Джулая, класирай, моля, зодиите/за мъже/ по признаците най-трудни за изтърпяване и най-трудни за напасване с друг човек. Ако се аргументираш и защо, ще ми е интересно./Предполагам, че ще започнеш със земните и водните
/
Класацията ще е само от моя Рачешка гледна точка. Едва ли ще съвпада с мнението нас другите дами и може да се приеме за меродавно. Освен това не съм имала връзки с мъже от всички зодии. Но ще се опитам да спретна класация....само да се добера до компютър 
Джулая,............
/, Овни /уморяват ме с екзалтацията си- сякаш съм качена на виенско колело, от което няма слизане
Аз нямам толкова енергия./ Близнаци- вятърничави и непостоянни, скачат от цвят на цвят като пчелички/поне тези, които познавам/,Риби- някак мистични и неуверени, несилни, неустойчиви, склонни към залитания към зависимости,изневери........имала съм доста Раци- привличат ме и имаме сходно светоусещане и чувствителност, някак на една вълна бяхме, без обаче да ги хваля. Телецът- не успях да го разбера, все изчезваше и после се появаше изневиделица след години....иначе мн.голям добряк беше. Водолей- живеят си в свой свят, някак изчанчени в интересите си.
Този твоя Телец, ICIBICI9, му липсва въображението... 
Препоръчани теми