да му вярвам или не?

• 5 525
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Мен ако питаш - избягвай много да се обясняваш  Peace Това може да издразни много всеки мъж  Peace
И определено е по-добре, че си му отказала поне веднъж  Peace На твоите години си мислех, че мъжете предпочитат по-отворени жени, готови да си легнат с човека, когото харесват от първата-втората среща и винаги, когато съм се водила от това са ме зарязвали  Peace Няма да му стане нищо ако изчака 1 месец, или пък ако само това му е целта просто ще го разбереш по лесния начин Simple Smile
Не насилвай нещата и не стой вкъщи да мислиш кога ще се обади и защо не се е обадил още. Запълвай си времето с приятни неща, така няма да мислиш за глупости  Wink

# 31
Благодаря за съветите. Ще ви послушам.
Може би съм така,защото от предишната си връзка бях свикнала на ден да се чуваме по няколко пъти,да заспиваме и събуждаме заедно дори и по телефона. Но сте прави,че не мога да искам това от човек, с когото тепърва се опознавам.
Не съм от тези,които обичат задушаващите взаимоотношения,не знам какво ме е прихванало сега  Grinning

# 32
  • на кого му пука
...на ден да се чуваме по няколко пъти,да заспиваме и събуждаме заедно дори и по телефона. ..

Мили Боже!Това за мен като жена е твърде досадно ,а представям си за един мъж какво е.
Явно имаш твърде много свободно време и твърде малко сериозни проблеми.
Извинявай, не е лично. Peace

# 33
Влюбена си.

Ще ти мине  Laughing

# 34
...на ден да се чуваме по няколко пъти,да заспиваме и събуждаме заедно дори и по телефона. ..

Мили Боже!Това за мен като жена е твърде досадно ,а представям си за един мъж какво е.
Извинявай, не е лично. Peace
няма за какво да се извиняваш. Така е. Наистина тогава и аз,и той имахме свободно време. Не сме говорили с часове естествено. Но поне за 5-10 мин

# 35

И защо трябва всички да са еднакви?    Laughing

# 36
Според мен прекалено много избързваш.Вие нямате още сериозна връзка,а ти още от сега искаш да се чувате постоянно.Звучиш като обсебваща натура.Това,което прочетох и за предишната ти връзка го доказва.Мъжете не обичат такива неща да знаеш Wink Звъненето нон стоп,притискането,задушаващите разговори,обясненията са все неща,които ги отблъскват.Особено когато са казали,че нищо не могат да обещаят.Всеки трябва да си има лично пространство.Не навлизай с толкова бързо темпо в неговото.И не гони ти,остави го той да го прави.Не ти се обажда-ами ок.Не се обаждай и ти! Когато го направи,не го нападай с въпроси от сорта "защо не се обади,не искаше ли да ме чуеш".Говори си нормално,не показвай,че те е издразнило.Остави нещата да се изяснят с времето.Не знам,някой по напред ти беше дал съвет да седнете и да си поговорите.Но не мисля,че е нужен един такъв разговор в началото на една връзка,по-скоро ще е стряскащ.Вие тепърва сте почнали да излизате,секс не сте правили още,и да искаш от него да ти каже ще ви бъде ли или не......ммм,не! Изживявай си моментите с него,не мисли много,не анализирай всяка една негова дума или действие!

# 37
Обади ми сееее  Party Grinning Grinning

# 38
Чете темата  Laughing

# 39
Каква новина Joy

# 40
 Grinning Grinning Grinning Радост си е за мен.
Много сте забавни  Grinning Grinning

# 41
Не ми се иска пак да страдам  Rolling Eyes

Каква друга опция имаш, освен да се впуснеш и да приемеш, че може и да страдаш?

# 42
И ми е малко странно как само сте си лежали в леглото и не сте почувствали вътрешен порив да се награбите  Laughing

Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че с настоящия ми мъж бяхме спали (в буквалния смисъл на думата) около 15 пъти в едно и също легло, преди да се стигне до момента, в който правихме секс за пръв път? Simple Smile

# 43
Авторката наистина ли е на 21?Мисленето и е на 15 годишна, а поведението може би 12-13... ooooh!

# 44
Много детско това ти твое мислене и държание  Confused

Общи условия

Активация на акаунт