Зоната- тема 2

• 26 227
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Оптимист по принуда
Хванах промоцията и досега гледах филм, докато малката спи - Serena, малко тягостен, не знам дали ми хареса. Confused

Бела, знам аз, знам, че кафенцето си е хубавко по друг начин - млекце, захарчица, пък и като гледам и с други благинки  Simple Smile

# 316
Бела, знам аз, знам, че кафенцето си е хубавко по друг начин - млекце, захарчица, пък и като гледам и с други благинки  Simple Smile

Да не вземеш да го споменеш в темата за 90 ДД  Laughing

# 317
  • Оптимист по принуда
 smile3505
Скрит текст:
Ти отказа ли се?

# 318
Заради здравословни причини иначе бях много доволна.

# 319
  • Бургас
Аз се навих да правя диетата на Червенкова. Даже се записах във една фейсбук група. И докато чета другите как я правят свалих 1.5 кг. Явно действа диетата  Whistling

# 320
Мен ме е страх от тая диета. Не за друго, а за да не заприличам на самата Червенкова  Crazy

# 321
Лина, една приятелка я прави тази диета, но само 12 дни без да я повтори - започна да я боли коремът и да и пада кръвното, та се отказа. Иначе веднага имаше ефект, на първата седмица беше свалила 4 кг. Аз само като чух, че два дни се кара на кисело мляко и я отписах. Никога не съм спазвала диета, не че нямам нужда де, но не е за мен тази работа Simple Smile

Червенкова я видях в лайфа на Биг Брадър и честно казаноо не забелязах да е отслабнала кой знае колко. Whistling

# 322
  • София
Лина, Жаки май я прави тая диета и нищо не се случи Rolling Eyes

белла, да те питам за телефона нещо пак  Embarassed Мога ли да си сменя мелодията за известяване за смс, обаче да е различна от тази, с която ме известява за разни ъпдейти и тям подобни? Защото успях да я сменя, но се оказа че я променям за всички тези неща. А на мен ми се ще да разбирам дали е смс или нещо друго още преди да си видя тел.

# 323
  • Бургас
На една приятелка мъжа и свали 15 кг и още ги пази. Иначе Червенкова я мернах в Лайфа и във фейса е страшна,ама ми се чини, че е от друго, а не от диетата. На Жаки сега не и е много до диети, но и всяка действа различно на различните хора

# 324
  • Другата България
Аз пък идвам да се оплача, че докато се моткам нагоре - надолу, темата на Популе заключена! #Cussing out
Очертаваше се като поредния шедьовър на както каза някой САМОчеткане на поизвехтяло его. Mr. Green
Талант обаче има жената за такива забавни теми. Joy
Твърдо против диетите съм. Никога не съм пазила, никога, ужасявам се от слаби хора и винаги свързвам отслабването с болести. Всичките ми познати и приятели казват, че е от естествената ми регулация Sunglasses bowuu /не съм сигурна какво е това/ да ям постоянно и да не качвам нищо. Винаги съм била около 60-65 кг. при ръст 172. И колкото повече се гледам в огледалото, толкова по - слаба се виждам, нещо обратно на анорексията е при мен, нагъвам бирена мая и мед с орехи и лимон целогодишно.
Знам, знам, не съм в ред. Crazy

# 325
  • Варна
Аз съм пред дилема-нервите ли да успокоявам или болката в крака.
Мери, по обявените от теб мерки си слаба. Simple Smile Що ги мразиш слабите?

# 326
  • София
Аз съм 172 и 64 кг... не мога да се гледам просто. Ужасно кюфтеест вид имам. Моите килограми са 55. Само дето от 6 години не съм си ги достигала

# 327
  • Луната ни пази
Аз съм 172 и 64 кг... не мога да се гледам просто. Ужасно кюфтеест вид имам. Моите килограми са 55. Само дето от 6 години не съм си ги достигала
Моля те, изглеждаш супер.

# 328
  • Другата България
Аз съм пред дилема-нервите ли да успокоявам или болката в крака.
Мери, по обявените от теб мерки си слаба. Simple Smile Що ги мразиш слабите?

Не мразя, Стейс, просто не съм добре с канчето. Баща ми /лека му пръст/ почина от рак /недоказан, но... Sad/, и беше останал...от тогава нещо ми бръмна и всяко отслабване свързвам с болести, лоши неща. Изпитвам панически страх някакъв. И цяла зима колежки говорят за диети и как да отслабнат, аз другата крайност. А и е ген, наистина много ям и нищо не ми се лепи. Ходя и на тренировки, но не за отслабване, а за стягане и раздвижване, не мога да се лиша от тях.
Абе нали ти казвам, пълно куку. Crazy

# 329
Онна, можеш, да. Или смени ринг тона на смс от настройките или смени тона на известията пак от там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт