От коя възглавница сте доволни?

• 96 978
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
РРР, тъкмо идвах да ти споделя, че вече не може да се връща и там, но ти си прочела.
Отделно имам точно тази възглавница. На мен НЕ ми е удобна. Имам още 2 такива с нарязана пяна и заключението, което съм си направила е, че в началото като легна се чувства добре, но в течение на нощта, пълнежът се измества и ми става неудобно. Това съм го забелязала и при трите възглавници, които имам с рязана пяна. Аз ли съм дефектна - не знам.

# 286
  • София
РРР, тъкмо идвах да ти споделя, че вече не може да се връща и там, но ти си прочела.
Отделно имам точно тази възглавница. На мен НЕ ми е удобна. Имам още 2 такива с нарязана пяна и заключението, което съм си направила е, че в началото като легна се чувства добре, но в течение на нощта, пълнежът се измества и ми става неудобно. Това съм го забелязала и при трите възглавници, които имам с рязана пяна. Аз ли съм дефектна - не знам.

Много благодаря за мнението!
Честно казано по-удобна възглавница от латексовата на Екон не съм имала, наистина стабилизира врата и можеш да си спиш и по гръб, и настрани... Но сега развалиха качеството, пък аз смених матрака и старата ми (на Екон) ми е висока и не ми е удобна.
Възглавниците трябва да имат тестов период и срок на връщане като всеки друг артикул. Не знам защо я обявиха повсеместно за "бельо" и край.
Продължавам търсенето.... Накрая ще си купя обикновена за 10 лв, поне да установя каква височина ми е удобна.

# 287
То и качеството на матраците развалиха.
Нищо не е като преди.
Пробвайте с възглавниците на Магнифлекс, но и там чух, че е паднало качеството. Там поне може да смените с друга, в рамните на една-две нощи.

# 288
У нас всички възглавници от мемори-пяна не ни харесват. Легнеш и уж удобна, а като пяната се затопли от топлината на човека и става мека и пропадаща.

На тазгодишния коледен базар пред НДК една фирма предлагаше възглавници с пълнеж от разни зърнени култури. Не бяха евтини хич. Естествено не си купих, ама ще взема да купя едно чувалче с някакви дребни зърна и ще го сипя в един протектор с цип..... Ще им се незнаЙ и възглавниците Simple Smile

Нещо такова бяха, но не беше тази фирмата:
https://www.minkovhome.bg/?utm_source=google&utm_medium=paid&utm … WK6YaApMJEALw_wcB

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 17:39 от petiaivanov

# 289
У нас всички възглавници от мемори-пяна не ни харесват. Легнеш и уж удобна, а като пяната се затопли от топлината на човека и става мека и пропадаща.

На тазгодишния коледен базар пред НДК една фирма предлагаше възглавници с пълнеж от разни зърнени култури. Не бяха евтини хич. Естествено не си купих, ама ще взема да купя едно чувалче с някакви дребни зърна и ще го сипя в един протектор с цип..... Ще им се незнаЙ и възглавниците Simple Smile

Нещо такова бяха, но не беше тази фирмата:
https://www.minkovhome.bg/?utm_source=google&utm_medium=paid&utm … WK6YaApMJEALw_wcB
Ох, моят съпруг така се поти нощем, че ако му сложи тези семена, като едното нищо ще покълнат… 🤷🏼

# 290
На мъжете нищо! Само за нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт