МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Охо...
Другата седмица евентуално (след операция съм).Но разучавам твоето предпочитано хранене.Знаеш ли колко се сваля с 4 -седмичното предизвикателство на jabot?
така, седнах на компютъра вече, да не се мъча с дебели пръстчета от телефона  Flutter
sun по-добре за адаптация яж кокосово и краве масло, маскарпоне, топено сирене и яйца
свлаянето както и при моното е индивидуално
ти месо прояде ли?

# 286
Вторите два дни от диетата на В.Ч. може ли да се ядат пилешки дробчета, воденички или сърчица!
нямам време за чета по-назад

# 287
моооооооже Simple Smile

# 288
Херзен,благодаря.
Бианка,и аз от този чай на Биопрограма съм доволна за 00.

# 289
  • Sofia
Вторите два дни от диетата на В.Ч. може ли да се ядат пилешки дробчета, воденички или сърчица!
нямам време за чета по-назад
не можело,макар че и аз един ден на сърчица изкарах и бях свалила

# 290
  • София
Ladvi, погледнах старите ти публикации - ти си свалила килограмите от първите 12 дена, нали? То и при мене май така ще се получи, като гледам резултатите. Макар че се старая да съм стриктна.  
Да. Аз смятам, че 4кг за 1м са напълно достатъчни. Не е стрес за организма. Сега ще видя какво ще се получи за следващете 24 дни. Ще ги въртя докато виждам, че свалям или докато стигна исканите от мен 55-56кг. Не е непостижима цел.

# 291
голям смях с може - не може  Laughing
в едната група във фейса и крилца не можело  Laughing
дробчета си бях поръчала в една пицария, ама миришеха на гадно и ги върнах  Sick
ядох крилца на скара

инка

# 292
Така, отчет от мен. За 24 дни -4кг. На зеленчуковите дни първо ядох ориз, а на вторите зеленчукови царевица. Пила съм бира и вино, но не всеки ден разбира се. Почивам 2 дни и почвам другата 24ка.
Имам и още 3 нарушения на 2 рожденни дни и едно излизане.
Сигурна ли си, че може тук ориз и царевица? Това са въглехидрати, като картофите. В други диети като 90-дд, са за такъв ден. Аз под зеленчуци разбирам домати, краставици, зеле и т.н.

# 293
ами нали тази монодиета е за топене на мазнини, а не е нисковъглехидратна - един ден е ВГХ другия - протеинов и се редуват.

# 294
ladvy писа още преди да започне, че не яде зеленчуци

# 295
  • Варна
След втори салатен - 0. За шестте дена от вторите 12 дни - само 200гр. надолу.
Вчера Ладви каза че и при нея е било така. Вие сваляте ли през вторите 12 дена?
Мисля че е нормално сега да не се свалят килограми, а организма да свикне и да задържи свалените, но все пак как е при вас? А така се доближава и до сваляне на килограми в разумни норми. Макар че на всички ни се иска да се случи чудо и да се събудим с перфектни мерки, ама това не става. 

# 296
+300гр от един картофен, ама то картофите са така при мен  newsm60
гадното пиле e днес

# 297
  • ...на безопасно
Аз днес приключвам 24 дена.
Около 5 кг съм надолу, личи ми. Доволна съм . От понеделник - пак.

# 298
Аз свалих на първите 12 дни 5 кг. След това качих 1 /но истински кг, не вода или др. неща Embarassed/. На вторите 12 - нищо, след около месец и нещо - трети 12 - само вариации около този 1 кг Rolling Eyes Но, намалените см отстанаха. Започнах четвърта 12 /това всичко в рамките на 4 месеца/, след дълга почивка от диети, но все пак контролирано хранене. При тези дни започнах да свалям бързо - за около 6 дни, свалих 3 кг, но.... след това почнаха едни съберинки, бирички, винце...., мъжът ми каза, че му е скучно с моите диети... и в резултат - това, което свалих в първите 12, това е.

Мисля, че при втората 12 има задържане на свалянето, но, и горе-долу на постигнатите резултати, което е добре. Може би, ако се направи по-бързо третата 12 може да има по значим резултат.

Толкова много думи, за да се стигне до извода, че всичко е индивидуално, и борбата с кг е епична и вечна, хах Laughing

# 299
Уффф едва привършвам първия ден на пилешко, как ще втория  ден newsm78 не ми се мисли...едвам ще дочакам  да зеленчуковите. Пиша си аз тук и си пия водата с лимон, и си мисля как само страдам да са отслабна 3-4кг  Joy

Сега те прочетох jfjallen голям инат имаш цели 4м да си на диета въпреки, че не си сваляла след първите 2х2. Аз бих се отчаяла, браво за волята ти.

Общи условия

Активация на акаунт