Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 677
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 210
От предишни публикации на авторката стана ясно, че има дете. Само че тя деликатно пропусна този пост, а и някои други.  Wink

# 211
'Начи убихте ме с тия пържоли и тая кулинарна нотка.
Така и така сме почнали..има вариант, в който може на дърти години да е решил да се учи да готви и сам да се грижи за себе си. Може па да ходи с една готварска книга у любовницата и да ползва печката и тока на аванта.
Даа.
И никакъв богаташ да не е.  Sunglasses

# 212
Омръзнала му е как, като личност, като жена?

Ако говорим за леглото - дърти жени сме повечето, кой се хваща на "аз не спя с жена си от години"? Laughing

# 213
  • София
'Начи убихте ме с тия пържоли и тая кулинарна нотка.
Така и така сме почнали..има вариант, в който може на дърти години да е решил да се учи да готви и сам да се грижи за себе си. Може па да ходи с една готварска книга у любовницата и да ползва печката и тока на аванта.
Даа.
И никакъв богаташ да не е.  Sunglasses
Аз пържоли по три пъти на ден мога да ям. Без проблеми. Години наред. Сигурно дори векове.  Mr. Green

# 214
  • Другата България
От предишни публикации на авторката стана ясно, че има дете. Само че тя деликатно пропусна този пост, а и някои други.  Wink
А, така може, ако детективската агенция е разровила предишни постове, и там нещо е открито...аз понеже само тук в темата ѝ чета постовете, и въз основа на тях градя впечатления.
Омръзнала му е как, като личност, като жена?

Ако говорим за леглото - дърти жени сме повечето, кой се хваща на "аз не спя с жена си от години"? Laughing
Хващат се. Все още се хващат. А това е толкова изтъркано....
Това
Цитат
Дори любовницата не се избира с оглед на това да е много  по-зашеметяваща от съпругата, а се гледа да е такава, която би се съгласила  да посреща любовника си в нейното жилище, което е собствено или пък тя сама се грижи за наема му/вноските по кредита. Т.е. нерядко се случва любовниците да са също толкова смачкани, ако не и повече, от съпругите.
не е вярно според мен, но разбира се това е моята гледна точка и това, което аз съм виждала.
Изобщо напоследък много жени като че ли взеха все повече да търсят самостоятелност, а не зависимост от разни ...мъже.

# 215
Негативна, никой разбира се. Но съм чувала от семейни мъже с любовници, че първо оправя жената и тогава бега при любовницата, щото обратното им било мнооооого по-трудно.  Mr. Green

# 216
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

Ами според мен много си го кефи законната,иначе защо ще е с нея а не с теб,замисляла ли си се.Аз имам познати които кръшкат редовно на съпругите  си,и няма да повярваш какви абсурдни оправдания имат.

Е, като го кефи толкова много законната какво дири при любовницата?
Ами решил е малко да разнообрази.Всеки ден кон боб яде ли  Joy

# 217
  • Ямбол
Като иска разнообразие, защо се жени. Да ходи като пеперудка от легло на легло и да не се занимава със задомяване.

# 218
Пържолан е друг форумен образ, не ги смесвай, че ще стане объркване. Grinning

Добре, Пържофобчо тогава.  Peace Laughing

# 219
Като иска разнообразие, защо се жени. Да ходи като пеперудка от легло на легло и да не се занимава със задомяване.
Ами и аз не ги разбирам тези кръшкачи,ама.........такива са си страх ги е да оставят законната,но пък искат и нещо свежичко. Но и тя не трябва да има големи очаквания от женен мъж.

# 220

Е, бракът не е само секс, все пак...
Малко ли случаи има на отворени бракове - мъжът и жената си водят самостоятелен интимен живот, но живеят заедно, защото имат достатъчно общи интереси извън секса. Децата, общ бизнес, общи имоти, да са добри приятели... Просто си почесват тръпките и трътките на други места.

# 221
Абе авторката на колко години е,някъде бяхте писали,че може да е 20 годишна,после 40 пък и дете имала. newsm78

# 222
То покрай любовницата и либидото вкъщи се увеличава.

Негативна, никой разбира се. Но съм чувала от семейни мъже с любовници, че първо оправя жената и тогава бега при любовницата, щото обратното им било мнооооого по-трудно.  Mr. Green

Така излиза, че за любовницата и в леглото остават останки някакви. Похарчил се е човекът другаде. Whistling

Иначе някой нагоре разказа история с по-стара любовница и се чудеше какво търсел мъжа при нея. Ми мама търси. Някои мъже цял живот търсят мама.

Та и нашият герой тука... търси обгрижване, галене на егото и внимание от две жени. Едната се напъне да сготви мусака - другата я надцаква с паста. Живот! Hug

Лиляна - иска уют, семейство, деца, грижи през старините. Това със скачане от легло на легло не се получава. Иска само да взима.

# 223
Joy Ей това не спира да ме изумява мен - как хора, които иначе твърдят, че никога не са били ..в случая любовници, и партньорът им е верен, любящ и само тях предан, са наясно с всички тия дословно и конкретно цитирани цифри, обстоятелства, факти, така подробно описани и документирани.... Tired ooooh! Да не говорим, че в случая никъде авторката не каза, че има дете, но ние си вкарахме елемента във филма и си го донаписахме сценария.
Всичко /или почти всичко/ написано изобщо не е вярно - според мен разбира се, направо се смях с глас. И аз като теб съм слушала и виждала, та оттам са ми впечатленията Wink.

Е, нужно ли е да съм била любовница, за да изчисля колко евентуално би струвало, ако се прави по цивилизования начин. Истината е, че любовниците обикновено се срещат в жилището на единия и/или другия. И измамената (или измаменият) се дразнят обикновено най-много, че консумацията се случва в собствените им чаршафи дори. На фона на това колко хора се хвалят, че имат любовници или са любовници, сравнено със средния български стандарт, е ясно, че повечето нямат дори чисто финансовата възможност да го правят редовно по хотели или в любовни квартири. Виждала съм по разни улички или определени места спрени коли с доста възрастни (към 40-годишни) двойки в тях. Съмнявам се да са дългогодишна двойка съпрузи или партньори, които толкова ги е напънала страстта, че да предпочитат в колата, вместо в леглото. По-скоро нямат терен.

# 224
Негативна, никой разбира се. Но съм чувала от семейни мъже с любовници, че първо оправя жената и тогава бега при любовницата, щото обратното им било мнооооого по-трудно.  Mr. Green

Първите месеци - да, но след две години и любовницата става боб като жена му. Mr. Green В началото мъжа се старае, гледа да се представи, да не се изложи. После не си дават толкова зор. Сега се сещам за сестрата на най-добрата ми приятелка. Дълги години имаше връзка с женен. Накрая решиха да се съберат, наеха си квартира. И като се започна - защо не си сготвила, защо си купила от скъпите домати, е кой изяжда по килограм домати всеки ден?... тя се оплаква, той се оплаква... След пет месеца се разделиха и кой откъде е. А той се беше изказал, че жена му била добра домакиня, а Х добра любовница. Най-добре за него беше да живее и с двете, но надали биха се навили.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт