МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Bianka B. браво на теб  Hug
и мен ме мъчи повече лакомото дупе, отколкото глада

преместих дупка на колана  newsm19 newsm19 newsm19

# 346
Здравейте момичета, искам и аз да се присъединя към вас. Започнах диетата на 26.03 и за 3 дни свалих 1,1 кг. Но вчера имах тотално падение. Затова днес реших да разтоваря с плодове, утре ще мисля дали отново почвам същата схема или ще карам по един ден. Нещо два дни едно и също не ми се удава.

# 347
Здравейте момичета, искам и аз да се присъединя към вас. Започнах диетата на 26.03 и за 3 дни свалих 1,1 кг. Но вчера имах тотално падение. Затова днес реших да разтоваря с плодове, утре ще мисля дали отново почвам същата схема или ще карам по един ден. Нещо два дни едно и също не ми се удава.

Може да я караш и по един ден, отново ще имаш резултата. Давай и пиши как отслабваш.

Аз съм вече втори ден на риба, но килограмите нещо не искат да мърдат надолу така както аз искам.  От началото до сега  само 2кг. smile3511 .

# 348
  • Sofia
И аз нещо не мога да я направя,все нещо ме изкушава,уж малко,но провалям режима....а такива вкусни печени моркови,домати и цвекло направих Sad

# 349
И аз нещо не мога да я направя,все нещо ме изкушава,уж малко,но провалям режима....а такива вкусни печени моркови,домати и цвекло направих Sad 
Кажи как ги правиш   bouquet

# 350
  • Sofia
Много е лесно...нарязах морковите на дължина/около 2-3мм/,цвеклото на шайби,подредих ги в/у хартия в тава,посолих,малко зехтин и се пекат на вентилатор около 30мин. Доматите отделно ги пекох по същия начин,но нарязани на половинки,ползвах от дългите домати.

# 351
Много е лесно...нарязах морковите на дължина/около 2-3мм/,цвеклото на шайби,подредих ги в/у хартия в тава,посолих,малко зехтин и се пекат на вентилатор около 30мин. Доматите отделно ги пекох по същия начин,но нарязани на половинки,ползвах от дългите домати.
Благодаря ти, ще пробвам, че на зеленчуковите дни само на пресни салати не мога да издържа 😊

# 352
След плодовия ден -0.8кг. Така за 5 дни станаха 1.9 кг. Днес ще я крам на пиле. Успешен ден на всички и по-малко изкушения!

# 353
Благодаря ти, ще пробвам, че на зеленчуковите дни само на пресни салати не мога да издържа

*Mariana* , може да си сготвиш постно зеле. Купуваш зеле, нарязваш, в тенджера слагаш малко олио/зехтин  и малко сол, слагаш нарязаното зеле, бъркаш през 5 или 6мин. и ако е необходимо добавяш ш малко вода. Аз така вечерях в зеленчуковите дни. 

# 354
Благодаря!

# 355
  • Sofia
Днес ми е рибен ден и си взех филе от бял амур.Изпекох я във фурната на хартия с малко зехтин и подправка за риба,много е вкусна ,като пържола....няма тежък мирис на риба,остана и утре за закуска....а на обед ще правя миди с копър и чесън,вечерята ще измисля каква да е ...

# 356
  • София
Момичета, има ли някой режим БЕЗ мляко и млечни продукти? Трябва да ги избягвам поради здравословни причини, ама май навсякъде фигурират Sad

# 357
  • Sofia
Като не ти понасят - не ги яж,замени с нещо друго тези дни....

# 358
днес - кисело мляко и айрян
18 дни и минус 4кг  bowuu

Marleen прескочи ги или ги смени с яйца  Peace
аз правя кяртофите и  плодовете по един

# 359
  • София
Привет от мен!  Simple Smile Надявам се да приемате нови попълнения сред редиците на борещите килограмите.  Grinning Сменила съм много диети като най-голям резултат съм имала от Японското чудо и различни монодиети. Решила съм от понеделник да започна в диетата на Ваня Червенкова като включа и спорт в почивните дни.  (стига да се преборя с мързела  Embarassed) Много напълнях това лято, а по принцип лятото слабея, но пуста лакомия.  Mr. Green
Имам и един въпрос относно тази диета - олиото и всякакви сухи подправки са позолени така ли? Ясно ми е, че е препоръчително да се избягват, но се надявам да не е много фатално, ако си ги позволя.  Grinning
Успех на всички и много, много минуси!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт