Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Двата края на света според картата, ако се поставим Планетос на кълбото, през Морето на Залеза, Асшай и Вестерос може да са неочаквано близо.

Проблемът е, че никой не плава през Морето  на Залеза ...или не се връща поне. Ако го преплава може да стигне Асшай, но ако е  като Кулумб, може да намери и ...Землемория примерно. Mr. Green

Аз пък все си мисля заради предсказанието на Куайте, че Денерис ще мине точно оттам.

# 616
  • Варна
Искате ли да си поговорим за Рууз Болтън?

Възхищавам му се и го съжалявам.
Възхищавам му се за същото за което го съжалявам - липсата на емоции.

# 617
Аз не разбирам защо търпи Рамзи. Ясно му е, че докато е наоколо, няма да има други наследници, а едва ли иска да остави Дретфорд и Севера(в момента) на Рамзи.

# 618
  • Варна
Аз не разбирам защо търпи Рамзи. Ясно му е, че докато е наоколо, няма да има други наследници, а едва ли иска да остави Дретфорд и Севера(в момента) на Рамзи.

Защо да не иска да му го остави? Кръвната връзка явно значи много за Рууз, макар и да не харесва Рамзи. А и защото други наследници все още не са се появили и поне докато не отраснат ще търпи Рамзи.

# 619
А както сам каза, по-добре да няма други наследници, за да не реве Дебелата Валда.
Аз си мисля, че Рууз и Рамзи са си лика прилика, само дето Рууз е стратег.

# 620
С Рамзи наоколо шансовете за друг наследник са нищожни, ще му/и се случи случка като на Домерик

# 621
О,един дол дренки са си и двамата  ooooh! Нали Роуз го е изоставил/хвърлил(някой да ми припомни цялата случка,че не бях много впечатлена/възмутена от нея  и само това помня ) като бебе и сега от немай къде го е прибрал,защото няма други наследници  Thinking А че Рамзи е психар и иска да се докаже/покаже пред татенцето  Sick
За Тивин много ми се промени мнението след Историята.Много силен характер,истински лъв.Брутален,но голям стратег.Може пък Тириончо на него да се е метнал  Mr. Green

# 622
  • Варна
А както сам каза, по-добре да няма други наследници, за да не реве Дебелата Валда.
Аз си мисля, че Рууз и Рамзи са си лика прилика, само дето Рууз е стратег.

Мисля си,че са различни, Рууз е психопат, лишен от емоции, но правещ разлика между редно и нередно. Докато Рамзи си е обикновен садист маниак.

# 623
  • Варна
О,един дол дренки са си и двамата  ooooh! Нали Роуз го е изоставил/хвърлил(някой да ми припомни цялата случка,че не бях много впечатлена/възмутена от нея  и само това помня ) като бебе и сега от немай къде го е прибрал,защото няма други наследници  Thinking
Рууз не е изоставял Рамзи. Напротив в момента в който е разбрал,че е негово дете го е признал за копеле и се е погрижил за мат.  благополучие на него и майка му.

# 624
  • Варна
Бъркам ли или Рамзи стана Болтън с декрет на краля, а не защото Рууз го призна (в книгите)? Би било важно! Рууз е много по-близо до Тивин, но започва от много по-низко. Имам усещането, че и той ще умре от свой наследник ... иначе би станал Крал на Севера. Не мисля, че е психо ... дисциплина и перфекционизъм. Някой може ли да посочи проява на безпричинна жестокост от Рууз?

# 625
Рамзи е отгледан като лордски син, в семейната крепост като Джон Сноу. За сравнение само едно от двайсетината копелета на крал Боб е получило подобна чест и то защото майка му е била от благороден произход.
Колко много по-ниско е Руус от Тивин? Единият е гранд-лорд другия обикновен лорд

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 15:54 от Mrs. Swift-Kloss

# 626
  • Варна
Бъркам ли или Рамзи стана Болтън с декрет на краля, а не защото Рууз го призна (в книгите)? Би било важно! Рууз е много по-близо до Тивин, но започва от много по-низко. Имам усещането, че и той ще умре от свой наследник ... иначе би станал Крал на Севера. Не мисля, че е психо ... дисциплина и перфекционизъм. Някой може ли да посочи проява на безпричинна жестокост от Рууз?
Изнасилването на майката на Рамзи и убиването на съпруга й.
Рамзи е бил признат за копеле от Рууз още щом е научил за него, краля го узаконява като наследник вече много по-късно.

# 627
  • Варна
Рамзи е отгледан като лордски син, в семейната крепост като Джон Сноу. За сравнение само едно от двайсетината копелета на крал Боб е получило подобна чест и то защото майка му е била от благороден произход.
Колко много по-ниско е Руус от Тивин? Единият е гранд-лорд другия обикновен лорд
Единият е най-богатия лорд на Вестерос, а другия васал на най-бедния ... в началото. Тивин има 10 пъти повече от всичко ...

Ранзи Сняг е добре гледано копеле ... Рамзи Болтън е наследника на Гаранта на Севера!!! Разликата е огромна! И е с декрет на Томен(Тивин).

# 628
  • Варна
Каква е идеята да сравнявате Рууз с Тивин? newsm78

# 629
Ааа който ги сравнява да доказва, за мен и двамата са изключителни  Peace

ВВ парите не са всичко моето момче, Мейс Тирел е типично доказателство

Общи условия

Активация на акаунт