FEAR The Walking Dead

• 56 447
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Sway , надеждата умира последна  Laughing

# 76
  • Be realistic - plan for a miracle.
А някой от вас чел ли е комиксите? Simple Smile Ако не - горещо ги препоръчвам, чела съм първите 100 броя, получих ги като подарък за... Св. Валентин миналата година  Grinning

# 77
Аз съм ги чела всичките и продължавам. Само последния брой не съм. Тегля ги от нета.

Хубав подарък си получила  Sunglasses

# 78
  • Вестерос
Аз чета други книги, нямам време за тях, но пусто любопитство искам да знам историята от началото Blush

# 79
Тиф, четат се бързо.  Peace Комикс е все пак. На мен ми беше първият комикс.

# 80
  • Gotham City
Изгледахте ли, зомбенца?

# 81
Ооо Йес  Rolling Eyes

Не знам дали защото карах кростренажора почти през целия епизод, но ми се стори много динамична серийка. Страхотна беше, а финалът ми беше леко забавен. Тия са големи балъци  hahaha
Скрит текст:
Видяха няколко униформени и помислиха, че всичко си влиза в нормата  Joy

# 82
  • Gotham City
Ооо Йес  Rolling Eyes

Не знам дали защото карах кростренажора почти през целия епизод, но ми се стори много динамична серийка. Страхотна беше, а финалът ми беше леко забавен. Тия са големи балъци  hahaha
Скрит текст:
Видяха няколко униформени и помислиха, че всичко си влиза в нормата  Joy
Относно финала
Скрит текст:
аз понеже го бях видяла, тъй като превеждах субтитри за мъжлето, но така се изсмях като каза, че всичко ще бъде наред, а моя вика "Да, сега ще има бронирани зомбита, супер  Mr. Green "

# 83
  • Ænima/Albuquerque
Не съм гледала, не съм гледала.  Listen

# 84
  • London
Много ми харесва как върви сериала. Едно такова реалистично. Лека полека.
Много истинско.
Тая Мадисън нещо не ме кефи. Всички други са ок.

# 85
  • София
Вече мога да кажа, че имам проблем.
Минаха три епизода а не съм съпричастен към никой от групата. На TWD още след пилота си имах любимци, а тук 3 серии и нищо. Няма емоция, някак си не ми пука за нито един от тях и не знам дали е в мен причината или в каста и режисурата, уфф.  Confused
Иначе отново да похваля за атмосферата и реализма.

# 86
Вече мога да кажа, че имам проблем.
Минаха три епизода а не съм съпричастен към никой от групата. На TWD още след пилота си имах любимци, а тук 3 серии и нищо. Няма емоция, някак си не ми пука за нито един от тях и не знам дали е в мен причината или в каста и режисурата, уфф.  Confused
Иначе отново да похваля за атмосферата и реализма.

Пфу, и аз така. Съпричастна съм само на зомбитата.  Laughing

# 87
  • Gotham City
Аз май най-много симпатизирам на Ник, за момента ми се вижда единствения, който вижда реално ситуацията. Е и Дейниъл, ама пък той ще умре 100% като тръгне да търси доктор, така че  Mr. Green

Мадисън определено ме дразни. Много ми е смотана  Laughing на моменти визуално ми напомня Андреа

# 88
Тези тъпунгери не ги виждам как ще оцелеят. Тъпи, тъпи, та чак вдлъбнати.

# 89
  • Ænima/Albuquerque
Въобще не ми трябва да съм съпричастна, или да съчувствам на някого, за да ме кефи нещо и да го гледам. TWD го зарязах на първи сезон, понеже имаше мега дразнещите персонажи - към вас гледам, Лори, Андреа и Шейн. Добре, че изпопадаха, като круши по-натам, че едвам закрепих да гледам наново.

В този смисъл - тук засега никой не ме дразни толкова, че да чакам с нетърпение да го посекат (към теб гледам, Лори). Бившата и Мадисън не ме кефят обаче. Мадисън, понеже има нещо в мутрата, дето не мога да спра да го зяпам, а бившата, щото ми се вижда неква подлярка.
От щерката може и да се получи нещо. 

Общи условия

Активация на акаунт