Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 636
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък не мога да разбера, какви са тези напъни да станеш №1.
Изживейте си емоцията, ала-бала и ....до там. И без това повечето си омръзват след 2-3г.
Ама не - да съм законната - и за какво? За да си хапеш д.то после.  Peace
Вместо да си гледам живота и  удоволствията в него, ще тръгна да мрънкам, да се цупя и дрън, дрън - глупости на търкалета. ooooh!

Напълно съм съгласна, това посъветвах и аз авторката даже.

Цитат
Кого обича мъжът няма как да знаем, според мен обича само себе си. Прецакани са двете жени, съпругата повече (ако не знае). Но щом той щади съпругата и не се изнася, нещата не изглеждат в полза на любовницата.

Точно така и аз мисля.

# 241
Изживейте си емоцията, ала-бала и ....до там. И без това повечето си омръзват след 2-3г.
Вместо да си гледам живота и  удоволствията в него, ще тръгна да мрънкам, да се цупя и дрън, дрън - глупости на търкалета. ooooh!

Има голяма разлика, дали любовницата е неомъжвана и без деца, или не. Обикновено тогава драпат, и е разбираемо.
Иначе една разведена жена, с отгледани деца, може да не напира толкова да пере нечии гащи и чорапи.

# 242
Мой познат казваше "не мога да се оженя за любовницата, защото тогава няма да си имаме доверие един друг. Сега тя знае, че аз кръшкам на жена си и винаги ще ме подозира, че ще й кръшкам на нея. Аз знам, че тя няма проблем да излиза с женен мъж и винаги ще си мисля, че го прави. По-добре да сме си любовници докато си омръзнем."

Колко просто и вярно, пък жените нека се пънат за №1, за законна, най-обичана и ала бала. Те мъжете си залагат на сигурното.

# 243

Има голяма разлика, дали любовницата е неомъжвана и без деца, или не. Обикновено тогава драпат, и е разбираемо.
Иначе една разведена жена, с отгледани деца, може да не напира толкова да пере нечии гащи и чорапи.

Да, точно това е.

# 244

Разбираш ли, любовниците минават и заминават, но в повечето случаи съпрузи, дори разведени, остават "свързани" до гроб.

Да бе остават...  с дива омраза в повечето случаи.  Хората така се отснасят към бившите си, че направо не може да се повярва, че тия хора някога са се обичали.

# 245
  • тук-там
Скрит текст:
Ама не - да съм законната - и за какво? За да си хапеш д.то после.  Peace
Вместо да си гледам живота и  удоволствията в него, ще тръгна да мрънкам, да се цупя и дрън, дрън - глупости на търкалета. ooooh!

Да, точно това е.

И за какво им е такъв... След 5-6г. най-много, ще са от другата страна. Един път направил ли го е - ще го направи пак.  Да си изживеят тръпките и да си търсят някой, който става за семейство.
Сами се навират между шамарите.

# 246
Скрит текст:
Ама не - да съм законната - и за какво? За да си хапеш д.то после.  Peace
Вместо да си гледам живота и  удоволствията в него, ще тръгна да мрънкам, да се цупя и дрън, дрън - глупости на търкалета. ooooh!

Да, точно това е.
[/quote]

И за какво им е такъв... След 5-6г. най-много, ще са от другата страна. Един път направил ли го е - ще го направи пак.  Да си изживеят тръпките и да си търсят някой, който става за семейство.
Сами се навират между шамарите.
[/quote]

И аз така мисля, но смятам, че най - вероятно са влюбени момичетата и не ги виждат така нещата. Въобразяват си, че на тях няма да кръшка, защото са много готини, умни, печени и каквито се сетиш там все суперлативи.

# 247
 Anna-Bell , аз говоря за масовия случай, деца почти винаги има.Това е моето виждане за №1.
За друг може да е друго...

Относно "обичта":за мен, един човек (без значение мъж/жена) тръгне ли да мята погледи "навън" и да се чуди "искам ли любовница, не искам ли" , любовта му към половинката вече си е заминала.Или е на път да се изпари ....За мен, там където няма уважение, лоялност, честност, няма и любов.
Това, че един мъж (като в темата) щади жена си като крие страничната връзка, може да е плод на много прозаична причина-а именно егоизма му.Просто човекът не желае да си усложнява живота, след като не се налага, тъче си на два стана и му е добре.

# 248
 О, глупости, просто се влюбват хората. Влюбен мъж не сте ли виждали... Като е женен човек, да не му махат дял от мозъка, пак може да срещне някоя и да се влюби. големи жени сте, ясно ви е.

После се отвлюбват, разбира се, по обичайния начин.

# 249
Anna-Bell , аз говоря за масовия случай, деца почти винаги има.Това е моето виждане за №1.
За друг може да е друго...

Относно "обичта":за мен, един човек (без значение мъж/жена) тръгне ли да мята погледи "навън" и да се чуди "искам ли любовница, не искам ли" , любовта му към половинката вече си е заминала.Или е на път да се изпари ....За мен, там където няма уважение, лоялност, честност, няма и любов.
Това, че един мъж (като в темата) щади жена си като крие страничната връзка, може да е плод на много прозаична причина-а именно егоизма му.Просто човекът не желае да си усложнява живота, след като не се налага, тъче си на два стана и му е добре.

И аз така мисля, че е чист егоизъм и точно нежелание да си усложнява живота.
За номер едно да, разбрах те, сега. В масовият случай с деца е така, с нея без нея, има ли деца свързани са завинаги така е.  Peace

# 250
О, глупости, просто се влюбват хората. Влюбен мъж не сте ли виждали... Като е женен човек, да не му махат дял от мозъка, пак може да срещне някоя и да се влюби. големи жени сте, ясно ви е.

Да видя дали съм те разбрала:
Искаш да кажеш, че женен мъж, обзаведен с любовница, обича жена си и е влюбен в любовницата си?

# 251
  • тук-там
Искаш да кажеш, че женен мъж, обзаведен с любовница, обича жена си и е влюбен в любовницата си?

Да, повечето си обичат любовниците.  Peace

# 252

Разбира се. Защо иначе ще ходи като алтав да я преследва, да излиза от заседания, или семейни празници  да и звъни, да  висне пред дома и, и да и праща цветя - чувала съм ,че така правят хората Outta Joint. Ако му се чука толкова нещо странично - има какво да се направи. Любовницата е любима жена, не е само нещо за е.ане.
 Оглупяват по някоя, пък после им минава, след известно време, знаете как е.

# 253
  • Ямбол
Но в подфорума за самотни родители, статистиката показва, че повечето съпруги са бивши и зарязани, заради любовницата  newsm78

а статистиката колко малко от мъжете реално са останали с любовницата?
обикновено са с някоя трета

пп доста жени са зарязаЛи заради любовницата
Да добавим и зарязаните любовници, на които са им направили дете. е пак си гледат сами децата.

# 254
  • Най-красивата страна
Аз мисля,че ако един мъж наистина обича любовницата си,то той ще се разведе и ще се ожени за нея още през първата година .И нито съпруга,нито деца,нито роднини ще го спрат.

Общи условия

Активация на акаунт