90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 040
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Мими, честит рожден ден! Много здраве и усмивки! Весел празник и от мен! ММ сигурно ще си дойде с голям подарък  hahaha hahaha
Да се надяваме....че наистина ще е ГОЛЯМ hahaha hahaha hahaha

# 556
Ману, аз те помня и се чудя и след предния път къде изчезна като пролетен сняг  newsm78. Успех този път, а миналата година според мен не трябваше да я прекъсваш. Дано успееш този път цялата и да има желания успех  Hug. Отказа ли се от спининга?

Стаси  Hug ти как си? Радвам се, че ме помниш. Ти още ли си на режима ли в почивка?
  Изчезнах защото нямаше ефект, дано нещата са се променили и този път е ефективна. Спининга ми е адски скучен, ходих на фитнес. Открих че тренировката ми там с инструктора се припокрива с нещата които прави Руми Илиева и вече тренирам с нея вкъщи. Освен това ще имам първокласник и фитнеса ми отнемаше много време. Чувствам се невероятно добре като спортувам Wink

# 557
  • Пловдив
Ману,и аз те помня от миналия път.Дръж здраво този път и ще има ефект,не се предавай.  Hug

# 558
  • Габрово
Добър ден!
Мими,честит рожден ден!Бъди здрава, щастлива, обградена с любов и положителни емоции! Бъди харизматична, чаровна, обичана и уважавана!Подарявам ти торта и цветя   :*    Hug

# 559

Мими разсмя ме с ТМ......Тамара я една бърза снимка за съпруга на рожденичката  hahaha

Слушам и изпълнявам babydust7

Мими това е специално за ТМ

# 560
Добро утро банда!  Hug Hug
Мими , Честит Рожден Ден! Всичко най-хубаво ти желая!   bouquet
От вчерашния моно бананен ден съм -700гр. Днес ми е водния....  ooooh! ooooh! ooooh!
Ману Успех  Hug  Не се предавай!!
Лек ден на всички! После ще ви нагледам Hug Peace Peace

# 561
   Христиче, Мими - благодаря ви Hug Обещавам!

# 562
Е не, не е истина Simple Smile Simple Smile Simple Smile, Днес направо ме РАЗТОПИХТЕ, благодаря ви мили приятелки....!!! Тамаркеее,  Hug пък ММ като види снимката направо ще се откаже от ресторанта и ще поиска да си останем у дома hahaha hahaha hahaha
Ману и аз те помня, два пъти май се опитваше да почваш диетата, но без ефект оплакваше се , че не сваляш.....стягай се, сега е най готино да се прави, все още има плодове и зеленчуци, а летните почивки, с многото ядене, са приключили....!!! Hug

# 563
  • Targovishte
МАНУ   bouquet Добре си завърнала в темата  Hug Успех с новата врътка, и... повече инат този път!!!

# 564

Курдов, удари ли чашка бяло вино....за теб я сложих...Наздраве! Simple Smile

# 565
  • Targovishte
МИМИ  Hug Hug Hug Hug Hug Разбира се, благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 566
Мимиии, Честит Рожден Ден! Радвам се, че се появих навреме, за да ти честитя точно на теб! Желая ти да си здрава, щастлива и от всичко най-хубаво по много в живота!  Hug  bouquet Мммм, избрала си перфектната торта с шам фъстък.

Иначе днес правя плодов ден. Вчера беше един от онези прекрасни дни, в които с кучето се разхождахме в гората и набрах лешници, една огромна кутия с боровинки напълних. Отделно крушата, ябълката и лозницата в градината ни са народили. Ииии се чувствам като дете на село, много е вкусно като всичко е домашно и има онзи сладък вкус, който все по-малко можеш да улучиш в купеното от магазина.

Благодаря на всички за хубавите думи, но не мисля нито да качвам, нито да отслабвам повече - така се чувствам перфектно и се харесвам. Успех и на вас!  Hug

# 567
kurdov, ти нали не пиеше алкохол? Или специално заради случая?
Мими, честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко най-добро! От мен имаш едни немски наденички, друго не мога да измисля hahaha hahaha

# 568
Мими, чаровнице, честит празник! newsm59  Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift
Сърдечно ти желая даси здрава, щастлива и много обичана!

# 569
Мимиии, Честит Рожден Ден! Радвам се, че се появих навреме, за да ти честитя точно на теб! Желая ти да си здрава, щастлива и от всичко най-хубаво по много в живота!  Hug  bouquet Мммм, избрала си перфектната торта с шам фъстък.
Благодаря сърдечно, радвам се, че се появи и ти......и харесахте тортатата!!! Simple Smile Simple Smile
Охаааа и специалните почерпки наденичките, торти, цветяяяя .....прекрасните комлименти.....много ме трогнахте.....благодаря момичета и момчета, не мога да изброя всички поименно.....днес е един от най слънчевите ми дни! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 13:37 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт