тежест в корема ?

• 8 823
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Ми то всъщност не е писала какво и колко спортува.

# 31
Ми то всъщност не е писала какво и колко спортува.
И аз не разбрах какво точно спортува (тренира).
Да не би да тренира художествена гимнастика и сама, без специалист, да си е измислила диетата? newsm78

# 32
Тренирам спортна гимнастика ноимам познати и художествени гимнастички и горе долу и при нас и при тях се пазят килограми и диети .Но те са съобразени с тренировъчният режим и най-вече трябва да са одобрени от трениора .Не може ей така авторката да си прави свои диети без да се е допитала до трениращият я .

# 33
Тренирам футбол с момчетата в едно малко отборче Simple Smile

Днес ходих на преглед и ме преслуша, и каза нищо ми нямало, но само това...
Сутринта нямах време да закуся и ядох само ябълка, а после интересно ходих до тоалетната много добре  Thinking Докторката каза повече течна храна и тва е, въпреки че и казах за МЦ, който не сум имала от много време. Осъзнавам, че приемам много малко храна, но ме е страх да започна да ям повече, за да не напълнея.. това е може би най-големия ми страх, защото преди време бях много пълна и обиждана, въпреки че знаеха за операциите ми и хапчетата, които ме докараха до това..

# 34
Докторката знае ли какво количество храна консумираш на ден?
 Това количество е твърде малко, за такива физически натоварвания.

# 35
Да казах и, но каза то е до психиката ти и тва е.
Питах какво да ям, но тя не реагира изобщо и сега мама ми сготви една супа за утре, но след 2 дни заминавам на спортен лагер и не знам какво да ям в хотела.

# 36
Ябълката съдържа пектин.

# 37
Яж зеленчуци и протеини, без да смесваш със скорбялните. Повечко зеленчуци и по-големи порции и нещата ще се оправят. Скорбялните можеш да ядеш пак със зеленчуци, но по-рядко.  Peace

# 38
Спирам с овеса сутрин и освен да съм на ябълки...

# 39
Яж зеленчуци и протеини, без да смесваш със скорбялните. Повечко зеленчуци и по-големи порции и нещата ще се оправят. Скорбялните можеш да ядеш пак със зеленчуци, но по-рядко.  Peace

Имаше период в който не ядох нищо друго освен протеини, а скорбялните не съм ги опитвала дори повече от 2месеца. Попринцип зеленчуци поне 2 пъти на ден ям.

# 40
Вдигни порциите на зеленчуците тогава и не забравяй полезните мазнини! Peace Щом ябълката ти помага, яж сутрин и то не една, а две!

# 41
Овесените ядки са много тежка храна за нарушено храносмилане.

# 42
Не знам какво да правя вече.. Днес не тренирах, защото съм растегнала, но утре сутринта ще потичам малко..
Цял ден стоя и рева, че нищо не можа да ми помогне лекаря..
Може ли някой да ми даде примерно меню ?

# 43
И Хубаво Кисело мляко, което да е престояло на стайна температура половин ден.

# 44
Киселото мляко ми казаха да спра също  Thinking
Проблем ли е, че ям повече плодове, защото страшно много ми се яде нещо сладко вече не съм яла от месеци, а като ям плод и се контролира  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт