МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
на вкус и вид е като домашните,но не толкова жилаво...от 2год,само такова взимаме и много вкусни манджички стават с него Peace

В Хепи също се ползва само това пиле.

# 256
  • Русе
Да добавя последно за това пиле и спирам - тази седмица е на промоция в Кауфланд.

# 257
  • Варна
Благодаря за отговора. В началото си помислих, че става въпрос за рецепта, но след като видях снимката се сетих, че го бях мяркала това пиле някъде, но все още не съм го пробвала. Дано наистина е по-чисто и хубаво както казвате. В днешно време е доста трудно да се намерят хубави продукти като цяло. Да видим какво пиле ще сготвим утре.

# 258
Здравейте, момичета, и аз се присъединявам към вас с моното на ВЧ, от което мисля да пропускам сутрешните хапове. Днес първи ден на пилешко, картофените минаха безпроблемно, но и резултатът е никакъв- няма нито плюсове, нито минуси. От сега си мисля зеленчуците и по този повод да питам има ли проблем да се хапва зелен боб задушен или трябва да са само пресни салати? Интересува ме и може ли да се пие лимонов сок преди хранене?

# 259
  • Sofia
може да се хапва зелен боб,както и да се овкусява с лим.сок

# 260
не може зелен боб
и царевица, и гъби не може, преди да си питала Simple Smile

# 261
не може зелен боб
и царевица, и гъби не може, преди да си питала Simple Smile

Абе нямах намерение, че не са ми от любимите, но благодаря Flutter. Само не казвайте,че и броколи не може, че и тях ги мисля. Със зеления боб какъв е проблема?

# 262
Herzen днес си лоша  Laughing вино не може, зелен фасул не може....  ooooh! всичко детско уби в мен  Laughing

# 263
Не виждам никаква причина да не се яде зелен фасул, още повече, че е нискокалоричен, има нисък гликемичен индекс и може да действа леко разхлабващо, което е крайно необходимо при тази диета.

Има много статии за него, това е първото, което видях

http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/25409-nai-vazhnite- … t-zeleniia-fasul/

# 264
Herzen днес си лоша  Laughing вино не може, зелен фасул не може....  ooooh! всичко детско уби в мен  Laughing

еееее, айде сега, от сутринта съм си признала за виното  Laughing

не знам защо не може зелен боб, има 2 фейсбук-групи с по 20хил. човека там и 'не можело' казват
Ваня Ч. е отговаряла на въпроси и в двете, гледали са интервюта и т.н
а и още когато излезе диетата, тия дни бяха салатени, не зеленчукови  Mr. Green

# 265
Ясно, много благодаря   Hug.

# 266
И аз да се запиша.
От утре съм при вас с мое си моно
Имам много за сваляне, но ще ги преборя гадните килца
Успех на всички   bouquet

# 267
# 268
Herzen   Hug Hug Hug