FEAR The Walking Dead

• 57 077
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
И аз гледах.
Скрит текст:
Според мен Странд не е абсурден. Но нямаше как да не оцени жеста на Мадисън и да и го върне  Peace Не е чак такъв неблагодарник.
Мадисън почна да се калява. Браво на нея. За пръв път виждаме да се разменя зомби срещу жив човек  Joy умрях си от кеф  hahaha
Крис е по-тъп и от зомби. Как можа да го застреля? Баща му и сестра му са отвлечени, а той мисли за мъст и не осъзнава, че няма какво да разменят. Келеш с келеша. Да мре.
Алиша е също дразнеща. Като разгонена 15 годишна пикла се държи. Отношенията и с този са абсурдни. Една нормална жена няма да реагира така. Лично аз ще съм бясна, че са ме измамили и най-малкото ще го спукам от бой. А тя така лигаво гледаше през цялото време. И като се отдалечаваше с лодката все едно губи любовта на живота си  ooooh!
Приятелят на Странд засега не ми допада. Ама е глупав. Тръгнал да ми се притеснява, че нямал пари за подкуп. Какви граници те гонят бе. Митничарите са изпапани. Joy

# 496
Ми героинята не е на 15, на 16 е  hahaha
май не се усещате, че само наркомана е малко по-голям, Алиша и Крис са пубери

# 497
 Joy
Права си. Ама все пак предвид апокалипсиса е редно да порастнат и да не се занимават с глупости.
Миналия епизод жмуньото Крис леко мрънкотеше, че нямало да си намери приятелка  hahaha Света се разпада, а той за секс мисли. Всъщност защо не. Трябваше просто да опъне мексиканката  Joy Joy
Аз съм си доста недоверчива, още от рождение. В нормална обстановка няма да си лафя така с непознат, а тази ще ми води задушевни разговори, щото била самотна. А яхтата и пълна с роднини.

# 498
  • BG
Интересен беше епизода
Скрит текст:
Странд добре постъпи, че се съгласи да им даде половин ден отсрочка. Мадисън се взе в ръце, ще излезе силен характер накрая, Ник ми се струва, че вече няма да има нужда от дрога, апокалипсиса напълно замени нуждите му и му даде  тръпка, която да замести наркотика, спасен е Mr. Green
Но Крис,, ех, това момче, имах надежди, че ще се вземе в ръце, а с е оказа много слаб, жалко, може би му е нужно повече време. Офелия е някак излишна и присъствието и безсмислено, но пък е стимул за борба за железния си баща, така че това е ролята и за сега WinkИзненадах се, че мацката от сала е при тези гадните, историята с Джак ще има продължение вероятно. Идеята за замяна със зомбиран беше уникално добро решение, някак твърде лесно се измъкнаха накрая, баш като на кино Grinning

# 499
Да, беше лесно. Нали уж имаха много хора.  Mr. Green

# 500
Аз изоставам доста, но ще чета. Laughing

# 501
  • София
Много добре си се развива сериалчето. Алиша много силна в последния епизод. Използва Джак, но после щеше да си го изостави. Върна се сама за баща си, него го нямаше и нямаше как да не се върне след това. Но така или иначе изостави Джак. Ехее, радвам се, че познах, че Алекс ги е издала на Конър. Според мен и по-нататък ще им се срещнат отново пътищата, както и с Джак това не беше последната им среща според мен.
Даниел обаче чува гласове, ха сега де. Не отиват на добре нещата там.  Shocked

# 502
Даниел нали е бивш военен. Нещо май го преследват кошмари наяве  Mr. Green

# 503
Хубав епизод, но продължавам да не тръпна в напрежение. Някак знаем, че ще оцелеят и не ги поставят в супер крайни и напрегнати ситуации. Ей това не ми харесва засега.

Децата са си страхотни. И Крисче  Sad Как го тормози оня по болната тема. Ми ще го убие, няма да му прости я.
Алиша е слънце. Nature Sunny

# 504
Хубав епизод, но продължавам да не тръпна в напрежение. Някак знаем, че ще оцелеят и не ги поставят в супер крайни и напрегнати ситуации. Ей това не ми харесва засега.

Децата са си страхотни. И Крисче  Sad Как го тормози оня по болната тема. Ми ще го убие, няма да му прости я.

На мен от втория епизод вече ми дойде тръпката и сега го чакам с нетърпение.
И си права. Сякаш наистина ги пазят. Но е напълно възможно да стане като с Одещите. Накрая на сезона да убият някого. И така всеки сезон.

# 505

Е все едно оригиналните не ги пазят, има си едно ядро непокътнато.
Харесва ми и на мен еволюцията на децата.

На Ваканция в Мексико
Скрит текст:

Nature Sunny
Скрит текст:

# 506
Супер. Ще пристигнат. И какво ли ги чака там   smile3508

# 507

1. Е все едно оригиналните не ги пазят, има си едно ядро непокътнато.
2. Харесва ми и на мен еволюцията на децата.

1. Веднага се сетих за Рик в танка. Инфарктна сцена в началото на сезона. И още, и още. Тук липсват такива моменти.
2. Супер са хлапетата!

# 508
За мен е различно, и точно това ми харесва, има съвсем друга динамика на яхтата.
Виж в момента какъв добър екип са, как се допълват със знания и умения.
Сцената където групово неутрализираха Рийд беше супер, гледах си я няколко пъти на забавено,
много добра хореография.

Спомена се горе колко е яка идеята да се замени зомби за жив човек,
в комикса това го направи Неган, така всъщност загина лекарката.

# 509
Съгласна, Бум, и аз си го харесвам. В другият сериал са на суша и е нормално зомби-стреса да е по-силен. А и след като знаем, че всички носят вируса, тук самото заглавие ме кефи колко е двусмислено.

Общи условия

Активация на акаунт