Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 474
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
нарочно са ги събрали все зрънца.

# 1 771
Да разбирам ли, че фалцета те притесни повече, отколкото заплахите за палеж на родители и деца?
Някъде да съм написала подобно нещо?

Дай ми пример за високото ниво на опонентите и.... моля...  Crazy
Това, че според мен нивото на Ирена е ниско, не означава, че нивото на останалите в Къщата е високо.

И изобщо. Фактът, че не я харесвам, не означава, че харесвам някого от останалите.

# 1 772
  • София
Скрит текст:
Извинявам се,за тъпия въпрос,но нещо не разбрах това за бензиностанцията, където Сиса разправяше Embarassed

Това и аз не го схванах. По бензиностанциите не плащала, а само се подписвала. И то - 18 годишна.
Голяма хвалба! Rolling Eyes

Нима очаквате да разберете нечленоразделна реч на откачена пияница  Joy

Речта не, идеята опитах да разбера Grinning

Била е явно по-оборотна на 18, сега вече очевидно не е - осъзнава го, паникьосва се, защото не става за нищо друго и затова е озверяла така, търси за кой боклук да се пришие, но май няма много кандидати - даже и Цецо, оказа се не е толкова луд ... и си "лекува" мъката като се налива и търси на кой да си го изкара. Нещастница.  Confused

Скрит текст:
Скрит текст:
ма Никита не направи нищо да ги спре
Точно, нито тя, нито Аделина, а ужким са авторитети. Гледаха сеир и се надяваха да им се разчити теренът.

интересно ми е как според вас трябва да реагират останалите   Laughing как се разтърват бесни жени,едната от които пияна на мотика  Crazy
еми каквото направи Киро
държиш ги да не се бият  Grinning
Киро е мъж (поне на такъв прилича) ,аз питах Аделина и Никита как да се намесят  Laughing
да се опитат да спрат Ирена според мене като почна да пали
Никита е доста кобилеста, щеше да успее
Кажи къде да ти пратя речника?  Wink

Само с речник няма да стане...  Joy Joy Joy

Става, става ... ако е по-тежък  Laughing
[/spoiler]

Искам да участвам...  Joy

надявам се децата ви да не страдат от агресията, която сте склонни да изразявате   bouquet
[/quote]

Айдеее... още една Силвия....  Joy Joy Joy

# 1 773
# 1 774
  • София
Да разбирам ли, че фалцета те притесни повече, отколкото заплахите за палеж на родители и деца?
Някъде да съм написала подобно нещо?

Дай ми пример за високото ниво на опонентите и.... моля...  Crazy
Това, че според мен нивото на Ирена е ниско, не означава, че нивото на останалите в Къщата е високо.

И изобщо. Фактът, че не я харесвам, не означава, че харесвам някого от останалите.

Е, ти току-що обезсмисли цялата си теза дотук....  Joy Дори няма какво да оспоря вече....  Joy

# 1 775
Ако бях на мястото на Ирена щях да съдя предаването до дупка. Не може някаква цял ден да те тормози, да заплашва семейството ти и да хвърля предмети по теб и екипа да не се намеси. Една тлъста глоба заслужават некадърниците. Цецо също трябваше да е изгонен служебно за насаждане на омраза и тормоз. СЕМ интересува ли се въобще от това предаване Confused

# 1 776

В 24 часа има интервю с Братухчев, където и той споменава доста неизлъчени и преиначени неща.

Сега го прочетох. Но нищо конкретно не казва.
Помня, че на първия ББ имаше нон стоп лайф  newsm78 И нямаше никакви опита за манипулация. А тука е пълна трагедия. Тия са за съд.

Има много българи, които са под нивото на Ирена. Това, че се е променил говора и не значи нищо.
И много, които са над нейното. За говора й нищо не съм казала. Повече ме впечатли промяната в интонацията от нормален говор към тънък, писклив фалцет.

С останалото съм почти напълно съгласна, без това че злоба и лицемерие няма. Има и то в доста големи количества и не беше само при Ирена.
За говора май някой друг каза, извинявай. Няма значение.
Ама то на всеки човек му се променя гласа като се ядоса и врещи  Laughing

# 1 777

И да не забравяме, че почти всичко тук е монтаж. Едва ли ни показват всичко.

В 24 часа има интервю с Братухчев, където и той споменава доста неизлъчени и преиначени неща.
Да много станаха вече,още повече ,че Братухчев е излязъл и е видял ситуацията отстрани.Започвам  да имам съмнение за спестени неща около Никита.

# 1 778
  • Варна
Толкова вербален тормоз, колкото в този сезон, даже и от страна на Пацо към Пеньо не е имало Naughty

# 1 779
Ако бях на мястото на Ирена щях да съдя предаването до дупка. Не може някаква цял ден да те тормози, да заплашва семейството ти и да хвърля предмети по теб и екипа да не се намеси. Една тлъста глоба заслужават некадърниците. Цецо също трябваше да е изгонен служебно за насаждане на омраза и тормоз. СЕМ интересува ли се въобще от това предаване Confused

А дано  Peace

Тайга, Пацо и Пеньо бяха много забавни. На мен ми беше жал за Пеньо и хич не харесвах Пацо. Така и не стопли, че това на Пеньо си беше мисия.

# 1 780
Е, ти току-що обезсмисли цялата си теза дотук....  Joy Дори няма какво да оспоря вече....  Joy
Аз и теза не съм дефинирала, но ти си припадаш да приписваш разни твърдения всекиму, който не е на твоето величайшо мнение.
То и досега нямаше нищо за оспорване, ама явно ти харесва да се напъваш.

# 1 781
  • София
Изобщо не е необходомо да си трови нервите с бг правосъдието! Който и да спечели този сезон, Ирена спечели  повече от него... ВЕЧЕ...  Simple Smile

# 1 782
  • София
Аз и теза не съм дефинирала, но ти си припадаш да приписваш разни твърдения всекиму, който не е на твоето величайшо мнение.
То и досега нямаше нищо за оспорване, ама явно ти харесва да се напъваш.

Оооо, правя го с лекота... хич не се напъвам даже.......  Joy

# 1 783
Та Цецко може и без дюнерите да остане на стари години.

Вижте, че той ще я съди пръв:

http://bigbrother.novatv.bg/videos/view/256/Драмата-продължава-и-извън-къщата-на-Big-Brother-Цветелин-ще-съди-Ирена/

# 1 784
  • Варна
Elora Danan, аз Пацо го срещнах малко, след като напусна предаването. Вървеше и се оглеждаше колко души са го познали. То от това се храни момчето - да го спре някой, да му се подхили Rolling Eyes
Иначе май бяха забавни, да, не помня подробностите вече. Те бяха ли се поцелували през първата вечер, когато още не беше ясно, че Пепи е Пеньо?

Общи условия

Активация на акаунт