FEAR The Walking Dead

• 57 104
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Gotham City
Хареса ми епизода
Скрит текст:
Стренд ме ядосва, въпреки, че се държи адекватно за ситуацията, но пък от друга страна, мисля, че азиатката може да се справи с доста ситуации, та си е загуба до някъде, че ги отряза... буквално.

Сега се сетих, че щеше да ми е интересно да покажат онова нърдчето, ученика на Мадисън как се справя. Изглежда той беше наясно какво се случва хахаха сигурно някакво геймърче  Mr. Green

И как да не го обича човек
Скрит текст:

# 451
Чуден епизод. Браво на децата, а Алиша вече направи зомби-кръщенето. Ник май случайно стигна до откритието спасяващо живот.

# 452
Шапката отиваше повече на Ник, отколкото на Алиша  Mr. Green

# 453
Забравих да допълня, че много беше гадно как Крис уби човека в самолета. Sick
Не че не трябваше, а че го мъчеше доста дълго време. Но нищо, ще се научи. Първо да се научи зомбита да убива, после хора  Laughing

# 454
  • София
От всички бавноразвиващи се в тоя сериал, най-много ме дразни Мадисън, искам първа да умре.

Не че не трябваше, а че го мъчеше доста дълго време. Но нищо, ще се научи. Първо да се научи зомбита да убива, после хора  Laughing

Е, ще те видим тебе как ще убиваш с части от тролей. Mr. Green

# 455
Не че не трябваше, а че го мъчеше доста дълго време. Но нищо, ще се научи. Първо да се научи зомбита да убива, после хора  Laughing
Мисля, че го уби с втория удар или човекът при втория удар умря от счупения гръбнак, но  зомбяса, затова продължи да мига. Очите му бяха побелели.
Смятам, че Крис е научил (не се знае, дали все още е осмислил информацията), която в другия сериал дълго отказваха да приемат - че ако се умре без разрушаване на мозъка=зомбясване.
Тук бързо се учат - например наркоманът (не се сещам, как се казва  Laughing  )  от раз проумя, как да се движи между тях, без да го усетят.

# 456
От всички бавноразвиващи се в тоя сериал, най-много ме дразни Мадисън, искам първа да умре.

Е, ще те видим тебе как ще убиваш с части от тролей. Mr. Green

Да бе, ще си играя. Прекършвам вратлето. Чисто и безболезнено  Joy
sinergon2, няма как да се зомбира толкова бързо.

# 457

Да бе, ще си играя. Прекършвам вратлето. Чисто и безболезнено  Joy
sinergon2, няма как да се зомбира толкова бързо.

Що? Да не би да изглежда недостоверно?   hahaha

# 458
Да. Не се зомбират за три секунди. Той си беше жив.
Трябва да видя сцената.

# 459

Да взема да се съглася с теб ли?  hahaha И мен ме дразни. Цяла серия се разхождаше кахърно из яхтата...

# 460
Мда, тя май досега само едно зомби утрепа  Crossing Arms аматьорка. И много мрънка, ама много.

# 461
  • Gotham City
Мадисън  Close ужасна ми е, ама много, много!!!

# 462
Нело, тоз път ще те замервам с яйца  easter

Изгледах втора и трета серии нЕкои наблюдения.
  • Мадисън ще е Алфата, трябва и време, Травис не е от това тесто.
  • Раздават го семеен сериал, не очаквам никой от основната група да даде фира въобще или поне преди края на трети сезон.
  • Както гледам си имаме и гей не му бях обърнала внимание по-рано, но сега ми вади очите  Twisted Evil

пп Спойлери за нетърпеливите за 4-та серия
Скрит текст:
1. Who is Strand talking on the phone to?
The guy's name is Luis Flores, and he's an associate of Strand's business partner, Thomas Abigail. Yes, note the last name. It's pretty obvious the boat belongs to Thomas and not Strand.

2. Any big surprises this week? Yep!
Strand is gay and has a kiss with his lover. Didn't see that one coming!

3. Why is Nick naked and covered in blood?
Nick is sent by Strand to meet Luis so that they can rendezvous with the Abigail. He swims ashore naked & then, covers himself with blood like he did in the last episode as camouflage while he locates Luis.

4. What is Nick carrying when he swims to shore?
He's carrying his clothes so that he can redress once he reaches the shore.

5. Who is in the raft when Chris asks 'Should we shoot them?'
The people on the raft are the "pirates" that Alicia had been talking to who pretend initially to be an innocent family in distress.

6. Why are they being attacked by this new people? What are their reasons?
We don't know everything, but they appear to be "pirates" just like Strand labelled them. Just opportunists who go around taking advantage of the situation and stealing people's stuff.

7. If we get to know Strand’s real intentions, does his actions thus far seem justified?
We get Strand's full backstory in a series of flashbacks, but I can't really say his actions are justified -- at least not yet.

8. In the sneak peek we see a helicopter, what is that about?
We don't really know who's in the helicopter but I would guess the military. When Nick swims to shore, he initially stumbles on what appears to be a former survivor or military camp, thus perhaps the helicopters above.

9. Why is Strand taking the group to Mexico?
His business partner -- and lover (YES, you read that right!) -- has a secluded home in Mexico and believes they will be safe there.

10. Can you tell us something about how the episode ends?
The episode ends with most of the pirates dead, but the remaining ones, Connor (their leader) and Jack, played by actor Daniel Zovatto (the only one who actually decent), manage to kidnap 2 of our characters.

Major cliffhanger. (Seriously?) As you probably can tell, a VERY intense episode, and IMO, the best one this season thus far! Enjoy!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 00:36 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 463
  • София
Бум, не знам как винаги си избираш най-дразнещите персонажи, които нормалните хора искат да удушат с голи ръце. Joy

Иначе винаги умират тези, които не харесвам, дано и с тая да е така.

# 464
Отново ще е весел и този понеделник   Party

Общи условия

Активация на акаунт