FEAR The Walking Dead

• 57 022
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • BG
Скрит текст:
Според мен не лъже.Това което прави различен този сериал от Ходещите основно е отношението към зомбитата, усещам че тук се опитват  да прокарат идеята, че зомбитатате са новия свят и хората са само натрапници в него. На два пъти вече: първо онази Силия ли, как и беше името, не помня вече, сега във 2 еп. ни показват как съвсем съзнателно хранят зомбитата, като че е нещо нормално да се грижат за тях. Ненормална работа.

# 586
Добра серия. Simple Smile
Ник отново прояви хитрост и съобразителност.
Мадисън и Странд колко сладко се напиха, хаха  Grinning

Но се случи едно от най-важните неща до тук в сериала, а и изобщо и в двете шоута
Скрит текст:
Ухапан ли е наистина Алехандро или лъже??? Досега не сме срещали герой, който да е оцелял след ухапване от зомби. И не говорим за ампутация на крайник, а да се пребори самия вирус. Или лъже, за да го почитат или ставаме свидетели на нещо знаково и кардинално. Simple Smile Е, не че това е някакъв шанс за човечеството, но явно все пак има хора (колкото и малко да са), които имат естествен имунитет срещу този вирус (това винаги го е имало при всички смъртоносни пандемии)

Скрит текст:
И аз това си мислех. Или е наистина ухапан или лъже. Но наистина има хора при вируси оцеляват. Някакъв шанс е, но в тия условия как ще откриват лекарство не знам.
А Мадисън и Странд ще се оправят. Виж как хубаво се наредиха зомбитата. Готови за трепане, един по един.  Mr. Green

# 587
  • London
Най-накрая серия, която става за гледане!

# 588
Скрит текст:
Според мен не лъже.Това което прави различен този сериал от Ходещите основно е отношението към зомбитата, усещам че тук се опитват  да прокарат идеята, че зомбитатате са новия свят и хората са само натрапници в него. На два пъти вече: първо онази Силия ли, как и беше името, не помня вече, сега във 2 еп. ни показват как съвсем съзнателно хранят зомбитата, като че е нещо нормално да се грижат за тях. Ненормална работа.

Действието се развива в Латинска Америка. И до ден днешен смъртта заема сериозна част от техните вярвания и ритуали. Снимки от карнавали: https://www.google.bg/search?q=mexican+death+rituals&client= … =1600&bih=762
Скрит текст:
 Особено човешките жертвоприношения са били в основата на латиноамериканските култури. Красивите пирамиди са били сцени, откъдето целият град да наблюдава, как вадят на живата жертва сърцето. Фолклорна възстановка на жертвоприношение на маите  Sick  

# 589
  • София
Крис си е завършен социопат
горкия татко...

# 590
Крис си е завършен социопат
горкия татко...

Абсолютно. Или пък може и да се оправи. Кой знае. Но едва ли. Върви по стъпките на Неган  Mr. Green
Хареса ми, че показаха всички този път.

# 591
Не мога да се сетя до кой епизод гледах. Тази малката си кореспондираше с някакъв по радиостанцията, но така и не видях кой беше. Да ме ориентирате за епизода, за да знам от къде да продължа?

# 592
Не мога да се сетя до кой епизод гледах. Тази малката си кореспондираше с някакъв по радиостанцията, но така и не видях кой беше. Да ме ориентирате за епизода, за да знам от къде да продължа?

Бая назад си  Mr. Green
Не знам кой епизод е. Сваляй всичко и виж къде е.

# 593
  • София
Аз съм до почивката, когато се разделиха. Новите не съм ги гледала.

Умря ли някой от основната група след това?

# 594
Никой не се гътвал до сега.

# 595
  • London
Аз съм до почивката, когато се разделиха. Новите не съм ги гледала.

Умря ли някой от основната група след това?
Чи как ши умрят някой?! То серияла е любовен!

# 596
  • София
Който се е любил досега, любил се е, сега се разделиха, време е да умират.

# 597
  • София
е ся залюбиха се Ник и Лусиана  Grinning

# 598
Мда, прехвърчаха искри.
Добро епизодче. Доволна съм.

# 599
  • BG
И с този сериал наваксах
Скрит текст:
следащия еп. ще има май зомби нападение в убежището на Ник.
Най-интересна ми е групата в хотела, много са изобретателни и малко като по чудо се спасиха негъра и каква беше, забравих и името.
Нещо много флегматични ми идват зомбитата тук, не знам, но в Ходещите някак си по-трудно беше да се справиш с тях, особено ако са в по-голяма група.

Общи условия

Активация на акаунт