отношение се промени,той се отдръпна от нищото,той спря да ми отговаря. Едва ли не му се молих да ми обясни какво се променило, но нищо. От постоянното му присъствие до пълното му безразличие.От това да ти звъни и пише през 20 минути до зает съм, нямам време. Аз не искам да го преживявам,още не мога да повярвам, че даде назад така рязко.Но какво да направя като не подлежи на диалог?  
Забравих да добавя, че последно постоянно ми повтаряше, че не съм държала на него, че всичко било лъжа, че не съм го обичала и че ми било все тая за него. И то при положение, че аз бях тази, която реално правеше повече...

За да се отдръпне, има причина.  Не е друга жена, щом се развява по клубове с различни.  Щом за първи път е така показно,  значи е нарочно.  Направи така,  че да разбере,  че без него си много фобре,  имаш перфектен живот,  излизай и нека достигне до него,  че се забавляеаш и тази раздяла изобщо не е дала отражение.  Но да не изглежда така,  сякаш му правиш напук, даже ако те потърси,  се дръж приятелски и мило с него,  изглеждай весела и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт