Мъж Телец - 13

• 67 101
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Оох, те че обичат красивите жени, обичат ги..майският се заглеждаше, флиртуваше, че даже и спеше с някакви..извинете, но повечето от тях не бяха с нещо повече от мен, че даже и бяха някакви лековати, а аз бях толкова отговорна и сериозна към него ooooh! и накрая... #Cussing out
Обаче с априлския ми се случи обратното, обвиних го, че познава по-красиви жени от мен, особено имаше една, която много му се увърташе..и го обвинявах, бях си убедена, но нали знаете, че истината винаги рано или късно излиза наяве и се оказа, че докато е бил с мен, с тази не е бил... представете си как се почувствах.. Sad а вашите Телци как реагираха, ако ревнувате? защото моят се палеше, че можел да прецени коя жена си заслужава и кои са само за една нощ несериозни и кои си струват за връзка с тях и защо аз да му казвам коя каква и да му нямам доверие и щом е с мен, значи не съм грозна, защото не би си избрал грозна жена... ooooh! ooooh! ooooh!

# 496
Аз много харча  Twisted Evil sladkoto_agi защото обичам всичко да е изпипано, детайлно и да е наистина класика в жанра но и същевременно ми се отдава да си правя сметката защото винаги колкото и много да похарча, пари в джоба имам.
За приятели, близки също много харча, просто защото обичам да карам хората да се чувстват приятно и им правя изненади. Истинския Телец просто обича да кара хората около себе си да се чувстват приятно и специални.  Heart Eyes
Все едно си описала моя Телец. Peace
Обожава фината и качествена техника, много подбира, по детайлите е.  Simple Smile
Изцяло се доверявам на вкуса му, ако става въпрос за ремонт например - избор на мебели, нещо по къщата..- изобщо като цялостно обзавеждане. Simple Smile
Финансите са при него.. хах, колко предсказуемо Whistling. Харесва ми, че сериозно се отнася към парите, винаги мога да се обърна към него, ако имам нужда от нещо, гръб ми е!: ))

...и щом е с мен, значи не съм грозна, защото не би си избрал грозна жена... ooooh! ooooh! ooooh!
И моят приятел ми е казвал същото едно към едно.: )

# 497
Аз много харча  Twisted Evil sladkoto_agi защото обичам всичко да е изпипано, детайлно и да е наистина класика в жанра но и същевременно ми се отдава да си правя сметката защото винаги колкото и много да похарча, пари в джоба имам.
За приятели, близки също много харча, просто защото обичам да карам хората да се чувстват приятно и им правя изненади. Истинския Телец просто обича да кара хората около себе си да се чувстват приятно и специални.  Heart Eyes
Все едно си описала моя Телец. Peace
Обожава фината и качествена техника, много подбира, по детайлите е.  Simple Smile
Изцяло се доверявам на вкуса му, ако става въпрос за ремонт например - избор на мебели, нещо по къщата..- изобщо като цялостно обзавеждане. Simple Smile

Да, все едно описвате и моя бивш.... Особено за обзавеждане, спомням си един полюлей под формата на топка, която си има дистанционно и като го натиснеш почва да свири музика Laughing

...и щом е с мен, значи не съм грозна, защото не би си избрал грозна жена... ooooh! ooooh! ooooh!
И моят приятел ми е казвал същото едно към едно.: )

Колко си приличат!

# 498
А вашите Телци бяха ли ревниви ? При мен майският искаше да си влизам във фейсбука пред него и да ми ,,разгледа'' телефона.Сещате се какво щеше да гледа.. Априлският също беше мнителен, примерно пишем си късно вечерта и той почва: ,,ти досега навън с приятели ли беше ? аз усетих. добре ли си изкара?'' и като му обясня, че съм била в банята или съм висяла по чехли и пижама да гледам филм - ,,лъжеш'' ...  ooooh!

# 499
Телците, които аз познавам винаги са гледали да "направят" жена си зависима от тях ( емоционално и финансово).
Сегашният ми се вайкаше и едва ли не натякваше, че ако заживеем заедно, трябвало заради мен да мисли за смяна на жилището, да си търси втора работа и прочие. Така и не разбрах защо ме изключи от "общите доходи" при положение, че на този етап моята работа и кариера са по-успешни от неговите, както и жилището ми е по-голямо и удобно за двама ни и не завися поне финансово от него, но не,даже няма такъв вариант. А по-смешно ми е как ги мислеше тези неща и се ядосваше, а сега не съм значела нищо за него  Grinning Шизофрения....

# 500
Защото ти е ядосан..

# 501
След вземане даване със скорпион, телешката ревност ми е като бял кахър. Но са ревниви. Щом на този не му пука за мен, но не спира да ме "обвинява", че още съм имала нещо към бившия, с кой съм, къде съм, защо не съм си вкъщи вечер... и аз както не обичам да се обяснявам и да ми държат сметка...  ooooh! Последният път бях в заведение, когато ми звънна и се нацупи, че съм навън и ми затвори, защото явно не ми било до него.

# 502
Това, ако е към мен - не, не мисля, че е ядосан. Игри и лъжи е било всичко. Манипулатор от класа.Само, че почна да се дъни и така. Подозирам го, че си страда за бившата, която му е разказала играта.

# 503
Принципно мъжете Телец обичат да държат всяка дама близо до себе си и оставят нещата уж "недовършени" за да има още поне 2 отворени врати ако с някоя нещо се обърка  Laughing

# 504
Това, ако е към мен - не, не мисля, че е ядосан. Игри и лъжи е било всичко. Манипулатор от класа.Само, че почна да се дъни и така. Подозирам го, че си страда за бившата, която му е разказала играта.

Ще ме извиняващ, но в неговото поведение няма абсолютно никаква логика..или поне аз не намирам такава.. ако му е до игри, защо се ядосва, като си навън, чак и ти затваря телефона newsm78 и като страда за нея, не е ли по-логично да си оправи отношенията с нея ? изобщо нищо не разбирам, а уж изчетох книги по психология и не знам си какво още................. newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

# 505
Принципно мъжете Телец обичат да държат всяка дама близо до себе си и оставят нещата уж "недовършени" за да има още поне 2 отворени врати ако с някоя нещо се обърка  Laughing

то затова ли майският ми се завръща след 2 години пълна липса на комуникация и ми вика: ,,липсвал съм ти, ще се съберем ли? '' и как по-точно разбра, че ми е липсвал ? все едно съм седяла през цялото това време и съм го чакала да се върне..като че ли като си е отишъл, аз ще седя и ще го чакам него и няма да имам очи за друг мъж..офф че се ядосах.. #Cussing out

# 506
Ами нещо такова  Joy
Ееее, не се ядосвай за такива неща, обичат да им е хубаво и удобно и които се връзва, да си бере грижата   Hug

# 507
Ами нещо такова  Joy
Ееее, не се ядосвай за такива неща, обичат да им е хубаво и удобно и които се връзва, да си бере грижата   Hug
ама как да не се ядосвам.. не стига, че докато бяхме заедно се оплеска на макс..примерно зяпа ми във фейсбука и най-нагло ме пита за една мацка там: ,,коя е тая?'' , още малко и да ги запозная сигурно и среща да им уредя... #Cussing out мисълта ми е с какво точно е заслужил да остане незабравим и непрежалим, като се държеше като свиня.. егати и самочувствието, добре че само ми писа и няма къде да се засечем случайно, защото ще му бия шамари #Cussing out иначе ти благодаря! Hug

# 508
ААА, ти какво каза че си?
Аз щях да ги запозная и тогава щях да предложа тройката  Embarassed
Това е част от играта, не го ли схващаш, повечето от тях не могат да бъдат сами, искат всичко да е ТЯХНО.
Много лесно се връзваш ако беше мъж и аз щях да се позабавлявам с това  Mr. Green  bouquet

# 509
Извинявай, blackkkrose, но Нелка в случая е права.: )

Общи условия

Активация на акаунт